Proleće je doba godine koje uvek predstavlja novi početak i koje sa sobom nosi radost i kreativnu energiju. Oni koji se tokom prolećnih meseci upuste u ostvarivanje svojih planova i ambicija, sa pravom se mogu nadati uspehu.

Sa početkom prolećne ravnodnevice 20. marta, pa sve do kraja juna, mnogi horoskopski znakovi iaće priliku da se usavrše i porade na sebi, te probude svoje uspavane talente i prigrle prilike koje će im se iznenada ukazati.

Po prognozi astrologa Mark Williamsa, tokom proleća 2022. tri horoskopska znaka imaće posebno sreće na polju finansija. Evo i koja:

Vodolija

Na proleće će Vodolije moći da sprovedu projekat koji su dugo pokušavale da dovrše.

Vreme je da preduzmu odlučnu akciju, a ključna stvar je da ne propuste svoje srećne prilike. Vodolije bez straha treba da se upuste u rizike, pošto je sreća u potpunosti na njihovoj strani. Čeka ih materijalno blagostanje.

Vodolije, Jarčevi i Strelčevi imaće najviše para tokom proleća 2022. godine.
Unsplash/Eyestetix Studio 

Jarac

Sa dolaskom proleća dolaze i brze promene u životu Jarčeva. Čeka ih nagli rast u karijeri, a sa njim i poboljšanje finansijske situacije. Svi Jarčevi dobiće šansu da zgrabe svoju srećnu priliku. Proleće pred nama doneće mnogo prijatnih i radosnih trenutaka u njihove živote.

Strelac

Strelčevi će tokom predstojećeg proleća biti neverovatno uspešni na finansijskom planu. Ako su očekivali povećanje plate, mogu da se nadaju dobrim vestima.

Strelcu će biti ponuđen i dodatni posao, koji će im značajno dopuniti budžet. Finansijski procvat omogućiće im odlazak na putovanje o kojem su dugo sanjali.