Možda su oči svetske javnosti uprte u Rihannine stilske bravure sa aktuelne Nedelje mode u Njujorku, ali nas daleko više zanima šta je jedna od najbolje obučenih dama na svetu, Olivia Palermo (28) izabrala da "prošeta" za pomenuto izdanje NYFW-a!  

Na reviji Prabala Gurunga, Olivia se pojavila u chic kombinaciji iz resort kolekcije Prabala (slika levo) stilizovana u beli džemper, asimetričnih ivica, koji je nosila blago nabranih rukava, i slojevitu, crnu mini suknju, takođe asimetričnog kroja.

Kompletan look Palermo je zaokružila crnom torbom na rame sa resama (Barbara Bonner), parom sunčanih naočara koje je uradila za brend Westward Leaning i sada već omiljenim parom sandala iz sopstvene kolekcije koju je uradila za Aquazzuru.

Samo dan ranije, Palermo je uveličala žurku kojom je kalifornijski brend Piperlime odlučio da obeleži Fashion Week.

U želji da nam pokaže kako je crno-bela kombinacija večna i savršena za vrstu jednog ovakvog događaja, fashionista se pojavila u nude sandalama, stilizovana u crnu haljinu koja u gornjem, prednjem delu ima krembelu, dicentnu i romantičnu čipku dok je donja suknja rezervisana za meku i polumat kožu.

Piperlane je inače brend osnovan pre 8 godina od strane giganta Gap-a i uspeo je da među svoje fanove pored Olivie Palermo, prigrli i Poppy Delevingne i glumicu Jamie Chung.  

Nama najdraža crno-bela kombinacija u režiji Palermove se desila tog istog dana kada smo prelepu brinetu uočili na ulicama Njujorka kako žuri na specijalnu prezentaciju Marchese za ShopStyle.

Beli prsluk bez rukava bio je savršen dodatak crno-beloj haljini mini dužine s motivom krugova koju je Olivia zaokružila tek tankim i elegantnim kaišem. Dovoljno da se zaljubimo!