Najsrećniji znakovi biće Vodolija, Rak i Ribe.

OVAN

LJUBAV: Bićete zatvoreniji više nego inače. To će katkada izazivati zbrku u odnosima jer drugima nećete biti jasni. Pazite da takvim stavom ne propustite dobru ljubavnu priliku ili da neko ne odustane od udvaranja. Dajte do znanja do čega vam je stalo.

KARIJERA: Možete više od onog što mislite. Ugledni ljudi će vas podržati, ali još ne stižu potrebna svedočanstva. Zbog svega trebaće strpljenja. Radite dalje bez previše pitanja, jer uskoro ćete dobiti očekivano. Budite profesionalni i ozbiljni.

ZDRAVLJE&SAVET: Otkrijte svoje talente.

BIK

LJUBAV: Idućih dana vama će se sve više otvarati ljubavna vrata. Primetićete to po tome što se opet sve češće smejte ili što vas voljena osoba opet počinje da vas podržava. Počećete da dišete punim plućima i priuštićete sebi i voljenoj osobi više uživanja.

KARIJERA: Dobićete očekivane odgovore. Sad možete da nastavite da radite mirnije, a i planiranje se može nastaviti sa svim potrebnim informacijama. U poređenju s drugima oko vas, vi ćete delovati sigurno i stabilno. Budite ono što jeste.

ZDRAVLJE&SAVET: Umetnost će vam osvežiti dane.

BLIZANCI

LJUBAV: Sad već možete lakše da komunicirate s voljenom osobom. Tako će na dnevni red doći i preispitivanja nekih dilema iz vaše ljubavne prošlosti. Partner će vas rado saslušati, ali isto očekuje i od vas. Imajte to na pameti kad počnete da poveravate jedno drugom.

KARIJERA: Saradnja između vas i drugih obnoviće se uz pomoć novih informacija koje su se čekale. Sve će biti postavljeno na novim temeljima, a vi ćete se trebati naći u novoj ulozi. Trebaće vam neko vreme da se prilagodite.

ZDRAVLJE&SAVET: Zanemarite predrasude, budite otvoreni.

RAK

LJUBAV: Bićete zanimljivi drugima, te u svakom trenutku spremni za razgovore. Mnogi će razvijati svoju društvenu crtu. Ako već jeste u vezi, partner će biti sklon više se vezati za vas. Ipak, nešto će nedostajati. Kasnije ćete shvatiti šta je to.

KARIJERA: Osetićete blagi pad interesa za posao. Pokušavaćete da obnovite neke stare kontakte koji obećavaju. To će zapravo biti najbolji deo radne nedelje. Sve ostalo biće vam pomalo dosadno. Na neki način, najbolje će biti onima koji ne rade.

ZDRAVLJE&SAVET: Ko može, neka putuje.

LAV

LJUBAV: Tokom ove nedelje verovatno ćete se opustiti. Počeće vas zanimati najrazličitije teme o kojim ćete rado komunicirati s osobama suprotnog pola. Voljena osoba primetiće ovu malu distancu, a kako vas ne bi krivo shvatila, više pričajte i s njom.

KARIJERA: Informacije koje treba da dobijete - stižu. Već ste se zbog čekanja dovoljno nervirali, pa nemojte opet. Jednostavno se prihvatite novih instrukacija i uradite sve što možete. Budite realni u očekivanjima. Rezultati će već doći.

ZDRAVLJE&SAVET: Strpljen, spasen.

DEVICA

LJUBAV: Mala zbunjenost biće povezana s vašom potrebom za sigurnošću. Brzo ćete je zaboraviti. Imaćete osećaj da ste povezani s celim svetom, a to će na vas delovati motivišuće. Lični odnosi razvijaće se u pozitivnom pravcu.

KARIJERA: Napokon ćete dočekati željene izazove kroz koje možete pokazati svoje talente. Neki će dobiti lepe pohvale, a na vidiku bi moglo biti i unapređenje. Sada možete potegnuti još više i još bolje. Radite jer vi to sigurno volite.

ZDRAVLJE&SAVET: Redovno se opuštajte.

VAGA

LJUBAV: Pred vama je nedelja intenzivnih izlazaka i brojnih prilika za ljubav. Vaš društveni život će oživeti i postati toliko bogat da se u prvi trenutak možda nećete ni snaći. Prihvatite pozive, doterajte se i idite među ljude. Oni vas očekuju s veseljem.

KARIJERA: Sve što radite nekako će odlaziti u senku. Ipak, kako ćete biti potpuno svesni svojih prethodnih uspeha, to što niste u prvom planu neće vam smetati kao što bi to bilo inače. Ne mogu se sve kockice baš složiti u isto vreme.

ZDRAVLJE&SAVET: Verujte u lepše sutra.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Atrakcije na koje ćete svaki dan nailaziti, budiće u vama uspavane snove o ljubavi iz bajke. Imaćete toliko motivacije da biste mogli da preterate s partijima. Nemojte zbog svega da zapostavite svoje dužnosti iz drugih područja života.

KARIJERA: Sve što je povezano s kreativnošću, mladima, sportom i pozornicom ovih će se dana kod vas aktivirati. Ko radi u spomenutim profesijama, imaće sve više posla. Svi ostali postaće pravi zabavljači na radnom mestu, ali i dalje profesionalni.

ZDRAVLJE&SAVET: Potražite veselo društvo.

STRELAC

LJUBAV: Prepreke i frustracije su na pomolu. Oni koji su u dužoj i stabilnoj vezi pa poznaju svog partnera znaće kako da izdrže ovo pomalo neugodno razdoblje. Oni koji tek počinju neki odnos verovatno će se privremeno udaljiti jedno od drugog.

KARIJERA: Trenutno niste u najboljoj formi za rad. Ne samo da vam se ne radi, nego i okolnosti ne daju podsticaje. Nedostatak motivacije biće prirodna posledica ovakvog stanja. Uglavnom ćete odrađivati zadato bez previše pitanja.

ZDRAVLJE&SAVET: Prošetajte na svežem vazduhu.

JARAC

LJUBAV: Možda ste mogli da postignete i više, ali nema razloga za biti nezadovoljan. Sad ćete svoje snage usmeriti na učvršćivanje onog što ste postigli u privatnom životu. Malo manje atrakcija, više intimnosti i sve vam u konačnici ide u prilog.

KARIJERA: Novi saradnici u poslu koji radite pojaviće se iz drugog radnog okruženja ili čak druge sredine. Vi ćete im pokazati kako se najbolje mogu prilagoditi poslu. Bićete puni dobrih saveta i još boljih namjera. Neka pitanja i dalje će ostati bez odgovora.

ZDRAVLJE&SAVET: Češće boravite u prirodi.

VODOLIJA

LJUBAV: Očigledno je da ćete mnogo pričati s osobama suprotnog pola. To ipak ne znači da ćete na taj način povećati bliskost u odnosima. Biće mnogo različitih tema, ali sve će to izgledati ako grebanje po površini. Vaše srce i dalje je prazno.

KARIJERA: Posao će vam izgledati nekako lakši. Ipak, to je samo vaš ugao gledanja. Sada imate dovoljno razloga da radite bez briga, ali napori će vas sustizati. Zato se dobro organizujte. Duh vodi telo, ali telu nekad treba pauza. Pazite da ne pregorite.

ZDRAVLJE&SAVET: Nađite sport za sebe.

RIBE

LJUBAV: Okolnosti će vam u privatnom životu prilično ići na ruku. Voljena osoba će vas podržavati, premda će povremeno dolaziti do manjih verbalnih nesporazuma. Istovremeno će se pojaviti i mnoge lepe ljubavne prilike za one koji su još sami.

KARIJERA: Od vas će se očekivati više truda, a posebno u poslovima gde treba pokazati kreativnost ili tamo gde postoji publika. Ništa čudno za vas. U delatnostima iz senke, vi ćete raditi tek toliko koliko se mora, a niste svesni da se i tim putem može stići visoko.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite u prirodu.