Steve Madden doneo duh Njujorka u Beograd: Bili smo na specijalnom događaju povodom kolekcije za jesen/zimu 2024.

Kolekcija jesen/zima spaja sofisticiranost i urbani duh, što je savršeno dočarano kroz svaki pažljivo osmišljen detalj ovog nezaboravnog događaja.

Promo

Beograd je u petak veče osetio puls Njujorka zahvaljujući ekskluzivnom događaju poznatog američkog brenda Steve Madden, povodom predstavljanja nove kolekcije za jesen i zimu 2024.

U jedinstvenom ambijentu Galerije Štab, okupili su se brojni trendseteri i ljubitelji mode. Atmosferu večeri dodatno je obogatio muzički spektakl Sare Jovanović kao gošće iznenađenja, koja je svojim izvanrednim nastupom ali i modnom kombinacijom oduševila sve prisutne i donela dašak uzbuđenja.

Gosti su imali priliku da osete atmosferu čuvene ,,Velike jabuke” kroz raznovrsne aktivacije – od fotografisanja sa kultnim žutim taksijem, putokaza za avenije, preko uživanja u ukusima tradicionalne ulične hrane, do prelistavanja štampanih novina koje su dočarale gradsku dinamiku.

Promo 

Promo 

Na događaju je predstavljena i nova kolekcija brenda Steve Madden, koja se besprekorno uklapa u globalne modne trendove. Ove sezone, kolekciju obeležavaju čokoladne i bordo nijanse, upečatljivi leopard printovi, kao i baletanke u raznim dezenima, koje su postale nezaobilazni deo svakog modnog entuzijaste.

Promo 

Najnovije modele možete pronaći u Steve Madden prodavnicama u šoping centru Galerija u Beogradu, šoping centru Promenada u Novom Sadu, kao i u Steve Madden prodavnici u Knez Mihailovoj u Beogradu. Kolekciju za jesen i zimu istražite i na fashionandfriends.com onlajn šopu i istoimenoj mobilnoj aplikaciji.