Kada je potrebno, britanska manekenka Cara Delevingne ume da bude vickasta, otkačena i više nego avangardna, ali kada se od nje traži da bude seksi, Delevigne “uključi” svoju senzualnu crtu na maksimum i demostrira punu dozu zavodjivog seksepila.

Tako je bilo u kampanji za moćan, jak parfem Black Orchid s potpisom Toma Forda koju je snimio italijanski fotograf Mario Sorrenti, kog su proslavile slike prilično obnaženih modela. 

Jedna od najplaćenijih manekenki na svetu (15. na listi Forbesa), Cara je pozirala u bazenu, bez krpice na sebi, plivajući okružena upravo crnim orhidejama (koje iako su zovu "black" su zapravo tamnoljubičaste boje).

Parfem je predstavljen kao zavodljivi, opojni miris u kojem dominira nota orhideje, a pakovan je u luksuznoj crnoj bočici sa prepoznatljivim zlatnim potpisom kreatora.     

U pauzi od snimanja kampanja, Cara je stigla da se priključi humanitarnoj akciji, odnosno izazovu #IceBucketChallenge, u kom su do sada učestvovali Eva Longoria, Cristiano Ronaldo, Jennifer Lopez, Lady Gaga kao i njena koleginica i najplaćeniji model na svetu, Gisele Bundchen.