Dinamičan duo opet radi zajedno!

Prošle godine na proleće, dobitnica Oskara za ulogu u filmu Bal monstruma, Halle Berry je pomogla američkom dizajneru Michael Korsu da pokrene humanitarnu kampanju Watch Hunger Stop koja je za cilj imala prikupljanje sredstava za ugrožene delove sveta koje imaju visok stop gladi, u okviru programa Ujedinjenih nacija (United Nations World Food Programme).

Kampanja je tada obuhvatila limitiranu seriju 100 satova (100 series), dizajniranih od strane Korsa, a funkcionisala je po principu: jedan sat = jedan obrok za decu iz siromašnih krajeva.

“Obradovala me je vest da je Halle Berry odlučila da nastavi da radi sa nama. Njene zasluge su velike, jer je kao najbolji mogući ambasador promovisala ovaj humanitarni projekat koji je nahranio veliki broj dece širom sveta, odnosno prikupio čak 5 miliona obroka. Njen talenat i inspiracija su ogromni i radujem se što ću opet imati priliku da sarađujem sa njom i zajedničkim snagama se izborimo za svet u kom neće postojati problem gladi.“

Holivudska glumica ozbiljno je shvatila ovaj angažman pa je već odletela u Nikaragvu u kojoj posećuje lokalne zajednice koje su imale beneficije od ove kampanje.

"Ponosna sam na rezultate ove kampanje, i sada sam još više motivisana da nastavim s kampanjom ne bi li što više ljudi imalo beneficije od kompletnog projekta.“