OVAN

LJUBAV: Prvih par dana ove nedelje doneće prijatnije ljubavne događaje, a od sredine nedelje stvari jenjavaju. Vaše ljubavno raspoloženje biće manje, prilike za poznanstva počeće da se proređuju, a oni u vezama malo će se distancirati jedno od drugog.

KARIJERA: Boravak u prirodi bi vas osvežio. Oni koji mogu, uzeće par slobodnih dana. Oni koji ne mogu, nakon posla neka prošetaju, jer će tako brže i lakše dolaziti do dobrih poslovnih rrešenja, a napuniće i baterije.

ZDRAVLJE&SAVET: Pazite da se ne ugojite.

BIK

LJUBAV: Do sredine nedelje vaša će ljubavna stremljenja biti uglavnom platonskog karaktera ili će sve biti obojeno frustracijama. U nastavku će se situacija početi razbistravati, a vama će se vraćati volja za ljubav. Utoliko će doći do poboljšanja.

KARIJERA: Sve uske ideje i putevi vas sputavaju. Sad ćete biti u poziciji da se morate prilagođavati novim programima i to najčešće onim koje su smislili drugi. Nemojte se svađati, nego prođite kroz to.  Ako ništa, sazrećete.

ZDRAVLJE&SAVET: Osvežite se nekim vodenim sportom.

BLIZANCI

LJUBAV: Uživajte u društvu osobe koja vam je draga kad god možete. Ipak, pazite da katkada ne reagujte preburno. Uz malo samokontrole, sve će biti dobro. Samci neka izlaze. Nikad ne znate što vam se lepo može dogoditi i to već danas.

KARIJERA: Uslediće određene protekcije. Potom ćete zamišljati sebe u ulozi onog koji vodi celu stvar. To će biti delimično tačno, ali nemojte da se zanosite. Treba odraditi još neke detalje. Uradite to po pravilima struke.

ZDRAVLJE&SAVET: Izađite s prijateljima.

RAK

LJUBAV: Bićete zanimljivi drugima, zavodljivi, šarmantni i elokventni. Sve su to osobine kojim možete ostvariti prijatna poznanstva, a možda i mnogo više. Nemojte samovati jer su ovo vaši dani kad imate povećane šanse za ljubav.

KARIJERA: Bićete aktivniji više nego inače, a cilj će vam biti stvoriti što kreativnije okruženje ili jednak proizvod. Neki će se pokazati kao pravi umetnici. Ništa vam neće biti teško, pa ni prekovremeni rad. Mnogi će zapravo uživati.

ZDRAVLJE&SAVET: Povremeno zastanite.

LAV

LJUBAV: Iako ćete objektivno imati dobar vetar u leđa u ljubavi, svako malo činićete greške u koracima. Od vas i vaše sposobnosti samokontrole zavisiće u uspeh u vašem privatnom životu. Potrudite se. Moguće je nešto prelepo.

KARIJERA: Umetnici pred publikom, sportisti, kao i oni koji rade s mladima dobiće veliku priliku u svom radu. Neki će se zbog toga zaleteti i početi da grade kule u vazduhu. Prilika jeste tu, ali je tu zato da se pametno iskoristi. Treba ostati na zemlji.

ZDRAVLJE&SAVET: Volite sebe kao i druge.

DEVICA

LJUBAV: Uticaji ljubavnih planeta na vaš privatni život biće uglavnom zanemariv, kao da će vas ljubav mimoilaziti. Premda će vam se u jedan čas činiti da je moguće baš sve, već idućeg trenutka uvidećete da nije moguće ništa. Ono što imate, čuvajte, a sve ostalo izdržite.

KARIJERA: Verovatan je krupniji materijalni dobitak koji će vas osnažiti i podstaći da još predanije radite dalje. Cenite svačiji trud, ali ono što se ovaj put postiglo, smatraćete pre svega svojom zaslugom.

ZDRAVLJE&SAVET: Jednaka pravila trebaju da vrede za sve.

VAGA

LJUBAV: Bićete pozivani na putovanja ili na društvena okupljanja van svog mesta boravka, a baš tako biste mogli da sretnete osobu koja će vas zaintrigirati. Zato prihvatite pozive i budite otvoreni za ljubav. Oni u vezama biće opušteni i zadovoljni.

KARIJERA: Privilegije kojim ste se nadali biće tu, ali vi sami nećete biti sigurni kako ih iskoristiti. Više će to izgledati kao da vam se nešto nudi jer je to nečija dužnost ili jer su takva pravila. Oni pametniji zanemariće takav stav.

ZDRAVLJE&SAVET: Napravite zabavu za prijatelje.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Bićete preduzimljivi i aktivni u traženju svoje srodne duše ako ste još sami. Neće vam biti teško da odete na kraj sveta da nađete ono što tražite. Oni koji već jesu u vezama iznenađivaće voljenu osobu s predlozima punim aktivnosti i dinamike.

KARIJERA: Na radnom mestu svako ćete malo pokazivati borbeni stav, pa nećete biti ugodni kolegama. Pokušajte na sve da gledate mirnije i ne skačite na svaki postavljeni izazov. Vaš trud i upornost mogu da se primene i na diskretniji način.

ZDRAVLJE&SAVJET: Usvojite vežbe disanja.

STRELAC

LJUBAV: Šarenilo zabava i brojnost izlazaka na atraktivna mesta biće retko viđena i doživljena kao kod vas ovih dana. Uživajte punim plućima, ali ne zaboravite i na one male pažnje koje ljudima znače. Posebno prema vama dragoj osobi.

KARIJERA: Iz velikih ideja i ambicija vi ćete se tokom ove nedelje polako spuštati na zemlju. Biće sve manje sanjarenja, a sve više prizemljenog posla, no ni taj vam neće biti neugodan. Radićete i dalje dobro, a na radnom mestu će vladati ugodna atmosfera.

ZDRAVLJE&SAVET: Preispitajte svoje prioritete.

JARAC

LJUBAV: Kad ste se istrenirali da vam sve bude ravno, opet se budi ljubav. Malo ste zatečeni novonastalom situacijom, ali prilagodićete se. Svakome je draže biti s nekim nego sam. Ipak, ne prigovarajte čak ni onda kad osećate da biste morali. Izostavite to.

KARIJERA: Dobro ćete kormilariti sa zahtevnijim i značajnijim temama. Neki će biti unapređeni ili će pred njih biti postavljeni veći zadaci. U finansijskom smislu trebali biste da ostvarite dobre rezultate, a zbog toga ćete možda i slaviti.

ZDRAVLJE&SAVET: Neki će otputovati u svoj rodni kraj.

VODOLIJA

LJUBAV: Lep razvoj ljubavnih događaja ohrabriće vas da organizujete zajednički izlet ili odlazak na neko zanimljivo mesto za sebe i voljenu osobu. Biće to melem kako za vas, tako i za drugu stranu. Oni koji su još sami, na putu sreću ljubav.

KARIJERA: Prestiž koji vam toliko znači biće vam nadohvat ruke, ali kad malo bolje razmislite, primetićete da svemu tome nedostaje pravi sadržaj. Oni zreliji među vama biće tužni, ali i podstaknuti da razmisle malo dublje.

ZDRAVLJE&SAVET: Nije zlato sve što sija.

RIBE

LJUBAV: Ugodan ambijent, vaša otvorenost i spremnost da izrazite ono što osećate, te naklonost druge strane, učiniće vam ove dane ugodnim. Oni koji još traže srodnu dušu lako će se približiti svakoj osobi suprotnog spola.

KARIJERA: Ne oklevajte ako treba nešto da menjate. Učinite to na način koji je miran i postepen. Ako vas budu kritikovali, ne odgovarajte ne to, nego samo radite dalje. Važno je da imate jasan plan i da ga dosledno sledite. Uspeh neće izostati.

ZDRAVLJE&SAVET: Pričajte s ljudima.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.