E ovo nismo očekivali, ali dva možda najveća modna šoua na svetu koja tradicionalno zaobiđu “veliku četvorku”, ove godine će biti održana istog dana!

Naime, ekstravagantna revija Victoria’s Secreta i spektakl u režiji Karla Lagerfelda, revija Chanel Metiers d’Art imaće svoj trenutak 2. decembra!

Dok će se revija “anđela” desiti prvi put u istoriji brenda u britanskoj prestonici i to u londonskom Earls Court Exhibition Centre, veteran Karl će svoju najnoviju raskošnu kolekciju (Dalas još uvek u sećanju!) prikazati u austrijskom gradiću Salcburg i to u luksuznom hotelu Schloss Leopoldskronu.

Oba događaja već po običaju izazivaju ogroman publicitet s obzirom na veliki broj VIP zvanica koje ih pohode, ali i činjenicu da su u pitanju mala remek-dela koja isprati i nastup neke muzičke zvezde kao i spektakularnan defile. Iako znamo da ćemo sigurno svu pažnju posvetiti reviji Chanela, imamo samo jednu nedoumicu: Na kojoj reviji će biti Cara?

Karlova muza i jedna od glavnih "anđela" koja je na poslednjoj reviji dominirala, stilizovana kao seksi fudbalerka, imaće definitivno problem da izabere jednu stranu, ali samo jedna može da pobedi. Dok čekamo da vidimo kojoj reviji će se prikloniti sweat, dear Cara, mi vas pitamo gde biste pre voleli da je vidite 2. decembra. U Salcburgu ili Londonu?