Ovan 

Posao

Finansijska situacija je nestabilna. Uzdrmane su vam sve vrednosti, ali to ne uzimajte previše za ozbiljno, u pitanju je samo kratka faza tokom koje morate da shvatite da u životu postoji nešto više od novca. Do kraja ovog perioda pronalazite adekvatno rešenje i pređašnju krizu pretvarate u malu pobedu kojom, ustvari, dobijate priliku da pomognete i drugim ljudima koji su se našli u sličnoj nevolji. Ulazak Sunca u vaš znak obećava primetan priliv životne energije, bilo da se radi o duhovnom ili fizičkom nivou.

Ljubav

Odmah na početku ovog perioda, vaše polje ljubavi dolazi u centar pažnje. Položaji planeta ukazuju na veliki priliv inspiracije, jer vam je duša fokusirana na voljenu osobu. Otvara se prilika da s partnerom izgladite neke nesporazume, a to sve može da se odigra na beskrajno romantičan način što će biti inspirativno i ljudima koji su upućeni u vaš život. Neki Ovnovi će se, u ovom periodu, odlučiti na brak.

Zdravlje

Bolovi u grlu.

Bik 

Posao

Skloni ste rizičnim potezima, naročito ukoliko mešate ljubav i posao. Neprijatna dešavanja u radnom okruženju zahtevaju od vas da prevaziđete sopstvena ograničenja i savladate nove načine funkcionisanja. Planetarni aspekti ukazuju na to da vam se, uprkos poteškoćama, otvara mogućnost da ostvarite nove uvide koji će vas ubuduće odvesti na sasvim novu putanju. Ako ovo savladate na samom početku perioda, nagrada stiže već od kraja meseca kada će se finansijska situacija bitno popraviti.

Ljubav

Skoncentrisani ste na neobavezna druženja s ljudima s kojima vas vezuje jedna zajednička osobina - beskrajni hedonizam. U tom ambijentu ljubavni plan trpi, kao da vam je više stalo do okoline nego do voljene osobe. Ukoliko ne budete pametno izbalansirali ovakvu planetarnu preraspodelu energije, druga strana može vaše čudno ponašanje pogrešno protumačiti, a zatim i povući poteze zbog kojih će vam kasnije biti žao.

Zdravlje

Skloni ste povredama.

Blizanci

Posao

Možete se osetiti previše eksponirano, ali takav strah bi bio neosnovan. Čak i ako ste izloženi nekakvoj proceni od strane drugih ljudi, to ne mora obavezno da znači i da ćete biti kritikovani. Period je povoljan za učenje nečeg novog što do sada niste radili, ali odmah uračunajte i neplanirane troškove vezane za to. Osim toga, ukoliko ste zbog posla vezani za saobraćaj i komunikaciju, budite sigurni da vam se smeše kazne i sanacije nekih šteta koje ste svojom nesmotrenošću izazvali.

Ljubav

Ovo polje vašeg života mora da pretrpi ozbiljnu analizu. Na neki način, primorani ste da racionalno sagledate sve okolnosti, iako ništa nije čisto i jasno. Naime, osećate da nemate sve informacije o osobi do koje vam je stalo, a s druge strane, prihvatate polovičan ljubavni odnos jer vam se to, iz nekog razloga, isplati. Ljubav začinjena interesnim motivima za vas može biti prenaporna, pa do kraja ovog perioda možete od svega i da odustanete.

Zdravlje

Čuvajte pluća.

Rak

Posao

Krenulo vas je. Očekujte priliv energije, kako na poslovnom tako i na privatnom planu. Ne znate gde ćete pre, sa svake strane se nižu dinamična dešavanja koja od vas traže potpunu fokusiranost. Rado biste se povukli na izvesno vreme i predahnuli, ali to je u ovom periodu nemoguće jer vam stižu novi direktori ili šefovi koji zadaju zadatke u okviru kojih vi imate važnu ulogu. Krajem marta moguće je putovanje na kome vam se mogu poklopiti kockice pa da, bar nakratko, spojite posao i zadovoljstvo.

Ljubav

Izvor svih radosti, tokom ovog meseca, mogu biti vaš dom i ukućani. Stižu značajne promene, bilo da se radi o novom članu porodice, kućnom ljubimcu ili nekoj sličnoj promeni kojom vaša oaza mira dobija na kvantitetu. Nekima će ovaj period doneti selidbu, ulazak u brak ili ljubavnu vezu s osobom koja može biti životna. Kako god, u ovom periodu vas očekuju velike promene koje će biti izvor radosti, kako za vas tako i za vaše najbliže.

Zdravlje

Nesvestica.

PageBreak

Lav 

Posao

Svu energiju ulažete u posao. Pod velikim ste pritiskom, osećate se ucenjeno. Višak besa koji vas obuzima može da eskalira na potpuno pogrešnom mestu. Vodite računa, za vas je počeo period tokom koga najmanji nesporazum sa saradnicima može da preraste u ozbiljan sukob posle čega nema povratka. Iako ste pod stresom, istovremeno ste puni sebe, a to vas može navesti da precenite sopstvene sposobnosti. Pažljivo analizirajte svaku situaciju, na sebe preuzimajte samo poslove za koje ste kvalifikovani.

Ljubav

Misli su vam usmerene na analiziranje nečeg što se desilo u prošlosti. Istovremeno, stičete nove uvide pa postajete svesni svojih grešaka. Ipak, vaš ego ne dozvoljava da se vratite nazad i inicirate razgovor kojim biste nešto popravili. Ogromna neodlučnost razvija u vama veliku tenziju koja preti da eksplodira ka nedužnim ljudima. Na kraju ćete se zapitati šta ste time dobili i da li vam je sve to trebalo.

Zdravlje

Kontrolišite krvni pritisak.

Devica

Posao

Problemi iz prošlosti izgledaju mnogo gore nego što to zaista jesu. Do kraja marta nalazite se u vakuumu, sa svih strana ste pod nekakvim nevidljivim pritiskom koji ne možete da objasnite ali ga itekako osećate. Srećna vest je da je to prolazna faza, već od početka aprila stvari se pokreću s mrtve tačke. Svemu prethodi jedno važno rešenje koje vam otvara nova saznanja i mogućnosti za napredovanja kakva niste ni sanjali. Do tada, ostanite strpljivi, pazite šta i kome pričate i nikoga ne kritikujte.

Ljubav

Početak ovog perioda je prilično neprijatan za vaš ljubavni život. Sve vreme je glavna tema nešto što nije do kraja izrečeno, bilo da se radi o vama ili partneru. Nekima će ovaj perid doneti bolna saznanja, a nekima otkrivanje tajni za koje su mislili da su sigurne. Emotivna zbunjenost i potreba za upoznavanjem novih ljudi odlična je predispozicija za preljubu ili platonsku ljubav koja bi vas osvežila.

Zdravlje

Bolovi u leđima.

Vaga

Posao

Okolnosti vas navode da intenzivnije razmislite o tome da li je za vas bolje da svoju profesionalnu putanju nastavite samostalno ili da radite za nekog drugog. Ovo je period kada ćete dospeti u centar pažnje i najverovatnije ćete se jako ponositi svojom pozicijom. Kraj marta i početak aprila predstavlja period u kome mnogo svoje kreativne energije ulažete kako biste odgovorili na sve poslovne izazove koji će se postaviti pred vas. U okviru svega, predstoji vam jedna sasvim nova poslovna ponuda.

Ljubav

Svu svoju energiju trošite na posao pa za voljenu osobu ostaju mrvice slobodnog vremena koje, pak, ne koristite maksimalno. Iako ste u naletu dobre energije, zanemarujete da je vaš poslovni uspeh samo vaša pobeda i da partner očekuje onaj deo vašeg bića za koji misli da mu pripada. Raskorak u očekivanjima može proizvesti lošu komunikaciju, zbog čega biste propustili važne trenutke koje nikada više nećete moći da nadoknadite. Budite pažljivi.

Zdravlje

Prekontrolišite hormone.

Škorpija

Posao

Promena na poslu. Ovo može da znači da ćete dobiti novog pretpostavljenog, ali i promenu kompletnog ambijenta u kome radite. Posle iznenađenja brzo ćete se sabrati i shvatiti da su novonastale okolnosti retka šansa da se progurate i naizgled lošu situaciju pretvorite u ličnu pobedu. Ukoliko ste bez posla, ovo je period kada možete očekivati dobru ponudu i priliku za angažman koji će biti trajnijeg karaktera.

Ljubav

Ne pravite razliku između ljubavi i strasti. Platonska veza koja se zasniva na tajnom dopisivanju ima prirodu da preraste u ozbiljno strastvenu avanturu koja može da se završi na skandalozan način. Da biste izbegli neprijatnosti, izbegavajte koketiranje bilo koje vrste, a naročito putem SMS poruka i na društvenim vezama, jer budite sigurni da će pre ili kasnije i najveće tajne isplivati na svetlost dana.

Zdravlje

Glavobolja.

PageBreak

Strelac

Posao

Imate poriv da sve napustite i život iz korena promenite, ali svesni ste posledica takvih odluka pa na neki način sve ignorišete. Potiskivanje nezadovoljstava na poslovnom planu može prouzrokovati ozbiljne smetnje, naročito u odnosu sa saradnicima jer oni osećaju da ste mentalno odsutni. Sve to zajedno može biti uzrok vaših ozbiljnih grešaka u radu, a to bi vam još više zakomplikovalo ionako neprijatnu situaciju na poslu. Ne gubite optimizam, sve je prolazno, pa i ova faza koja je praktično - zatišje pred buru.

Ljubav

Svu toplinu crpite iz porodičnog i ljubavnog gnezda. Voljena osoba ima sluha za vaše potrebe. Početkom aprila ljubav dobija krila, iako ćete se istovremeno osećati zarobljeno. U vašoj prirodi je potreba za slobodom, pa taj osećaj ograničenosti može baciti malu senku na odnos s voljenom osobom. Kako god bilo, veza teži ka stabilizaciji, a to je nešto što vam je u ovom trenutku dragoceno.

Zdravlje

Problemi s nogama.

Jarac

Posao

Ovih dana kao da ste previše slobodni s novcem, kao da kupujete ljude oko sebe. Budite oprezni pri kupovini, naročito do kraja marta, jer nije pravo vreme za trgovinu. Vrlo brzo će vam na naplatu doći to kratkotrajno finansijsko opuštanje, a tada će vas savladati panika. Ti strahovi dolaze zbog loših iskustava iz prošlosti, a srećna vest je da se to što je nekada bilo, nikada više neće ponoviti. Naime, na pragu ste odličnog perioda kada ćete se osećati oslobođeno, kao kada nekom skinu kamen s leđa.

Ljubav

Sva svoja nezadovoljstva koja ste potiskivali u prethodnom periodu, ovih dana imate priliku da iscelite. Voljena osoba je direktno uticala na vaš sistem vrednosti, narušila vam je samopouzdanje. Sada je prilika da ozbiljno porazgovarate i otvoreno saopštite šta vam je na duši. S obzirom na to da su vam povoljni aspekti na nebu, očekivan je povoljan ishod svega, ali samo ako budete direktni i iskreni.

Zdravlje

Problemi s kožom.

Vodolija

Posao Muče vas nesporazumi vezani za finansije. Međutim, to nije ništa što bi trebalo toliko da naglašavate. Ovaj period je obeležen jednim dobrim aspektom koji, u vašem slučaju, predstavlja stabilizaciju na svim nivoima, pa i na novčanom. Ukoliko vaš posao ima bilo kakve veze s nekretninama onda su mogući veći problemi. Od kraja marta stiže značajniji finansijski priliv, ali i prilika da spojite posao sa zadovoljstvom. Pravo je vreme za kratko putovanje, produženi vikend ili zasluženi odmor.

Ljubav Na pomolu je prava ljubavna romansa. Ukoliko ste u vezi, ovo je vreme kada će romantično raspoloženje da rasplamsa svu maštu koju niste ni znali da imate u sebi. A ako ste sami, pred vama je mogućnost veze koja je na neki način tajna. Neka vas to ne obeshrabri, nakon škakljivog početka odnos može da preraste u nešto trajno. Potrebno je da s reči pređete na dela i tako pokažete da ste u praksi bolji.

Zdravlje Problemi s varenjem.

Ribe

Posao

Intuitivno osećate da vam se nešto sprema. Vaša ogromna senzibilnost bez greške detektuje vibracije koje vas plaše jer nagoveštavaju promene koje dolaze. Ipak, nije pravi trenutak da svoje utiske iznosite javno, morate razumeti da drugi ljudi možda ne mogu da vide ono što je vama tako kristalno jasno. Možda ćete doći u iskušenje da se upletete u neke zakulisne radnje, verujući da je to pravedno. Budite oprezni i ne nasedajte na tuđe manipulacije kako ne biste bili upleteni u nešto čega ćete se kasnije stideti.

Ljubav

Ovo je segment vašeg života u kome je sve nejasno i mutno. Bavite se temama koje se odnose na prošlost, ali nikako da pronađete zajedničko rešenje kojim biste stavili tačku na minule dane. Pozitivan pomak stiže krajem marta, ali i dalje vas prati misterija i nejasan odnos s partnerom. Koliko god da se trudite da stvari postavite iskreno i na pravo mesto, neki detalji vam i dalje promiču.

Zdravlje

Bolovi u leđima.

Izvor: Novosti (Astrolog Suzana Ban)

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> https://www.instagram.com/elleserbia/