MODA NA POTEZU: Zavirite u februarsko izdanje ELLE magazina koje krasi prelepa manekenka Mili Bošković

Novi Elle magazin posvećen je ljubavnim igrama i inspirativnim damama, a u prodaji je od 22. januara na kioscima širom Srbije!

Luka Bošković

Ona matira sve! Elle Style Award dobitnica za najboljeg modela godine, Mili Bošković, krasi naslovnicu februarskog izdanja. Ona je devojka koja se bori za pravu stvar - za pravičnost, za slabije, za sebe... Uvek jedinstvena, istinska kraljica crno-belog talona, spremna da igra i obori kralja, ali sa srcem, jer ona je - queen of hearts!

U editorijalu ŠAH-MAT koji su snimili Luka Bošković i Stefan Stojanov za LUSSTUDIO vodimo vas kroz ekscentrične, ali timeless stajlinge koji ovog februara matiraju u znaku ljubavi. Za outfite je ovog meseca bila odgovorna nekadašnja članica Elle redakcije, Gordana Manojlović, dok šminku potpisuje Marko Nikolić za L’oreal Paris, a frizuru Maja Stanišić.

Luka Bošković 

Takođe, tu je i ekskluzivni intervju sa mladom preduzetnicom koja je posvećena održivoj modi. Otkrivamo vam inspirativnu priču jedne bivše bankarke koja je na svom putu od mladalačkog šivenja svoje odeće u Rusiji do studiranja modne komunikacije na prestižnom Central Saint Martinsu, na jedinstven i pravi način osnažila svoj sustainable put. OLGA WILSCHAU STAROVIĆ danas ponosno predstavlja svoj održivi brend kreirajući chic vodootporne kapute, jakne i mantile pod održivom mantrom dizajniranja timeless komada, ali ne i kolekcija, kao i poštovanja zero-west strategije zahvaljujući kojoj su i nastali njeni zimski aksesoari.

Tu je i intervju pod nazivom 1001 ŽIVOT JEAN-CLAUDE VAN DAMME. Iako ima 60 godina, zaposleniji je nego ikad! Očigledno je da poznatu zvezdu i dalje krasi holivudski epitet He Still Got It! Glumac, režiser, producent i scenarista, belgijska zvezda vraća se u velikom stilu na male ekrane u najnovijoj Netflix produkciji The Last Mercenery, u vrhunskoj formi i filozofskom raspoloženju. Elle tim prenosi vam jedan dan koji smo proveli sa ovom legendom. „Zaljubljen sam u sve; ljubav je sve! Ljubav je biti srećan čak i pred licem tuge. Ja zato i snimam filmove - za ljubav svojih fanova!“ rekao je Jean-Claude Van Damme u intervjuu za Elle.

Elle  Foto: REGINE MAHAUX Stajling: CHARLOTTE RENARD Specijalno hvala: HOTEL RAPHAEL PARIS

 Novi broj je pronađite na svim kioscima širom Srbije od 22. januara!