Ovan

Nedelja od 23. do 29. januara je odličan period za unapređenje života, sprovođenje ambicioznih planova i realizaciju zamišljenog. Energija Ovnova biće u punom zamahu, ali najviše od svega biće inspirisani novim prilikama krajem nedelje.

Bik

U tako neverovatno povoljnom periodu, Bik će više sanjati i maštati. Bikovi će moći da saznaju mnogo važnih informacija o sebi i o svom životu. Ako se u bliskoj prošlosti pojavio neki unutrašnji nesklad i nedoumice, onda bi od 23. do 29. trebalo da odu. Nemojte se plašiti da donosite važne odluke.

Blizanci

Klonite se toksičnih ljudi i manipulacija, posvetite se sebi. Da biste privukli više sreće, radite na svom znanju, činite dobra dela. Najpozitivniji dan za žene rođene u ovom horoskopskom znaku, kao i za sve ostale, je 27. januar. Ovo je dan jačanja Venere.

Rak

Period od 23. do 29. januara je odličan za pronalaženje novih hobija i korenito restrukturiranje života: možete da radite renoviranje kuće, tražite novi posao, upoznajete ljude, izlazite na sastanke, zaljubljujete se. Rakovi će morati da iskoriste sav svoj unutrašnji potencijal. Sprovođenje planova biće uspešnije nego inače.

Lav

Da biste postigli vrtoglav uspeh, Lavovi bi trebalo da nauče da čuju sebe. Pazite kojim ljudima dajete šansu. Ne bi trebalo da iznosite svoje planove i ciljeve u javnost. Preporučljivo je da osloniti se samo na svoje snage, slušati samo sebe i postupati po volji svog srca.

Devica

Device će verovatno želeti da pronađu ljubav ili jednostavno dobiju više pažnje. Ostanite svoji, iskreni i otvorite srce, pa su pozitivni događaji mogući. Bavite se sportom, prilagodite ishranu i napravite neke dobre promene za sebe.

Vaga

Astrolozi savetuju ženama rođenim pod ovim znakom da obrate pažnju na stanje svoje energije. Period će biti veoma povoljan, pa će biti potrebni svi unutrašnji resursi da se život promeni na bolje. Da, postoji šansa da će se zlobnici i zavidnici aktivirati. Ne verujte neproverenim informacijama iz nepouzdanog izvora, tračevima i glasinama. Druga važna tačka je otklanjanje uzroka nekontrolisane potrošnje energije. Vagi će biti potrebna sva energija koju će dobiti od Venere i drugih planeta.

Škorpija

Vreme je da prekinete toksične veze. Kao rezultat toga, vaša svest će postati čistija. Ovo će vam pomoći da donesete ispravne odluke. Možete bezbedno da planirate nešto važno. Svih sedam dana su savršeni za lični i profesionalni razvoj. Ne treba računati na pomoć drugih za ono što možete da uradite sami.

Strelac

Imate priliku da "programirate" svoju sreću. Moraćete brzo da reagujete i na osnovu slutnje donosite ispravne odluke. Pravi stav će vam pomoći da iz bilo koje situacije izađete kao pobednik i da ne izgubite samopouzdanje.

Jarac

Uprkos činjenici da ove nedelje postoji rizik da naiđete na poteškoće u raznim oblastima, svakako ne treba da budete uznemireni, jer u ovih sedam dana mogu doći do bitnih promena nabolje. Ovo može biti emocionalno veoma stabilna nedelja. Moguće su šanse za uspeh u svim oblastima. Ovo treba da iskoristite.

Vodolija

Vodolije treba da se bave promocijom zdravlja. Možete prilagoditi ishranu, vežbanje. Važno je nastaviti da se krećete ka svom snu, čak i ako vam se čini nedostižnim. Možete da steknete sreću i snagu volje. Ako želite da povećate prihode, budite aktivniji u poslu.

Ribe

Ako odjednom život već dugo ne ide nabolje, ove nedelje se sve može promeniti nabolje. Možete da ostvarite želju ako se aktivirate na tom planu. Dobro osmišljen akcioni plan pomoći će vam da uspete u poslu i da ne propustite ništa važno.