Weber koji se proslavio radom za eminentne brendove poput Ralpha Laurena, Abercrombie and Fitch, Calvina Kleina i magazine poput našeg, zatim Vogue, Marie Claire, smatra se jednim od najboljih američkih fotografa (ne samo u poslednjih dvadeset godina, već više od 3 decenije).

Zato je bilo više nego logično da Bruce Weber snimi editorijal u kom su glavne zvezde nove “miljenice” američke publike, sestre Jenner.

Naime, u jesenjem editorijalu magazina DuJour, Weber je odlučio da Kendall i Kylie uslika u prirodnom ambijentu Hamptona. Simpatične i vesele sestre su pozirale kraj muških modela (prilično razgolićenih) u ležernim, veselim pozama, obučene mahom u flanelske košulje, jeans, korsete i svilene marame koje su iskoristile za stilizovanje frizure.  

Krajne zabavne i atraktivne fotografije, obeležile su krpice s potpisom Chanela i Dolce and Gabbane.  

Inače, Weber je fotografisao Kim Kardashian za naslovnicu DuJour-a još na proleće prošle godine, dok je Kim još bila trudna sa North. Nakon snimanja, poznati fotograf je izjavio kako je bilo pravo zadovoljstvo fotografisati Kim i da se nada da će imati priliku da fotografiše njihovu majku, Kris Jenner jednog dana.