Iako je prošlo skoro četiri dana od kada su Harry i Meghan Markle izgovorili sudbonosno "da", pompa oko venčanja godine ne jenjava i dalje. Naime, juče je slavna monarhija na zvaničnim nalozima na društvenim mrežama objavila tri kraljevska portreta mladenaca sa članovima najuže porodice, piše Stil.

Na prvom kraljica Elizabeth i princ Philip sede sa leve strane, dok su mladenci u sredini. Sa Meghanine leve strane stoji njena majka, a pored nje sedi vojvotkinja Kate Middleton, koja drži ćerkicu Charlotte, dok pored nje sedi princ George. Princ William stoji iza njih.

Svima u oči pada dugački šlep Meghanine venčanice, kao i raskošni veo, a portret su ulepšali mališani koji su na venčanju u kapeli Sv. Đorđa u Vindzoru imali specijalni zadatak da prate mladu u stopu i nose joj veo.

Drugi portret je mnogo opušteniji zahvaljujući upravo tim veselim mališanima oko nasmejanih mladenaca. Dok Meghan sedi na podu, Harry je nežno dodiruje.

Mnogima najlepši zvanični portret je upravo ovaj crno-beli, na kojima srećni mladenci poziraju na stepenicama dvorca Vindzor.

Na sve tri fotografije Meghan drži bidermajer za koji je cveće ubrao lično princ Harry, a koji je nakon venčanja položen na grob neznanom vojniku. To je, inače, tradicija koju je uvela kraljica Elizabeth, kako bi se odala počast preminulima. 

izvor: Stil

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/