Mesec jul će osim visokih temperatura, mnogima doneti priliku da se sjajno zabave, ali i da se zaljube ili napreduju na poslu. Evo koje će znakove ovog meseca najviše pratiti sreća...

Rakovi

Ako ste rođeni u ovom znaku, mogli biste doživeti prijatna iznenađenja. Često ćete izlaziti iz svoje ljušture, a hrabrost i želja za iskustvima podsticaće vas da isprobavate nove stvari i budete spontaniji nego inače. Kraj mjeseca donosi vam priliku da se zaljubite ili učvrstite postojeću vezu.

Blizanci

Blizanci će biti zadovoljni ljubavnim životom, posebno u prvom delu meseca. Ako još nisu zaljubljeni, to bi se moglo promeniti, dok one koji su u vezi očekuje učvršćenje zajednice u vidu veridbe ili zajedničkog useljenja s voljenim. Drugi deo jula mnogima donosi nove mogućnosti zarade ili priliku za poslovno napredovanje.

Ribe

Mnoge Ribe će biti u naponu energije, što će ih podsticati na pojačanu fizičku aktivnost i uživanje u sportu. Hrabrije nego inače, odvažiće se na nešto na što se inače ne bi odvažili, na primer - izboriće se za bolji status na poslu ili će prići simpatiji i pozvati je na piće. Kraj meseca pogodan je za nove ljubavne početke.

Znaci koji će imati sreće do kraja jula
Unsplash/Constantin Panagopoulos 

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.