Ovan

Od jedne sveće možete zapaliti hiljade sveća, a ona će još dugo goreti. Sreća se nikada ne smanjuje kada se deli. Ove nedelje bi trebalo da se usredsredite na proslavu, druženje i umrežavanje. Bilo je napora na poslu poslednjih nekoliko meseci, a ove nedelje bi trebalo da odahnete. Vaš lični život će takođe biti u centru pažnje i trebalo bi da provodite više vremena sa svojom porodicom. Za one koji su u vezi, trebalo bi da ih pogledate spolja i procenite da li je u vašem paru sve kako treba, piše sensa.mondo.rs.

Bik

U našim životim promene su mogući i gubici. Ali, ako se prilagodite promenama, sve će ići lakše i srećnije. Toliko toga se dešava u životu da je teško pratiti sve. Ovo je haotična nedelja u kojoj ćete osetiti mešavinu konfuzije, neshvatljivih ljudi i teških situacija. U finansijskom smislu, nedelja takođe neće zadovoljiti očekivanja, jer nepredviđeni troškovi mogu jako da pogode vaš novčanik.

Blizanci

Opraštanje ne menja prošlost, već proširuje budućnost. Ove nedelje bi trebalo da se svesno potrudite da nastavite sa svojim životom i da ne razmišljate previše o stvarima koje će vam samo izazvati još više bola. Finansijski ćete uživati u rastućim prihodima zajedno sa rastućim troškovima. Zauzete Blizanaca čeka more romantike i okean sreće. Moguća su lepa iznenađenja za zaljubljene.

Rak

Istinska sreća se ne postiže samozadovoljstvom, već posvećenosti cilju. U vašem životu ima puno posla i rutine, ali ono što vam trenutno nedostaje je jasnoća i svrha života. Trebalo bi da planirate, introspekciju, a takođe i da verujete svojim prijateljima. Lični život će zahtevati vašu pažnju, tako da treba da težite pravom balansu između poslovnog i privatnog. Vreme je da iskreno razgovarate sa partnerom, da podelite svoje najtajnije želje i snove. Budite sigurni da će vas voljena osoba razumeti i podržati.

Lav

Mislite na svoje sadašnje blagoslove, a ne na nedaće iz prošlosti. Trenutno je oko vas puno negativnosti i pesimizma i ta negativnost vas čini depresivnim. Trebalo bi da težite pozitivnom i izbegavate stvari koje vas čine tužnim. Vodite računa o svom zdravlju. Idite sa srodnom dušom na sastanak sa prijateljima, osmehnite se i ne razmišljajte o lošem. Usamljeni predstavnici znaka još ne bi trebalo da računaju na dugu vezu - romansa koja se desi biće vrlo kratka.

Devica

Mnogo je bolje prihvatiti stvari kakve jesu, sa strpljenjem i smirenošću. Ove nedelje bi trebalo da se oslobodite osećaja stalne anksioznosti koji nije deo vašeg života. Nedelja pred nama dolazi da se smirimo i fokusiramo više na unutrašnju sreću nego na novac. Očekuje vas intenzivna energija na ličnom planu. Za Device u paru će doći srećni trenuci, ali usamljeni ne bi trebalo da se fokusiraju na dve strane već da donesu odluku.

Vaga

Sledeće nedelje učite kako da živite u skladu sa sobom. U vezi sa nedavnim događajima u vašem životu, imate mnogo nestrpljenja. Ove nedelje treba da pokušate da unesete harmoniju u svoj život, posebno u ličnom. Profesionalni život će biti zahtevan kao i obično, ali morate da nastavite da radite pametno i ne dozvolite da gužva i užurbanost ometaju vaš lični život.

NEDELJNI HOROSKOP OD 19. do 25. DECEMBRA 2022
massimiliano-morosinotto-k1nok6_4uq8-unsplash.jpg 

Škorpija

Kada se jedna vrata sreće zatvore, druga se otvore, ali često tako dugo gledamo u zatvorena vrata da ne vidimo ona koja su nam bila otvorena. Predstoji nedelja pozitive i unutrašnjeg rasta, jer ćete biti u dobroj formi i sa pravom energijom. Finansijski, ovo je neobična nedelja kada možete očekivati povećanje bogatstva. Porodični predstavnici znaka biće zadovoljni porodicom i prijateljima, a usamljene Škorpije treba da prestanu da se opiru svojim osećanjima.

Strelac

Stavljate sami sebe pod previše stresa u životu i to vam samo stvara nepotrebne mentalne blokade. Ove nedelje treba da pokušate da izađete iz ove negativne faze i nađete pozitivnu. Trebalo bi da izbegavate nezdravu hranu da biste izbegli metaboličke i stomačne probleme. Budite zahvalni svojim najmilijima što su u vaš život uneli novu energiju i podržavali vas u svim vašim nastojanjima.

Jarac

Usred kretanja i haosa, čuvajte mir u sebi. Toliko je stvari oko vas da pokazujete visok nivo zrelosti i mudrosti. Biće mnogo nepotrebnog stresa oko vas i ove nedelje bi trebalo da naučite da izbegavate takvu negativnost. Budite ravnodušni i smireni. Vreme je da krenete u budućnost i prestanete da živite u sećanjima. Nešto zanimljivo i romantično će se uskoro pojaviti na vašem horizontu. Porodični Jarčevi bi trebalo da posvete više vremena deci i svojim najmilijima.

Vodolija

Učite iz iskustva i pokušajte da izbegnete istu grešku. U poslednje vreme iznova pravite iste greške, a to vas nikuda ne vodi. Ove nedelje treba da izvučete zaključke i pokušate da popravite ono što niste uspeli. Finansijski, ovo nije najbolja nedelja, jer su predviđeni nepotrebni troškovi. Usamljena Vodolija treba da bude smelija i da preuzme inicijativu ako postoji osoba koja im se dopada.

Ribe

Sve u životu što ne prihvatimo samo će nam zadavati probleme dok se ne pomirimo s tim. Ove nedelje morate prihvatiti i shvatiti promene koje vas očekuju. Nema smisla gubiti unutrašnji mir zbog nečega što ne možete da kontrolišete. Vodite računa o svom mentalnom zdravlju jer će nedelja biti naporna i možda ćete osetiti mentalni umor. Nedeljni horoskop za Ribe ističe da će slobodni predstavnici znaka svoju ljubav najverovatnije pronaći na društvenim mrežama.