Mars u Ovnu:

Privlači vas drzak, hrabar i direktan muškarac. On ima veliku energiju, te je verovatno impulsivan i nestrpljiv (kao i vi). On je atraktivan jer uživa u avanturi. Vi ste privučeni snažnim muškarcem ili sportskim, “macho” tipom, posebno onim koji voli takmičenja i izazove.

Mars u Biku:

Privlači vas senzualan muškarac jake volje, muškarac koji čvrsto stoji nogama na zemlji, uživa u finim užicima i ugodnostima života. On je zahvalan za dobru hranu i muziku, hedonista je.

Vi ste privučeni njegovim mirisom ili možete otkriti da vas njegov glas uzbuđuje, a važno vam je senzualno zadovoljstvo.

Mars u Blizancima:

Komunikacija vam je vrlo važna i zato vas privlači muškarac koji je dobar i duhovit sagovornik. Želite muškarca koji vas intelektualno stimuliše i budi vašu znatiželju koja pali iskru romantičnog interesa za njega.

Njegov um je ono što vas uzbuđuje – ne njegov izgled. Budući da uživate ​​u slobodi, često vas privlači više muškaraca. Žongliranje između dva odnosa može biti uzbudljivo.

Mars u Raku:

Vi ste privučeni osetljivim muškarcem uz kojeg se osećate emocionalno i finansijski sigurno i mirno. Često je to onaj kog (nesvesno) doživljavate kao očinsku figuru ili svesno vidite kao “oca svoje djece.”

Muškarac koji podsvesno traži majku, takođe vam može biti privlačan. On je posebno atraktivan ako kuva i želi ugodan, udoban dom. Vaša privučenost je najjača kada je muškarac osetljiv i čini da se osećate zaštićeno i sigurno.

Mars u Lavu:

Muškarac koji zrači toplinom, samopouzdanjem i harizmom vas uzbuđuje. On je velikodušan i ne boji se da pokaže svoju nežnu stranu. On je posebno atraktivan ako je kreativan tip (glumac, umetnik, muzičar) ili lider na neki način. Sviđa vam se određena dramatičnost koju ima.

Budući da ste princeza, očekujete ​​da se ponaša kao što bi se ponašao romantičan princ. Želite muškarca koji vam se divi i koji vas hvali (i koji vas nikada kritizira). Ako vam pokazuje ovaj kraljevski tretman, budućnost s vama mu je osigurana.

Mars u Devici:

Vas privlači praktičan, pouzdan muškarac koji čvrsto stoji na zemlji, koji je inteligentan i dobro vaspitan, posebno onaj koji je uredan i čist. Kada upoznate nekog muškarca, verovatno ćete proveriti njegovu odeću, obuću, izgled i detalje. Budući da ste perfekcionistkinja, vi ste privučeni muškarcem kojeg možete “popraviti” i učiniti da bude čak i više nego savršen. Očekujete da se kulturno ponaša u javnosti, preferirajući da vas čeka iza zatvorenih vrata kako bi vam pokazao svoju požudnu, zemaljsku stranu.

Mars u Vagi:

Vi ste privučeni šarmantnim, pristojnim i elegantnim muškarcem koji dobro govori, pogotovo ako uz to dobro izgleda i dobro se oblači. On uživa u druženju i ceni kulturu i umetnost. Uzbuđuju vas romantični potezi (cveće) ili lepota (muškarac s odličnim stasom).

Mars u Škorpiji:

Vas magnetski privlači muškarac koji se (poput vas) čini misterioznim, intenzivnim, posebno ako izgleda moćno i opasno. Imate jaku volju, posesivni ste i volite kontrolu, stoga volite te iste osobine kod muškarca. Takođe vas uzbuđuje romantična veza s nekim koga može angažovati u psihološkoj borbi za kontrolu, a koja može da dovede do duboke ljubavne veze.

Mars u Strelcu:

Vas privlači moralan, pošten muškarac, visokih ideala – a još više ako on može da vam bude učitelj ili duhovni vođa. Kod muškarca vam je važan i dobar smisao za humor. Želite poštenje, prijateljstvo i zabavu u vezi. Priželjkujete da podelite avanture ili filozofske rasprave, posebno vam se sviđa ako možete “biti prijatelji.” Budući da vas privlače muškarci različitih kultura, stranac može kod vas izazvati posebnu požudu.

Mars u Jarcu:

Vas privlači ambiciozan muškarac (koji može biti mnogo stariji ili mlađi od vas). Budući da vas privlači bogatstvo, status i moć, verovatno ćete pre odabrati muškarca s ustaljenom karijerom. Vi ste zainteresovani samo za ozbiljne romantične partnere s kojima se možete videti u budućnosti. Iako vam može biti teško da pokažete svoja osećanja, nakon što se obavežete nekome, iza zatvorenih vrata, pokazujete svoju strastvenu stranu.

Mars u Vodoliji:

Vas privlači muškarac koji je intelektualno zanimljiv, otvorena uma, koji je spreman da eksperimentiše, ali vam može biti i prijatelj. On vam je uzbudljiv jer se čini tako nekonvencionalan, pa čak i nepredvidljiv. Intrigira vas jer je idealist i buntovnik. Vi ste originalni, a ponekad nepredvidlivi i zato vas ne interesuju dosadni muškarci koji izgledaju kruto.

Mars u Ribama:

Vas privlači muškarac koji je istovremeno romantičan i osećajan, a često i sanjar. Ako na prvi pogled izgleda malo izgubljeno i zbunjeno, vama će to biti intrigantno. To može da rezultira privučenošću s muškarcem kojeg treba spasiti ili s muškarcem koji se nada da će biti vaš spasitelj. Kao nepopravljivi romantičar, sanjate o romantičnom “vitezu u sjajnom oklopu”, koji dolazi u vaš život i obara vas s nogu. Iza zatvorenih vrata, vi ste senzualni i spremni da zadovoljite sve njegove fantazije.