Ovaj mlad Mesec nosi sa sobom duboke emocije, vezanost za porodicu i dom, pa mu je bitna sigurnost da bi se osetio emotivno ispunjenim. Kako će biti u kvadratu s Jupiterom, mogući su emotivni ispadi. Ipak treba da obratite pažnju na srceparajuće priče koje vam se serviraju da bi od vas bilo izvučeno plemenito i velikodušno prijateljstvo i pomoć.

Šta god da radite, Jupiter to uvećava, pa pazite kako se ponašate i u kakvim ste emocijama. Vrlo pogrešno bi bilo da svoje nezadovoljstvo zatrpavate prekomernom hranom, pićem ili nekim porocima.

Mnoge osobe mogu biti osetljive na raspoloženje drugih i njihove emotivne reakcije. Pojedine osobe mogu se osećati prozvanim, jer su ekstremno osetljive i beže u povlačenje i zabrinutost.

Ako je kod vas Mesec negativno postavljen, onda je moguća emotivna nestabilnost. Ovaj mlad Mesec traži od nas da budemo emotivno odgovorni prema sebi u smislu da se razumemo i prihvatimo svoje emocije bile one pozitivne ili negativne.

Potrebno je da spoznamo svoje emocije i ne krivimo druge za naša osećanja, jer smo mi i naše misli oni koji ih stvaraju.

Prihvatite i oprostite sebi i duboko se shvatite da vam negativan aspekt s Jupiterom ne napravi veliku dramu od života. Ovo je najjači mlad Mesec u Raku, jer je u svom sedištu, pa je vrlo bitno kakvim emocijama vibrirate i kako se ophodite prema drugima.

Bilo bi dobro da oprostite sebi i drugima da biste pokrenuli novi ispravan emotivni početak i odbacili negativne emocije ljutnje, besa, patnje, neprihvatanja.

U nastavku saznajte šta vašem horoskopskom znaku donosi mlad Mesec u Raku 29. juna 2022. godine.

OVAN

Dragi Ovnovi, kod vas se ovaj mlad Mesec dešava u vašoj četvrtoj kući, pa možete biti više emotivni i stremiti da svoje emocije povežete s ukućanima ili s nekim do koga vam je stalo.

Kako je Jupiter iz vašeg znaka negativno postavljen, onda se možete osećati prevarenim i izmanipulisanim od članova porodice, jednog roditelja ili nekoga s kim živite.

Izbegavajte sve vrste preterivanja.

BIK

Dragi Bikovi, kod vas se ovaj mlad Mesec događa u vašoj trećoj kući što se odnosi na misli i komunikaciju koja može biti previše emotivna.

Moguće je da padnete pod nečiji uticaj, pa vam razum i emocije mogu biti izokrenute ili u drugoj krajnosti da sanjarite i fantazirate.

Sve emocije mogu biti usmerene na komunikaciju i rodbinske odnose koje možete okriviti ako se osećate neshvaćeno, besno, tužno, a da pri tom ne želite da prihvatite svoj deo krivice.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, kod vas je ovaj mlad Mesec u vašem drugom polju koje je vezano za finansije, pa da bi bili emotivno stabilni, vi se jednostavno možete usmeriti na sticanje materijalne udobnosti.

Mnogi Blizanci sada mogu doći do novca preko nekretnina, hrane, porodičnog biznisa i generalno porodice.

Ako se budu događala emotivna nezadovoljstva, tome može biti uzrok novac, porodica i jedan roditelj.

RAK

Dragi Rakovi, kod vas se događa ovaj mlad Mesec što najviše i utiče na vas, jer je vaš vladar. Vas ovaj mlad Mesec usmerava da dobro razmislite koliko da se žrtvujete za druge i kakva je to vrednost.

Dobro razmislite o ulozi spasitelja. Vreme je da se usmerite na sebe i vidite kako drugi mogu vama da pomognu.

Jednom godišnje se događa mlad Mesec u vašem znaku, pa pokrenite svoje emocije i krenite s isceljenjem koje vas može ojačati u svim sferama života.

LAV

Dragi Lavovi, kod vas se ovaj mlad Mesec događa u vašem dvanaestom polju, pa vas mnoge nesvesne emocije mogu prevladati i snažno vratiti u prošlost.

Mnoge psihičke i intuitivne energije uz aspekt Jupitera mogu biti nerealne ili se možete osećati povređeno, neurotično, usamljeno, dok se neke osobe pokreću i aktiviraju svoj neki novi životni emotivni tok.

DEVICA

Drage Device, kod vas se ovaj mlad Mesec događa u vašoj jedanaestoj kući, pa je emotivna potreba usmerena na prijatelje nadanja, želje, očekivanja, što se ne preporučuje, jer možete biti i razočarani zbog toga što se očekivanja nisu ispunila.

Moguće je da se pokrenu i neke porodične veze ili da imate neke emotivne reakcije kada je jedan roditelj u pitanju.

VAGA

Drage Vage, kod vas je ovaj mlad Mesec u vašem desetom polju što pokreće emocije i intenzitet u karijeri.

Bilo bi dobro da se setite ljudi koji su vam pomogli da stignete do tog uspeha.

Mnoge Vage mogu sada napredovati u karijeri, ali ipak obratite pažnju i na kolege, jer se one mogu osećati pregaženo na putu vašeg uspeha u karijeri.

ŠKORPIJA

Drage Škorpije, kod vas je ovaj mlad Mesec u vašem devetom polju, pa sve emocije mogu biti usmerene na inostranstvo, društvene moralne vrednosti. Javlja se jaka potreba i želja za duhovnim putevima, religiji, porodici.

Velika imaginacija daje inspiraciju intuiciji. Emocije su bazirane više na razum nego na osećanja, pa su moguća i daleka putovanja.

Pazite da ne ograničite duhovna razumevanja zbog emotivnog uticaja.

STRELAC

Dragi Strelci, kod vas se ovaj mlad Mesec događa u vašem osmom polju, pa su vam aktivne emotivne reakcije i psihičke osetljivosti neviđene snage.

Moguće je emotivno vraćanje u prošlost posebno zbog preminulih osoba.

Može biti izražena čulnost pa ipak trebate biti oprezni s novcem i emocijama, jer je vaš vladar Jupiter uključen u emocije koje ispoljavate.

JARAC

Dragi Jarci, kod vas je ovaj mlad Mesec u vašoj sedmoj kući što može detektovati probleme s intimnim partnerom. Moguće je da se pojave stari problemi ili neki koji su bili potisnuti.

Pojedini Jarci mogu u partneru tražiti jednog od roditelja i emotivno ispunjenje, a da pri tom oni ne daju isto.

Ovaj mlad Mesec može probuditi stare probleme, te je potrebno rešiti stare emotivne obrasce.

VODOLIJA

Drage Vodolije, kod vas se ovaj mlad Mesec događa u vašem šestom polju koji usmerava emocije na svakodnevni život, posao i zdravlje koje se najviše povezuje s emocijama, pa ako one nisu kako treba, vi se jednostavno razbolite.

Moguće je da vam i kućni ljubimac može pokrenuti emocije ili da zadovoljite svoje emocije s pripremom neke hrane.

Pojedine Vodolije mogu imati i psihosomatske probleme zbog hipohondrije. Opustite se.

RIBE

Drage Ribe, kod vas ovaj mlad Mesec pokreće peto polje ljubavi, dece, sporta. Mnogim Ribama emocije mogu zadovoljiti velika želja za materijalnim i emotivnim životom.

Ovi dani su vrlo plodni, pa ako želite proširenje obitelji, trudnoća je moguća. Pojedine osobe mogu imati promenjive emocije i nestabilnost kada su osećanja u pitanju.

Postoji mogućnost da se i porodica meša u vaš emotivni život što bi trebali da rešite bez veće drame.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.