Bilo da idete na neku žurku, sedeljku, svečanu večeru ili ste domaćin nekog prazničnog okupljanja, ovo je ono doba godine kada ste preopterećeni novogodišnjim autfiom: šta obući za ulazak u 2015?

Svetlucave haljine, luksuzni duksevi sa cirkonima i drugim šljaštećim aplikacijama, mini suknje, plišane jaknice i kožni kombinezoni su u igri, kao i glam šminka i aksesoari kojim ćete finiširati svoje izdanje.

Ali umesto da se istrošite prilično za Novu godinu, zašto ne biste samo jednim detaljem zaokružili neku vašu omiljenu haljinu? Na primer, sa statement minđušama?

U poslednje vreme primetili smo surfujući netom da su modne blogerke, ali i veliki broj poznatih dama iz Hollywooda (Blake Lively, Solange Knowles i sestre Olsen) sve više opsednute atraktivnim i jedinstvenim komadima nakita koje nose uz sve moguće kombinacije.

A to nas ne čudi, s obzirom da je nema jednostavnijeg, bržeg i jeftinijeg načina da neki look nadogradite i osvežite. Ne verujete nam? Pogledajte onda sledeće dame i njihove kombinacije pa procenite da li smo vas prevarili.