Kampanja koja podiže svesnost o nasilju u porodici, pod nazivom „Happy Never After“, trebalo bi da ohrabri žrtve porodičnog nasilja da ga prijave, ali i poruči svima da je u pitanju problem koji se dešava svuda, i može se dogoditi svakome.

„Disneyeve princeze se percipiraju kao savršene žene“, rekao je Hoax za HuffPost. „One pripadaju bajkovitim zemljama gde se svaka priča završava sa živeli su srećno do kraja života. Ali šta se dešava pošto se ta rečenica izgovori?“

Njegovi uznemirujući posteri upravo pokazuju jedan od mogućih scenarija, koji se u realnom životu isuviše često događa. Hoax prikazuje omiljene karaktere iz crtanih filmova sa modricama i krvave, dovodeći u srž teme o porodičnom nasilju likove uz koje su mnoge žene odrastale.

„Portetišući princeze kao žrtve nasilja, želeo sam da predstavim ideju da ni jedna devojčica/žena nije bezbedna od emotivnog/fizičkog/seksualnog nasilja. Ali žrtve nisu same i nikada nije previše kasno da se preduzme korak ka njihovoj zaštiti“, dodao je autor.