Najsrećniji znakovi biće Bik, Strelac, Rak.

OVAN

LJUBAV: Možda će vam izgledati kao da vam ljubav svako malo izmiče iz ruku. To će vas frustrirati. Trebate da shvatite da nije sve vaša volja, nego da i druga strana ima neka svoja prava. Niko ne voli da ga maltretirate.

KARIJERA: Nećete zapostaviti niti jednu sitnicu. Vaša preciznost biće pohvaljena. Ovih dana imaćete priliku da pokažete koliko ste originalni. Invencije će probuditi ne samo vas, nego i vaše kolege. Razmišljaćete o novom stilu poslovanja.

ZDRAVLJE&SAVET: Moguć je malo veći finansijski dobitak.

BIK

LJUBAV: Malo je verovatno da ćete se osećati usamljeno. Mnogi će uživati u vašem društvu, a na vama je da pametno birate. Zauzeti će obnoviti svoj odnos na romantičan način i malo je toga što njihovoj ljubavi može da stane na put.

KARIJERA: Kad se čini da ne može bolje, vi ste onaj koji uverava sve druge oko sebe da može. To ćete ovih dana i pokazati i dokazati. Držite se onog što ste zamislili i provedite to u delo bez skretanja s puta. Vaša hrabrost će doneti rezultate.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite na sport.

BLIZANCI

LJUBAV: Vaša potreba za sigurnošću biće jaka. Zato će mnogi pristajati i na kompromise. Ipak, shvatićete da ne postoji garancija ni za šta na svetu, pa će vas ta spoznaja zapravo opustiti. Nakon toga postavit ćete se prema ljubavi na nov način.

KARIJERA: Svoj poslovni interes polako ćete prebacivati na finansijske teme jer će od njih zavisiti većina stvari. Sad će se ostvariti neki zakonski temelji da možete zavrteti nešto u spomenutom smislu. Mnogi će profitirati.

ZDRAVLJE&SAVET: Nemojte žuriti, prvo sagledajte s čim raspolažete.

RAK

LJUBAV: Većinu nedelje provešćete u zanimljivom društvu koje će vas zaista osvežiti. Brige i prepreke iz drugih područja života lako ćete nadilaziti zajedno kroz humor i šale. Oni koji su još sami biće otvoreni za nove ljude koje će rado prihvatati.

KARIJERA: Vaš poslovni interes polako se preusmerava na istraživanja. Ono što ste postigli, tu je, ali sad na dnevni red dolaze neke neispitane ili skrivene stvari. Neki će pokušati da dosegnu svoje snove kroz sasvim neobičan put.

ZDRAVLJE&SAVET: Verovatno će se vaši snovi intenzivirati.

LAV

LJUBAV: Nikako da dođete na zelenu granu. Ovo je vreme dobro za vaša intimistička preispitivanja, pa se okrenite sebi. Nekima će istinski odgovarati samoća jer će intuicijom osetiti da vreme nije najpovoljnije za ljubav. Biće u pravu.

KARIJERA: Funkcionisaćete dobro, ali uz dosta ulaganja energije. Napori su i dalje tu. Mnogi će na svom poslu brusiti nove veštine i otkrivati detalje profesije. Biće to još jedna faza učenja i napredovanja. Takođe ćete dobro sarađivati s drugima.

ZDRAVLJE&SAVET: Ništa ne preskačite.

DEVICA

LJUBAV: Nejasnoće u vašem privatnom životu verovatno će se nastaviti. Najbolje će se zapravo osećati oni koji nemaju nikakvih obaveze ni prema kome. Mirujte, ne očekujte ništa posebno i biće dobro.

KARIJERA: Na poslu ćete imati mnogo zanimljivih sadržaja. Oni čiji je karakter rada kreativan sigurno će biti u plusu. Povezivanje s mladim saradnicima takođe će biti naglašeno. Vi sami pripremaćete i nove, bolje uslove rada. Ojačaće i neke saradnje.

ZDRAVLJE&SAVET: Bez obzira na aktivnosti, ne zaboravite i na odmor.

VAGA

LJUBAV: Malo ćete se opustiti, zavoditi i uživati. Voljena osoba rado će s vama pričati, a to će vas još više zbližiti. Oni koji su još sami lako će nalaziti društvo, a sve bi moglo da počne s neobaveznom kafom.

KARIJERA: Možda će vam se činiti kao da vas pritiskaju sa svih strana, no zapravo se radi o izazovima na koje treba odgovoriti kako bi došli do boljih poslovnih rezultata. Pred vama je mala borba u kojoj trebate biti borac. Druge vam nema.

ZDRAVLJE&SAVET: Pokušajte da se opustite uz umetničke sadržaje.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Vaš društveni i ljubavni život postat će malo običniji, no vama će to biti drago. Već ste se pomalo zasitili silnih izlazaka pa će vas ova mirnoća zapravo osvežiti. Slično će osećati i vaša najdraža osoba, pa ni sklad neće izostati.

KARIJERA: Vaš trud biće prepoznat, dobićete na vrednosti. Ponekad ćete imati osećaj da vas previše ističu. Skromnost i neka vrsta stidljivosti koji dolaze od vas mnogima će biti primer u ova krizna vremena. Radićete predano i bez puno pitanja.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite na izlet s društvom.

STRELAC

LJUBAV: Vaši privatni odnosi od ove nedelje razvijaće se lakše i skladnije. Bićete opušteniji i sretniji što je tako. Sve ono što vas je mučilo, nekako će olabaviti, pa će vam se činiti kao da ničega nije ni bilo. Mnogi parovi poboljšaće svoj odnos.

KARIJERA: Pasivan stav da se „na kraju sve samo složi“ vredi samo onda kad imamo dovoljno vremena. Ovaj put trebaće delovati nešto brže, a vi morate biti što je moguće više realni. Ne gradite kule u vazduhu, nego se držite činjenica.

ZDRAVLJE&SAVET: Nedostajaće vam mere u svemu.

JARAC

LJUBAV: Potreba za intimnošću kod vas će ojačati. Zato će se mnogi koji već imaju partnera rado povlačiti u svoj dom i tu potiho uživati udvoje. Nećete mnogo izlaziti. Za samce to znači više sanjarenja, a manje druženja i šansi za ljubav. Osim ako ne izađu.

KARIJERA: Nastaviće se bogato poslovno razdoblje. Barem za vas. Takođe je moguće da će se pojavljivati opcije nelegalnog poslovanja. Razlučite šta se sme, a što ne sme. 

ZDRAVLJE&SAVET: Ne preterujte u konzumacijama hrane i alkohola.

VODOLIJA

LJUBAV: Vaše kretanje među ljudima biće intenzivnije. Stoga ćete imati prilike za sretanje i upoznavanje novih lica. Komunikacija s osobama suprotnog pola biće kvalitetna, a vi šarmantni. Oni u vezama biće otvoreni jedan prema drugom.

KARIJERA: Ulazite u fazu kad će vam se mnogo toga obećavati. Ponekad će to izgledati kao da vam se nudi posao iz snova, ali budite realni i oprezni. Sve što ne drži vodu, pustite. Neka pričaju što žele. Ostanite profesionalac.

ZDRAVLJE&SAVET: Neujednačenost u konzumacijama.

RIBE

LJUBAV: Ljubav ćete nalaziti na svakom koraku i u svakom danu. Neće biti potrebno ništa posebno da je ostvarite. Ova običnost vama odgovara jer ste u duši mirni. Oni u vezama biće zadovoljni i s najmanjom sitnicom koju će rado deliti.

KARIJERA: Možda nećete još videti prednosti nove faze u koju ulazite, ali osetićete ih intuitivno. Baš intuicija biće vam glavni vodič u poslu ove nedelje. Ako ste u dilemi, samo zastanite i pažljivo osluškujte svoj unutrašnji glas.

ZDRAVLJE&SAVET: Stabilni ste u svakom pogledu.

Izvor: ehoroskop.net