OVAN

Imaćete bogat društveni život i osvajati tuđe simpatije. Ljudi koji su vam skloni biće vam od pomoći na profesionalnom planu. Povezaće vas sa uticajnim osobama koje će vam otvoriti nove mogućnosti za razvoj karijere. Međusobno razumevanje i zajednički interesi učvrstiće odnos sa partnerom. Rado ćete izlaziti udvoje i dobro se dopunjavati. Loša iskustva iz prošlosti nisu razlog da se ne prepustite onome što budućnost nosi. Pogotovo ako ste sami.

BIK

Arogantno ponašanje naškodiće vašim odnosima, stoga nemojte na druge gledati sa visine. Naprotiv, susretljivost će vam doneti bodove u očima okoline, a i nadređenima će se svideti vaš kolegijalni duh. Tuđa podrška i savet olakšaće vam snalaženje u nepredvidivim okolnostima koje iskrsnu na poslu, a zahvaljujući jednom prijatelju mogli biste da nađete i dodatni izvor zarade. Ljubavna sreća zavisiće od vaše spremnosti da pokažete svoju nežnu, romantičnu stranu.

BLIZANCI

Ako tražite nov posao, mart donosi dobre prilike. Želji za promenom radnog mesta mogla bi da doprinese i napeta situacija na onom postojećem ili opšte nezadovoljstvo poslom koji trenutno radite. Pravi je trenutak da pronađete onaj u kojem ćete uživati i zbog kog neće trpeti vaš privatni život. Usklađivanje profesionalnih i privatnih obaveza biće ključno i za odnos sa partnerom. Otvoren razgovor o neprijatnim pitanjima pomoći će vam da ih zajedno rešite.

RAK

Vi ste kovač svoje sreće, a ona vam je ovog meseca nadohvat ruke. Budite iskreni prema sebi, priznajte šta zapravo želite da postignete i kakva osoba želite da budete te odlučno krenite ka željenim ciljevima. Skladni odnosi biće ključni za uspeh na poslovnom i zadovoljstvo na privatnom planu. Izgladite moguće konfliktne situacije i oprostite osobi na koju se već neko vreme ljutite. Putem društvenih mreža steći ćete korisne kontakte, a samci će možda pronaći i novu ljubav.

LAV

Ne opterećujte se stvarima na koje nemate uticaja, već se usmerite na ono što možete da učinite kako biste poboljšali svakodnevicu. Posvetite više vremena ljudima i aktivnostima koje pozitivno utiču na vaše raspoloženje. Razlog za to doneće i pozitivni pomaci na poslovnom planu, bilo da je reč o unapređenju ili povišici. Nesuglasice sa partnerom brzo će se rešiti u spavaćoj sobi. Budite maštoviti. Ako vam se već neko vreme sviđa neko, dajte mu to do znanja.

DEVICA

Lepo je biti na raspolaganju drugima, no ne ako zbog toga zanemarujete sebe. Stres kojem ste izloženi na radnom mestu loše će uticati na vaše zdravlje, pa stanite na loptu i usporite. Udaljićete se od osoba koje su vas samo opterećivale, a ništa vam nisu davale zauzvrat. Iskrenost će biti ključna za sklad u vezi, a samcima će se otvoriti više privlačnih opcija. Osoba sa kojom imate puno zajedničkog bolji je izbor od one koja vas šarmira na prvu.

VAGA

Venera u vašem petom polju ljubavi desiće se uzbudljiva zbivanja, naročito ako ste slobodni. Imaćete priliku da se zbližite sa osobom originalnih stavova. Nemojte da igrate na kartu površnog šarma, osvojićete je dosetljivošću i britkim umom. Zauzeti će dobiti njegovu bezrezervnu podršku pokažu li partneru koliko im znači. Ta podrška će vam dobro doći pri donošenju važnih odluka, ali i s obzirom na to da vas čekaju brojne obaveze. Nadređeni će ceniti vašu predanost poslu.

ŠKORPIJA

Što više naučite da uživate u malim stvarima, to će vam život biti lepši. Pokažite partneru koliko vam je do njega stalo, priuštite mu romantična iznenađenja i više živosti u spavaćoj sobi. Razmišljate li o prinovi, trenutak je da na tome poradite. Samci se ne treba da se zaleću, već bi valjalo da pričekaju i vide da li je osoba koja ih je očarala na prvu zaista pravi izbor. Izbora im ionako neće nedostajati. Prilikom donošenja važne poslovne odluke, potražite savet iskusne osobe.

STRELAC

Komunikacijske veštine biće vam na visini i ključne za rešavanje problema sa kojima se suočavate. Informacije koje saznate preko svojih kontakata biće vam korisne za donošenje poslovnih i finansijskih odluka, a samce bi rođak ili komšija mogao da upozna sa zanimljivom osobom. Porodične obaveze ili pitanja u vezi sa uređenjem doma mogla bi da naruše odnos sa partnerom. Umesto da se durite jer vam ne čita misli, jasno mu dajte do znanja šta želite da učini.

JARAC

Ne zamarajte se negativnim stvarima koje čujete o sebi ili osobi koju volite. Zlonamerni jezici sami sebe će osramotiti. Iako će vam se otvoriti neočekivane prilike za zaradu, ne upuštajte se u nepotrebne troškove. U bliskoj budućnosti novac koji uštedite dobro će vam doći za stvari koje su vam zaista potrebne. Dobra komunikacija i otvorenije iskazivanje osećanja pozitivno će delovati na vaš ljubavni život. Opuštanje će biti ključ dobrog zdravlja.

VODOLIJA

Zahvaljujući Veneri koja će ući u vaš znak, postaćete vrlo privlačni suprotnom polu. Povedite više računa o svom izgledu, priuštite sebi neki tretman lepote i osvežite garderobu. Dinamičniji seksualni život pomoći će vam da poboljšate odnos sa partnerom i razbijete monotoniju u vezi. Samci bi trebalo da krenu korak dalje od platonskog odnosa i da osobi koja im se sviđa pokažu kako žele nešto više od prijateljstva. Budite racionalniji sa novcem i ne ulazite u dugove.

RIBE

Početkom meseca samci bi u krugu prijatelja mogli da upoznaju osobu s kojom će „kliknuti“, a nije isključen ni povratak bivšeg partnera u njihov život. Šteta bi bilo da neutemeljeni strahovi i loša iskustva iz prošlosti stanu na put novoj, obećavajućoj ljubavi. Ne propuštajte priliku da voljenoj osobi date do znanja koliko vam znači. Intimni trenuci udvoje učvrstiće vaš odnos. Ako razmišljate o zaokretu u karijeri, pravi je tren.