Ooh, pa da li je to leto konačno odlučilo da dođe? I da li to sada znači da od sledeće godine računamo da nam leto dolazi tako oko 13-og avgusta? Čisto da znamo kad da planiramo godišnji?

U bilo kom slučaju, nas leto neće prevariti, i na ovih +30 stepeni gledamo krajnje sumnjičavo. Uostalom, meteorolozi najavljuju već za sutra kišu. 

Ali mi se ne bavimo vremenskom prognozom, već isključivo stilom, modom i svim onim segmentima koji čine jedan ispunjen i hedonistički  lifestyle! Iako verujemo da ste danas bili očaravajući u svojoj kombinaciji (vi ste ipak Ellovci), evo saveta za sutra, ako ste u nedoumici šta da obučete.

Naime, kada je u pitanju obuća tu nema dvojbe, ovo je sezona patika. Sorry Birkenstock papuče, ali tron su ti patike uzele pred nosom i nemaju nameru da ti ga predaju. Starke, vans patike, air max, u neonu, prugama, geometrijskom printu. Praktične, udobne i moderne. Složićete se da nema bolje kombinacije?

Umesto da patike uparite jeansom ili nekom pamučnom haljinom, mi vam savetujemo da za neku priliku iskombinujete ih sa čipkanom haljinom i to nekom midi dužine. Belom ili crnom, po mogućstvu. Kosu pustite da vam prirodno pada niz lice, stavite neki diskretan, jednostavan nakit i zaokružite look torbom na rame, malom na dugačke kaiševe.

Izgledaćete istovremeno ležerno, urbano, grunge i šik. Probajte.