Pred nama je pun Mesec u znaku Jarca koji će se na nebu pojaviti 13. jula u 19.38 časova.

Ako su vam stabilni Saturn i sanjivi Neptun u prethodnom periodu vrlo teško pali, sada smo duboko u sezoni Raka, koja je naglasila važnost porodice i pripadnosti, pun mesec u Jarcu stavlja stvari u ambicioznom pravcu.

Štaviše, ovaj mesec je najsjajniji i najveći supermesec u godini! Ovo je neka metafora da se projekti i ciljevi na kojima ste radili ove godine u potpunosti manifestuju.

Čitajte dalje da biste saznali kako će pun mesec u Jarcu 13 jula 2022. uticati na vaš horoskopski znak.

Ovan

Možda ćete se osećati posebno izloženo punom mesecu, jer se naglašava vaše profesionalno stanje. Ova lunacija skreće pažnju na vaš javni život, a ako se osećate kao da niste bili prepoznati ili priznati u poslednje vreme, ovo je vaše vreme da zablistate.

Bik

Pun mesec u julu nateraće vas da se proširite i potražite dublje značenje svrhe vaše duše. Shvatićete da odgovore na svoje probleme krijete u sebi. Pun mesec naglašava stare navike koje vas sprečavaju da istražujete i rastete u svoju višu svrhu. Ali na kraju, Bik se oslobađa ustajalog načina života i razmišljanja, a njihovo neobično ponašanje na ovom punom mesecu će im dati neko odavno zakasnelo oslobođenje.

Blizanac

Spremite se za noć katarze. Pun mesec vas tera da se rastanete sa stvarima koje više ne služe vama ili vašoj većoj svrsi. Takođe vam pomaže da reorganizujete svoje prioritete i uskladite se sa svojom vrednošću. Blizanci bi mogli da shvate da su pripisali određenu vrednost nečemu materijalnom do čega im više nije stalo. Ali Blizanci sada menjaju svoje sisteme vrednosti i počeće da traže načine da se postaraju da njihov materijalni svet bude usklađen sa njihovim novim vrednostima.

Rak

Vaše veze su u centru pažnje tokom ovog punog meseca. Rak gleda kako se oni lično ponašaju u vezama jedan na jedan i kako je njihovo vaspitanje uticalo na njihovu ideju o tome šta uopšte znači biti u značajnoj vezi sa nekim drugim. Novije veze mogu postati uspostavljene upravo sada, ili ćete pronaći nove, intimne načine da se povežete sa svojim partnerom.

Lav

Uskoro će postati ozbiljno tokom punog meseca u julu, te je pravo vreme da se pripremite da otkažete sve zabave i izlete. Ova lunacija vas gura da prilagodite svoju dnevnu rutinu i fokusirate se na svoje zdravlje i blagostanje. Pravo je vreme da se zapitate: kako se vaš privatni svakodnevni život odražava na vaš javni život? Lavovi pronalaze samopouzdanje koje im je potrebno da bi preuzeli kontrolu nad svojim dnevnim rutinama. Verovatno će se pojaviti nove prilike na radnom mestu, a sa tim novim mogućnostima dolaze i veće odgovornosti. Ovo će biti katalizator koji će Lavu pomoći da se nekako prilagodi novom rasporedu.

Devica

Pun mesec u zemaljskom znaku Jarcu daje vam milost da se opustite, zabavite i upoznate svoje unutrašnje dete. Sezona Raka čini da se osećate povezani sa svima, ali ovaj pun mesec rezervišite vreme za kreativno istraživanje i kvalitetno vreme za brigu o sebi. To ne znači da socijalizacija treba da prestane, ali oni moraju da potraže nove načine odnosa sa svojim prijateljima kako bi poboljšali osećaj razigranosti u životu. Život je sada tako ozbiljan, ali Devica će nam svima pokazati da ima još mnogo toga da naučimo iz odvajanja vremena da malo više uživamo u životu.

Vaga

U poslednje vreme imate mnogo toga na tanjiru jer sezona Raka pojačava vašu energiju šefa. I dok pun mesec može inspirisati vaše strasti, on vas zaista uči važnosti odmora. Možda ćete osetiti potrebu da poništite svoje ciljeve, ali upravo sada, unutrašnji svet Vage i njihov život u kući treba malo da se sredi. Savršeno je vreme da napunite baterije.

Škorpija

Pun mesec u Jarcu baca svetlo na negativne misli i vašu sklonost preteranom razmišljanju. Možda ste se zaglavili u začaranom krugu koji je ometao način na koji komunicirate, ali u svakom slučaju, vreme je da se odvojite od toga. Škorpija je toliko mentalno snažna, ali pun mesec će ih naterati da razmišljaju o određenim načinima razmišljanja i misaonim obrascima koji im više ne služe. Klasični Jarac traži od vas da se odučite od nečeg starog kako bi to mogli ponovo da naučite na način koji više odgovara vašem sadašnjem pogledu na život.

Strelac

Te ružičaste naočare mogu biti korisne tokom punog meseca jer dolazi malo izazovniji period. Vaš fokus je sav na materijalnim pitanjima koja se odnose na vaše osnovne potrebe i potrebe ljudi oko vas. Strelac bi trebalo da odvoji ovo vreme da se uveri da organizuje svoj život na način koji im omogućava veću fleksibilnost u pogledu finansija i materijalnih obaveza. Uz pomoć novca, Strelac će se osećati sigurnije u svetu, omogućavajući im više slobode da lutaju i istražuju.

Jarac

Prisiljeni ste da identifikujete i oslobodite sve loše navike koje ne utiču samo na vas, već i na one oko vas. Jarčevi se transformišu na fundamentalne načine, preuzimajući vlasništvo nad ulogom koju igraju u svojim životima i životima drugih. Zbrinjavajući svoje potrebe tokom ovog punog meseca, Jarac će biti psihički i fizički spreman da pomogne drugima kojima su kasnije potrebni. Jarčevi će steći sjajan uvid o tome šta mogu da urade na ličnom nivou kako bi bili od velike pomoći svetu.

Vodolija

Pun mesec aktivira vašu kuću podsvesti, omogućavajući vam da analizirate svrhu svoje duše i usklađujete vas sa vašim vrednostima. Kao da ste bili na duhovnom povlačenju poslednjih nekoliko nedelja, a pun mesec će biti vrhunac toga, pokazujući vam tačno zašto ste bili izolovaniji nego obično. Takođe možete biti u sukobu sa svojim problematičnim sklonostima i porocima, a pun mesec je savršeno vreme da se oslobodite tih navika koje vam ne služe. To je sjajno vreme za samoću i samorefleksiju.

Ribe

Julski pun mesec naglašava vrednost zajednice, a Ribe će osećati ljubav i podršku drugih. Međutim, Mesec vas takođe može podstaći da postanete svesni društvene dinamike. Obratite pažnju na načine na koje se pokazujete drugima. Ribe zauzimaju stav da budu bolji lider među svojim prijateljima, postavljajući zdravije granice za sebe i svoje poznanike. Tokom punog meseca imaće monumentalnu sposobnost da ubede druge ljude da takođe budu svesniji i odgovorniji.