Horoskop za septembar pun je tenzije i haosa - retrogradni Merkur očekuje nas od 9. septembra, a pun Mesec već od 10. Takođe, retrogradan će biti i Uran. Susretaćemo se sa izazovima pre svega na planu komunikacije i odnosa, a sve to moći ćemo da prevaziđemo dubokom rekonstrukcijom naših misli, uverenja i pogleda na život.

Ipak, ovaj mesec će za neke biti posebno blagotvoran. U nastavku otkrijte kojih 5 znakova će imati najviše sreće u septembru 2022!

LAV

S obzirom na to da vam je Sunce u drugoj kući finansija i vrednosti, ovaj mesec donosi nove mogućnosti da dodatno zaradite i unovčite neke važne projekte. Bićete inspirisani na kreativne ideje, a sve zahvaljujući vladajućoj sezoni Device čija vas energija vuče da idete napred.

DEVICA

Septembar osvetljava vaš rad na sebi i samopouzdanje. Sa Venerom koja ulazi u društvenu Vagu, očekuju vas veliki finansijski prihodi oko 27. septembra, a sa njima i ekspanzija pokretačke energije i vere u sebe. Uvezujte se sa kolegama i trudite se da budete u pravom trenutku na pravom mestu.

STRELAC

Jupiter vas inspiriše da probudite umetnicu u sebi. Prasak kreativne energije koju dobijate ovog meseca priprema vas za velike uspehe. Slušajte svoj instinkt, nadahnjujte se i zapisujte sve svoje ideje - to će vam doneti sreću i blagostanje.

Ovih 5 znakova će imati najviše sreće u septembru.
Unsplash/Ali Karimiboroujeni 

ŠKORPIJA

Septembar vam donosi buran društveni život sa prilikama za nove, duboke veze i učvršćivanje prijateljstva, i to od 4. septembra kada Venera uđe u Devicu. Ovog meseca ćete takođe imati samopouzdanja da kršite pravila i preuzmete rizike koji će vas odvesti do velikih uspeha.

RIBE

Osećate ljubav čitavog ovog meseca, Ribe. Ovo je moćno vreme da date prioritet romantičnim vezama, naročito od 4. septembra kada Venera ulazi u Devicu. Što se tiče finansija, budite u pripravnosti da uhvatite nove prilike 26. septembra kada će Jupiter rasplamsati vaš sektor novca.

HOROSKOPSKI ZNACI KOJI TEŠKO ZABORAVLJAJU BIVŠE LJUBAVI: Proverite da li ste među njima!
Unsplash/Oziel Gomez 

 Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.