Najsrećniji znakovi biće Ribe, Rak, Bik.

OVAN

LJUBAV: Vaši ljubavni apetiti biće veliki, a realne prilike malo manje. Ipak, naći ćete ravnotežu i zadovoljstvo. Poneku frustraciju podelićete s prijateljem ili prijateljicom. Voljena osoba će se suzdržati od kritike. Biće uglavnom dobro.

KARIJERA: Pustite druge da se izraze, a ako treba i da vas vode. U ovom trenutku jednostavno ne možete učiniti ništa na svoju ruku. Budite razumni, strpljivi i verujte da će kasnije sve doći na svoje mesto. Drugačije ne može.

ZDRAVLJE&SAVET: Ništa se ne događa slučajno. Vi to dobro znate.

BIK

LJUBAV: Vaša ljubavna priča nastaviće se uprkos vašim sumnjama. Ponekad ćete biti zaista zbunjeni što vam se to događa, ali realnost će vam donositi zadovoljstvo. Ako još uvek tražite svoju ljubav, doterajte se i izađite među ljude. Samo ne prenagljujte u nastupima.

KARIJERA: U poslu ćete se uglavnom nadmudrivati. Utehu ćete nalaziti u privatnom životu. S autoritetima nećete stajati najbolje, a pogotovo sada. Ne insistirajte na svojim idejama, jer ste u nepovoljnoj poziciji. Izdržite uz razum i toleranciju.

ZDRAVLJE&SAVET: Opuštajte se uz laganu muziku.

BLIZANCI

LJUBAV: Biće vam jednako važno kako da organizujete zajednički život, ali i to kako da se dobro zabavite. Neki će tešiti voljenu osobu i uveseljavati je eliminišući tako njene probleme. Pokazaćete se kao odličan i saosećajan zabavljač.

KARIJERA: Možda nećete još videti prednosti nove faze u koju ulazite, ali osetićete ih intuitivno. Baš intuicija biće vam glavni vodič u poslu ove nedelje. Ako ste u dilemi, samo zastanite i pažljivo osluškujte svoj unutrašnji glas. Nema greške.

ZDRAVLJE&SAVET: Potražite rekreaciju za sebe.

RAK

LJUBAV: Šarm i neobaveznost biće vaši aduti za uspešno zavođenje osoba suprotnog pola. Ponekad ćete za druge biti neuhvatljivi. Ipak, predajte se onom kog volite, a najviše zato da kasnije ne bi zažalili. Ljubav je sve bliže.

KARIJERA: U narednim danima verovatno će vam se mnogo toga obećavati. Ponekad će to izgledati kao da vam se nudi posao iz bajke, ali budite realni i oprezni. Posebno je važno proveravati legalitete. Sve što ne drži vodu, pustite. Neka pričaju što žele.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne preterujte s hranom i pićem.

LAV

LJUBAV: Kombinovaćete diskreciju i buku. Tako ćete jedan dan živeti poput smerne osobe vezane za svoj dom i porodicu, dok ćete već drugi dan biti glavna zvijda noći na nekom od zanimljivih partija. Svi će se dobro zabavljati. Oni u vezama su stabilni.

KARIJERA: Funkcionisaćete poput sportista koji svoje treninge odrađuje s lakoćom. Mnogi će na svom poslu brusiti nove veštine i otkrivati detalje profesije. Biće to još jedna faza učenja i napredovanja. Ipak dobijate.

ZDRAVLJE&SAVET: Usvojite neku od tehnika relaksacije.

DEVICA

LJUBAV: Verovatno ćete se ponekad osećati usamljeno, osim ako to nije vaš vlastiti izbor. Oni u vezama prolaziće jedno dinamično razdoblje u kom će biti dosta zabavljanja, ali malo manje dubine. Ipak, neće im biti loše. Samo neka ne očekuju savršenstvo.

KARIJERA: Neki će započeti male kućne radove i uzeti nešto slobodnih dana da ih obave. Pokazaće se to kao pun pogodak. Oni koji ostaju na radnom mestu moraće da obave neke zaostatke ili male inventure koje su čekale. Ništa posebno.

ZDRAVLJE&SAVET: Baterije ćete napuniti sportom.

VAGA

LJUBAV: Oslobodite se prevelikih ljubavnih očekivanja, jer je sada bolje biti realista nego idealista. Odolite iskušenju nadmudrivanja. Budite tolerantni i duhoviti koliko god možete. Ako vas partner isprovocira, ne uzimajte to previše k srcu. To je prolazno.

KARIJERA: Neki vaši saradnici će vam otvoreno pokazati svoju naklonost, dok će vam drugi jednako tako pokazati to da vas ne vole. Prihvatite i jedno i drugo na miran način. Barem ćete znati s kim imate posla. Držite se zacrtanih pravila.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite u šetnju i dobro se naspavajte.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Izdržite u miru prvi deo nedelje. Druga polovina nedelje donosi malo povoljnije ljubavne uticaje kad ćete opet lakše naći zajednički jezik s voljenom osobom. Ipak, pazite da katkada ne reagujete preburno. Uz malo samokontrole, sve će biti dobro.

KARIJERA: Saradnja s uglednim ili stručnim ljudima polako dolazi u prvi plan. Vi ćete biti točak koji je važan u celoj igri. Zato ne budite preskromni, nego dopustite sebi da izrazite i svoje ambicije. Spoznajte svoju poziciju, a još više priliku.

ZDRAVLJE&SAVET: Ponekad je bolje ćutati.

STRELAC

LJUBAV: Mnogi će ovih dana otkriti koji je zapravo njihov ideal u ljubavi i krenuće u potragu prema tom kriterijumu. Ponekad će biti blizu toga, a ponekad daleko. U svakom slučaju, neće stati dok ne nađu nešto što je najsličnije zamišljenom.

KARIJERA: Držite se onog što ste zamislili i provedite to u delo bez skretanja s puta. Vaše ideje su odlične i doneće rezultate. Bićete spremni i na određene promene kako biste postigli bolje poslovne rezultate. Izborićete se za njih bez odgode.

ZDRAVLJE&SAVET: Verovatno ćete spojiti zabavu i putovanje. 

JARAC

LJUBAV: Moguće je da ste očekivali nešto bolje u poređenju s onim što vam se događa, ali ako uzmete sve to kao dobru priliku za sazrevanje i razvoj, opet ćete biti na dobitku. Od vašeg pristupa zavisiće i kako ćete se osećati u nekom važnom privatnom odnosu.

KARIJERA: Bićete borbeni i puni energije. Nekima ćete postati uzor. To je posledica toga što vi sada tačno znate što hoćete, pa nema gubljenja vremena na suvišna razmatranja. Ipak, ponekad proradite ponešto i s drugima.

ZDRAVLJE&SAVET: U timskom radu treba učestvovati barem dvoje.

VODOLIJA

LJUBAV: Verovatno ste očekivali nešto drugo od onog što živite i osećate, ali to je samo privremena i prolazna zbrka s kojom treba da se suočite na vešt način. Još uvek imate dovoljno energije i kredita od pre da sve dovedete u red. Uspećete.

KARIJERA: Zaigranost i veština ophođenja s drugima biće vaše glavne osobine koje ćete pokazivati na radnom mestu. Zavisno od vrste posla, ili će vas tražiti ili prokazivati kao neozbiljnog. Uglavnom, držite se svoje profesije i onog što ona traži.

ZDRAVLJE&SAVJET: Neki će ipak nesvesno živeti svoje snove.

RIBE

LJUBAV: Prva polovina nedelje doneće mirno uživanje u zajedničkoj vezi ili diskretno traženje srodne duše. Drugi deo nedelje ljubav će postati strastvenija. Biće lepih susreta, ali i nestrpljenja. Ne zamarajte se s previše pitanja.

KARIJERA: Iako će vaši nadređeni pokazivati određenu naklonost prema vama, teško ćete nalaziti zajednički jezik. Problem je u tome što obe strane žele dominirati, a u hijerarhijskom poslovanju to ne prolazi. Shvatite gde vam je mesto i tako se ponašajte.

ZDRAVLJE&SAVET: Vežbajte jogu. Ona smiruje.

Izvor: ehoroskop.net