MODNA KUĆA CELINE PREDSTAVILA KAMPANJU ZA JESEN/ZIMU 23/24: Oduševite se kožnim pantalonama, šljokicama, čizmama...

Zaštitno lice kampanje je Kaia Gerber koja nosi bezvremenske komade iz kolekcije.

Profimedia

Celine je nedavno predstavio novu kolekciju za zimu 2023, nazvanu "CELINE at the Wiltern", ispraćenu kampanjom u kojoj je zaštitino lice ambasadorka brenda Kaia Gerber. Kampanju je u Los Angelesu snimio kreativni direktor brenda, Hedi Slimane.

Kampanja je upravo dobila i odličan nastavak, ili možda bolje rečeno uvod – vizualni doživljaj zajedničke modne revije muške i ženske kolekcije upriličene u Los Angelesu u decembru 2022., u instituciji The Wiltern, slavnom domu muzičkih izvođača kao što su James Brown, Prince, Amy Winehouse, Lou Reed, B.B. King, Blur, Rolling Stones i drugi. Institucija i dan danas oduševljava art deco estetikom.

CELINE 

CELINE 

Pod nazivom “CELINE 17 - AGE OF INDIENESS” Hedi Slimane ovom je revijom rock estetiku nadogradio u indee stilu iz 90-ih i ranih 2000-ih, a doživljaj je bio jedinstven zahvaljujući nastupima Iggyja Popa, The Stroke, Interpola i The Killsa.

Doživljaj revije za sada je dostupan (samo) kroz odličan video snimak kroz koji je vidljivo da će Celine potpis modne jeseni i zime pred nama biti protkan uskim kožnim pantalonama, blejzerima, kaputima, šljokicama, atraktivnim čizmama, torbama te odličnim spojem luksuza i rocka.

Zaustvite se na trenutak i uronite u Celine svet:

Izvor: quietluxury.hr