Stilizovanje za posao mnogima tokom najtoplije sezone, koja je očito poranila, predstavlja pravi izazov. Zato ELLE priskače sa mini vodičem koji će definitivno da vas opusti kada je u pitanju workwear odevanje...

Kombinacije za posao, kancelariju ili redakciju podrazumevaju određeni dress code i mi smo ga u nastavku ispoštovali, iako vam predlažemo mala stilska odstupanja koja će sigurno biti od pomoći! 

1. Odgovarajući veš

Uvek birajte pamučni brushalter i gaćice, jer na letnjim vrelinama ovaj materijal koji je tik uz kožu i intimne delove je najbolji. Naravno, ako vas dodatno nerviraju ili iritiraju bretele, pronađite bruseve koje imaju korpe i samodržeći su, ali obevezno da su sačinjeni od prirodnog materijala. 

2. Bela košulja/majica/bluza

Proleće i leto su odlični za nošenje klasičnih belih komada. Pokušajte da crne odevne komade odložite maksimalno jer ako neka boja privlači maksimalno sunčeve zrake, to je onda ultimate black! 

3. Sandale

Obuća je veoma bitna za prijatan dan u kancelariji. Izaberite udobne modele obuće koji imaju neki stilizovani detalj, ali nikako koliko god bila praktična, ravnu obuću namenjenu za plažu i more. 

Na sledećoj strani pogledajte ostala pravila za savršen poslovni izgled na visokim temperaturama:

PageBreak

4. Monohromatski look

Crno-bela kombinacija uvek izgleda IN i u trendu! Bela majica i pensil crna suknja su idealna workwear varijanta, vrlo prikladna za letnje poslovne izazove. 

5. Midi dužine

Najbolja dužina za radno okruženje je midi koja doseže malo ispod kolena. Zato izaberite midi suknju ili kilote pantalone koje i ove sezone su u trendu. Ova dužina je takođe vrlo lako uklopljiva sa ravnim sandalama i baletankama, ali odlično ide i uz mules sandale i pplatforme!

6. Blejzer

Predlažemo vam da uvek imate ovaj komad u kancelariji koji je univerzalan i lak za kombinovanje sa mnogim kombinacijama. Nije neophodno da blejzer nosite sa sobom u prevozu ili dok šetate do posla na +35, ali obezbedite jedan koji će vam poslužiti na zvaničnim sastancima ili prezentacijama!

7. Garderoba za posao ne mora da bude dosadna

Bela košulja, crne pantalone i crne cipele? Zvuči dosadno i toliko puta viđeno! Zato vam predlažemo da nabavite kombinezon, statement minđuše, neobičan kroj suknje ili npr. sandale sa cvetnim detaljima. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/