Sigurni smo da se slažete da je decembar najdivniji period godine, kada najveće svetske metropole se trude da unesu prazničan duh u svaki ćošak grada.

Osim klasičnih ukrasa na glavnim gradskim trgovima, najeksluzivnije i najelegantnije ukrasne detalje poseduju luksuzne dizajnerske radnje koje mesecima unapred pripremaju svoje praznične izloge.

Zahvaljujući velikom broju kreativaca koji su zaduženi za uređenje enterijera i dekor, ove radnje postaju pravo mesto iz snova. Dekorateri su posebu pažnju posvetili neobičnim ukrasima i instalacijama koje najviše privlače kupce u radnju, ali i mnogo govore o prestižu brenda. 

Ove godine dizajneri su se zaista maksimalno potrudili da stvore dream place , a Google još više jer nam je omogućio mini turu kroz njujorške butike, kao što su Bergdorf Goodman, Bloomingdale's, Tiffany & Co., Burberry, Barneys, Cartier, Louis Vuitton, Tory Burch, Fendi o Michael Kors.

U sledećem videu možete pogledati kako izgledaju najlepši njujorški izlozi...

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/