Planiranje savršenog odmora zahteva vreme i trud. Da biste doneli odluku pomalo bezbolno, ispratite ovaj vodič od 12 lokacija za odmor na osnovu vašeg horoskopskog znaka. Saznajte gde treba da rezervišete svoj sledeći odmor na osnovu vašeg zodijaka.

Ovan: Punta Kana, Dominikanska Republika

Energični vatreni znak koji ne zna kada da odustane. Ovnovi su uvek u stanju visoke energije i stalno su u pokretu. Punta Kana, Dominikanska Republika, je najbolja lokacija ako ste vatreni Ovan. Prepuna ATV obilazaka i ekskurzija— idealno odredište za sve ljubitelje aktivnog odmora.

Bik: Dubai

Pravi Bikovi vole luksuzne stvari i uživaju u udobnosti samog putovanja. Bilo da je to ležanje na kauču uz omiljenu emisiju ili spa day posvećen sebi. Odmor pun ekskurzija nije za njih — bez napora, bez haosa, Bikovi od odmora traže opuštanje. Dubai je idealan za njih. To je istovremeno vrhunski grad luksuza i razrađene fantazije Bika.

Blizanci: Bali, Indonezija

Blizanci su poznate osobe u društvu znakova. U stanju su da steknu prijatelje u svakoj prilici, ali oni su takođe intuitivni i pametni. Višestranom karakteru takođe treba nešto da stimuliše um. Bali, Indonezija, je savršena destinacija za vazdušni znak. Kao i Blizanci, Bali ima dve strane. Uronjen u živopisno zelenilo i brojne pejzaže, a sa druge strane poznat i po burnom noćnom životu.

Rak: Anahajm, Kalifornija

Anahajm, Kalifornija, poznat je po svojoj porodičnoj atmosferi. Rakovi su u kontaktu sa svojim emocijama i obično vole da ostanu blizu kuće ili da bar imaju osećaj da su kod kuće. Kalifornijski grad je dom odmarališta Diznilend, dakle mesto puno zabave, različite hrane i nostalgije.

Leo: Venecija, Italija

Paralelno sa Bikovima, Lavovi žive luksuznim životom - posebno posvećenim sebi, a poznati su i po tome što mogu pronaći lepotu u bilo čemu. Postoji li bolje mesto za Lava da provede odmor od Venecije u Italiji? Gradu ispunjenom mnoštvom umetnosti i kulture koje čine nezaboravno iskustvo.

Devica: Barselona, Španija

Zbog pedantne i praktične prirode Device, spontana i haotična putovanja nisu za ovaj horoskop. Device kao putnici pokušavaju da upiju svaki detalj svog odmora. Destinacije učenja i kulture je najbolja opcija za ovaj strogi zemaljski znak, tako da će obogaćujuće putovanje u Barselonu u Španiji pun pogodak.

Vaga: Pariz, Francuska

Poznat kao znak koji povezuje lepotu sa ljubavlju, Vage su privučene mestima kao što je Pariz - grad svetlosti i mesto privlačne arhitekture i svežih kroasane učiniće da se Vage osećaju kao kod kuće.

Škorpija: Kopenhagen, Danska

Škorpija zna kako da ostane misteriozna. Oni vas teraju da nagađate i pokušavaju da ne dele previše o sebi. Osamljeni odmor je mnogo privlačan ovog znaku, zbog čega bi Kopenhagen, u Danskoj, mogao biti prikladan odmor za mrzovoljne Škorpione. Oni vole da se prepuste bogatstvu kulture, a Danska je poznata po svojoj zadivljujućoj evropskoj arhitekturi - čak je dom bronzane statue Male sirene.

Strelac: Veliki kanjon, Arizona

Znak koji vlada putovanjem. Strelci vole da istražuju svet. Oni su avanturistički raspoloženi i uvek su spremni na putovanje i brza begstva. Slično drugim vatrenim znacima, oni su prirodno rođeni da tragaju za uzbuđenjima. Veliki kanjon je jedno od sedam svetskih čuda prirode i posećuje ga hiljade turista. Ako ste Strelac koji traži mesto na kom će zadovoljiti svoj prirodno visok stepen adrenalina, ovo je za vas.

Jarac: London, Engleska

Teško je odvući Jarca od njihove svakodnevne rutine, te zato oni zaslužuju neophodan odmor. Gradski život je obično njihov poziv, a London u Engleskoj će im pružiti mnoštvo sadržaja, od odlične hrane, barova i tržnih centara koji će dozvoliti Jarcu da se opusti.

Vodolija: Tokio, Japan

Vodolije su originalne i vole da planiraju svoj put. Oni bi radije besciljno šetali destinacijama koje posete i uživali u spontanosti ako bi to značilo izbegavanje izvikanih turističkih atrakcija. Tokio, Japan, je jedinstven i prepun stvarima koje vredi videti. Tokio takođe ima neke od najvećih svetskih inovacija, poput voza metka.

Ribe: Maču Pikču, Peru

Ribe su uvek u potrazi unutrašnji mir. Oni su najduhovniji od svih horoskopskih znakova, tako da je odlazak na duhovno putovanje sasvim prikladan za njih. Za Maču Pikču, Peru, tvrdi se da sadrži ekstremnu duhovnu energiju. Turisti često meditiraju i detoksikuju se tokom posete, te je to idealno mesto za Ribe koje pronalaze svoje unutrašnje ja.