Najsrećniji znakovi će biti Vodolije, Ribe i Strelac.

OVAN

LJUBAV: Nekima će se činiti da su prepoznali svoj ljubavni ideal koji su tražili, ali bi se sve u trenutku moglo pokazati kao puka iluzija. Zato budite više na zemlji, a manje u oblacima. Tako ćete biti srećniji. Oni u vezama biće previše analitični prema partneru.

KARIJERA: Bićete izloženi brojnim kontaktima, a vaša sposobnost komunikacije povremeno će biti konfuzna. Potrudite se da sve dobro organizujete i ako zapišete na papir. Najviše zbog toga da ne ispadnete smešni ili neprofesionalni.

ZDRAVLJE&SAVET: Vežbajte jogu ili meditirajte.

BIK

LJUBAV: Najviše će vam prijati mir i povlačenje. Mnogi će vreme provoditi u vlastitom domu, a ako je voljena osoba uz njih, tim bolje. Oni koji su još sami prepuštaće se ljubavnim snovima. Njihova mašta kao da neće imati granice.

KARIJERA: Zaposleni u uslužnim delatnostima verovatno će morati da rade prekovremeno. I ostali će dosta raditi, te neće imati vremena ni za razmišljanje, ni za sagledavanje svoje pozicije. Uglavnom, većina stoji dobro i stabilno.

ZDRAVLJE&SAVET: Osećaćete se poletno u nekim trenucima, ali ostanite prizemni ove nedelje.

BLIZANCI

LJUBAV: Ovih dana verovatno mnogi od vas će početi da preteruju u uživanjima ili obrnuto, u suzdržanosti. Ili ćete svaki tren želeti da budete s voljenom osobom, ili ćete težiti potpunoj samoći. Razmislite o sebi i o onom što želite, te nađite ravnotežu.

KARIJERA: Svoj poslovni interes polako ćete prebacivati na nova područja, uglavnom iz struke. Verovatno će se ostvariti i zakonski temelji da možete da zavrtite nešto što ste dugo čekali ili planirali. Ipak, idite polako, korak po korak.

ZDRAVLJE&SAVET: Prvo sagledajte s čim raspolažete.

RAK

LJUBAV: Brige će ipak ostajati iza vas i partnera, a usredsredićete se na to kako konstruktivno osnažiti svoj odnos. Biće još uvek malih provokacija, ali s njima ćete se nositi lakše. Na taj način uspećete da osvežite svoju vezu.

KARIJERA: Metoda da odjednom rešite više stvari samo će napraviti nepotrebnu zbrku. Još ćete morati rešavati posledice toga. Zato se priberite i sagledajte šta je važnije, te odrađujte zadatke po njihovoj prioritetnosti. Rezultati tada neće izostati.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne postavljajte suvišna pitanja.

LAV

LJUBAV: Verovatno ste očekivali nešto drugo od onog što živite i osećate, ali to je samo delimična i prolazna zbrka s kojom se treba da se suočite na vešt način. Uz malo truda vi ćete izazove pretvoriti u veliku sreću za oboje.

KARIJERA: U poslu ćete se porediti s drugima, a povremeno i nadmudrivati. Ne insistirajte na svojim idejama, jer vas drugi ovaj put neće potpuno razumeti. Izdržite. Nećete čekati dugo. Vaši šefovi imaće velike apetite, ali vam se neće svideti.

ZDRAVLJE&SAVET: Opuštajte se uz dobru muziku.

DEVICA

LJUBAV: Oslobodite se prevelikih ljubavnih očekivanja, jer vam pozicija planeta u tom smislu donosi male šanse. Nije doduše isključeno da se od svega razvije i dublji odnos, ali ne odmah. Zato budite mudri i staloženi koliko god možete.

KARIJERA: Nakon što ste rešili jedan problem, odsada ćete raditi s manje napetosti i s više ugodnosti. Ipak, i dalje će biti malih provokacija. Zato budite budni i oslonite se na vlastitu samokontrolu. Takođe, ne postavljate suvišna pitanja.

ZDRAVLJE&SAVET: Prošetajte pre spavanja. San će biti kvalitetniji.

VAGA

LJUBAV: Oni koji su sami, i dalje će čekati svog princa na belom konju, ali će polako shvatati da ga nema na vidiku. To će im verovatno doneti još poneku ljubavnu frustraciju ili okrenutost prema samima sebi. Neka preispitaju svoja očekivanja.

KARIJERA: Da biste poboljšali ono što radite, morate da se otvorite i više sarađujete s drugima. Stav da je neko bogom dan nije dobar, a pogotovo kad to mislite za sebe. Poradite na vlastitoj analizi i sve će vam biti jasnije, a onda i lakše. Posebno ako ste šef.

ZDRAVLJE&SAVET: Neki će putovati. Radujte se.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Mnogi će proverenim potezima pokušati da ispune svoja ljubavna očekivanja. Partner ili ona osoba koju pokušavaju da osvoje katkada će ih zaustavljati, ali ne trajnije. Biće uspona i padova, a samo o upornosti zavisi hoće li ostvariti svoj cilj.

KARIJERA: Nije potrebno žuriti niti otkrivati sve adute, jer se neke stvari još uvek razjašnjavaju. Nemojte se eksponirati, ali možete raditi u tišini i prema pravilima igre. Strpljivo čekajte svojih pet minuta. Ako vam je teško, nađite vedre ljude.

ZDRAVLJE&SAVET: Neki će se zainteresovati za fotografiju.

STRELAC

LJUBAV: Prvi deo nedelje doneće poneku privatnu frustraciju ili prepreku za ljubav. Izdržite, a najviše zato što od sredine nedelje počinje povoljnije ljubavno razdoblje kad će stvari polako dolaziti na svoje mesto. Uz uslov da ih ne forsirate.

KARIJERA: Doći će do poboljšanja u vašoj radnoj sferi. Neće to još biti bajka, ali biće sasvim vidljivo da se stvari počinju sređivati. Istovremeno ćete osetiti i kako vam se vraća snaga. Postajete efikasniji i imate viziju za dalje.

ZDRAVLJE&SAVJET: Sad znate kako se može živeti kvalitetnije, čuvajte to.

JARAC

LJUBAV: Još par dana imaćete osećaj kao da vas ljubav mimoilazi, ali od sredine nedelje neke će prepreke nestati. S druge strane, pojaviće se i izazovne situacije kad ćete biti u poziciji da branite ono što ste postigli.

KARIJERA: Intenziviraće se komunikacije i kontakti sa saradnicima iz drugih gradova. Možda ćete i putovati. Sve će vam podići samopouzdanje, pa ćete raditi predanije i vući smelije poteze. Biće i onih koji će usavršavati jezike.

ZDRAVLJE&SAVET: Sve ćete se više kretati što je dobro.

VODOLIJA

LJUBAV: Opuštenost i neobaveznost biće vaši aduti za uspešno zavođenje osoba suprotnog pola. Ponekad ćete za druge biti neuhvatljivi. Ipak, predajte se onom kog volite, a najviše zato da kasnije ne biste zažalili. Ljubav više nije daleko.

KARIJERA: Oni koji su se iskreno preispitali, znaju šta im je činiti i krenuće tim smerom. Isto bi im moglo doneti veliki napredak i otvaranje nekih vrata koja će se kasnije pokazati značajnijim nego što se to sada čini. Treba biti otvoren.

ZDRAVLJE&SAVET: Sarađujte s neizbežnim.

RIBE

LJUBAV: Oni koji vole, voleće intenzivno, a druga strana će im uzvraćati malo manje intenzivno. Ipak, neka prihvate ono što imaju, jer nismo svi u paru uvek u istoj fazi. Samci neka budu strpljivi jer se ništa ne događa preko noći.

KARIJERA: Verovatno ćete ići na sigurno jer će vam ne tako davna iskustva govoriti da tako postupate. Ipak, možete se ohrabriti i na smelije poteze. Nije sve tako teško kao što vi vidite. Biće nekih kolega koji će vam pružiti podršku, a to vas raduje.

ZDRAVLJE&SAVET: Moguća su ugodna putovanja.