Nakon što smo je početkom jula videli na reviji Jean Paul Gaultiera u dramatičnoj završnici kada se pojavila stilizovana u plisiranu i providnu gotik venčanicu sa raskošnim velom i crveno-zlatnim motivima, Conchita Wurst je dobila još jedan modni eksluzivitet. 

Naime, austrijska muzička zvezda, rođena pod imenom Tomas Neuwirth koja se u maju ove godine “popela” na evrovizijski tron nakon ubedljivog trijumfa, našla se ispred objektiva Karla Velikog.

Nemački dizajner je intrigantnu Conchitu (25) fotografisao za editorijal petog broja magazina CR Fashion Book koji uređuje njegova draga prijateljica, ikona stila i bivša urednica francuskog Vogue-a, Carine Roitfeld.   

Pogledajte modni debi malene North West.

Crno-bele fotografije pružile su zanimljivoj Conchiti dodatnu dozu dramatičnog looka, a poznata austrijska zvezda je pozirala u prilično seksi kombinacijama, od korseta sve sa čipkanim detaljem, halterima i podvezicama, preko uzane, suknje i razgolićenog torza.  Svaki model potpisuje Givenchy. Naravno, neizostavan detalj stajlinga bila je duga, crna kosa Wurstove i brada, njen zaštitni znak zbog kog su je mediji u startu prozvali “ženom sa bradom”.  

Pogledajte senzacionalnu pojavu Conchite Wurst na reviji Jean Paul Gaultiera.


Ovim editorijalom, Conchita  je dokazala da je trenutno najveća fascinacija modnih kreatora, pored Kendall Jenner. Kompletan editorijal je ispratio intervju u kom se Conchita dotakla samog početka kada je odlučila (ili odlučio) da postane Conchita Wurst.

“Osmislila sam Conchitu još kada sam imala 14 godina… odrastala sam u malom austrijskom seocetu u kom je vladala neka konzervativna atmosfera, a ja sam bila jedan neobičan dečko ko se stalno oblačio u haljinice.”