Trenutno najplaćeniji i najpopularniji DJ na svetu, Calvin Harris (30) ako smemo da primetimo, krajnje je privlačan i seksi momak! Ali u ovom izdanju, do sada ga još uvek nismo videli, i zato hvala Emporiju na ovom novogodišnjem poklonu. Grazie mille! 

Škotski lepotan je zaštitno lice prolećne kampanje Emporio Armanija, koja obuhvata i liniju satova i naočara. Do kompletne kampanje koju je fotografisao Boo George, moraćemo ipak da sačekamo još nekoliko dana, ali za sada su dovoljne i prve fotografije koje su se se pojavile na netu.

Odnosno, na Twiiter profilu poznatog DJ-a, kojem isto moramo da se zahvalimo za ovaj seksi trenutak koji nam je zagolicao maštu! 

"Calvin Harris je kosmopolita, dinamičan, mladi čovek koji je sposoban da privuče svojom energijom i muzikom, masu koja prepoznaje njegovu iskrenu emociju," izjavio je poznati italijanski dizajner.

Jednako oduševljenje saradnjom deli Calvin koji je apropo kampanje izjavio da je već dugi niz godina veliki fan mode koju kreira poznati dizajner.  A mi možemo samo da dodamo: Hoćemo još fotografija!