19. jula Hiron postaje retrogradan u spoju sa Saturnom, Neptunom i Plutonom. Ova retrogradna faza događa se svake godine, tako da pripada prirodnom ritmu.

Retrogradni Hiron trajaće sve 23. decembra 2022. godine, a reč je o asteroid koji kruži između Saturna i Urana i predstavlja neverovatnu kosmičku energiju za rad na sebi i razvoju.

Ovaj nebeski objekat utiče na zdravlje kako fizičko, tako i na mentalno i emotivno. Nakon tri decenije proučavanja i dokumentovanja efekata Hirona, astrolozi su shvatili da on predstavlja unutrašnje duhovne rane koje ćemo morati da lečimo tokom našeg života.

Kada je Hiron retrogradan, rane koje su duboko zakopane u našem podsvesnom umu mogu se ponovo pojaviti. Neke povrede, prema astrolozima, povezane su sa karmom, a druge - stvarne, fiziološke, počinju iznenada da nas opominju. Ali nemojte očajavati. Čak i iz ovog perioda možete imati koristi. Pažnja prema starim ranama je najsigurniji način za istinsko isceljenje.

Osim toga, bez razumevanja prošlosti i rešavanja iste, ne možete ući u svetlu budućnosti. Potrudite se da se u narednim mesecima, fokusirate se na brigu o sebi.

Retrogradni Hiron trajaće sve 23. decembra 2022. godine
Shutterstock 

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.