U 2023. godini svakoga od nas očekuje nešto drugačije - neko će imati uspeha u poslu, neko će zaraditi dodatni novac, a nekome će se konačno odvažiti da uradi ono o čemu mašta godinama... Prema godišnjoj astrološkoj prognozi jedan horoskopski znak može očekivati najviše u ljubavi.

Horoskopski znak koji će u 2023. godini imati najviše sreće u ljubavi jeste Strelac. Sklon avanturi i promenama, Strelac ove godine može uploviti u mirnu luku. Magično su privlačni, spremni za nova poznanstva, a imaće želju da se povežu sa drugima na dubljem nivou.

VELIKI HOROSKOP ZA DRUGU POLOVINU 2022. GODINE: Vodolije zarađuju znatno više, a Rakovi produbljuju ljubavne veze
Unsplash/Ashley Smith 

Moguće je da će, prema astrolozima, imati više prilika za romansu. Ali Strelac se u 2023. godini posvećuje miru i stabilnosti u sferi ljubavi. Moguće je da će neki Strelčevi započeti ozbiljnu ljubavnu vezu, neki koji su dugo u odnosu mogu osnovati brak, a neki se možda odlučiti i za zajednički život ili proširenje porodice.

Iako će romantične zvezde u 2023. biti naklonjene Strelčevima, tokom leta treba biti oprezan pod retrogradnom Venerom koja je tu od 22. jula do 3. septembra. Nemojte davati obećanja koja ne možete da ispunite.

Bez obzira kakva vas ljubavna priča ili odluka čeka - za Strelca će 2023. godina biti super romantična!

Izvor: sensa.mondo.rs