Njene bravura smo ispratili na nedavno završenom Fashion Week izdanju, kada nas je očarala nepogrešivim i efektnim kombinacijama. U međuvremenu, dear and chic Olivia je stigla da pozira za naslovnicu australijskog izdanja našeg magazina.

Stajliš editorijal je ispratio i intervju u kome je Olivia pričala, pogađate, najviše o modi, kao i načinu na koji bira odevne kombinacije za Fashion Week revije.

U razgovoru sa novinarkom australijskog Elle-a, Olivia je otkrila i jednu malu, ali zanimljivu stavku: komad bez kog ne izlazi iz kuće!

“Iako se često ne vidi, odnosno skoro nikad, eventualno leti, osnova svakog mog autfita je svilena bluza na tanke bretele. I to po mogućstvu s potpisom modne marke Tibi. Ne mora da bude crna ili kompletano bela, ali svilena i s tankim bretelama, da.”

Moramo da se složimo sa Olivijom. Bilo bi poželjno da svako od vas ima u svom garderoberu minimum jednu svilenu majicu, koju može slojevito da nadogradi nekim stylish džemperom, košuljom, a i da je nosi u solo varijanti.