Ovan

Pomračenje Sunca mladog Meseca dešava se u vašoj kući identiteta i omogućava vam da zakoračite u verziju sebe koja želite da postanete. Kada ste ono što jeste, vaši odnosi sa drugima takođe postaju jači i autentičniji. Sunce ulazi u kuću vaših ličnih resursa, pokazujući vam kako da se stabilizujete na polju finansija. Novac, budžeti i računi postaće predmet vašeg prolećnog čišćenja. Retrogradni Merkur počinje na istom mestu ličnih resursa, pa može da vas navede da preispitate svoje prilive i troškove. Vaš planetarni vladar Mars se nežno povezuje sa Merkurom, podržavajući vas u sprovođenju vaših ideja o novim načinima zarade.

Bik

Pomračenje Sunca mladog Meseca u vašoj kući odmora i razmišljanja stvara prostor za tišinu i samoću. Sunce prelazi u vaš znak, bacajući svetlo na to koliko ste zapravo u sopstvenoj istini i identitetu. Možda ćete se osećati kao da ste se konačno odmrzli. Sunce se sukobljava sa Plutonom, što može pokrenuti promene u vašoj karijeri i načinu na koji doživljavate slavu. Retrogradni Merkur počinje u vašem znaku, a vi ponovo procenjujete kako se izražavate. Možda pronalazite nove i neobične načine da podelite svoje ideje. Mars se nežno povezuje sa Merkurom, podržavajući vas u izražavanju vaše motivacije i vizije. Deljenje svojih misli — čak i onih neprijatnijih — može da se desi, ali na vrlo odmeren način.

Blizanci

Pomračenje Sunca mladog Meseca u vašoj kući nada i snova stvara prostor za nove ciljeve. Sunce ulazi u vašu kuću samoće, pomažući vam da se pomirite sa sobom u vremenu kada ostanete sami. Možda ćete se zainteresovati za volonterske akcije, pronalaženje načina da služite javnosti. Vaš planetarni vladar Merkur počinje retrogradno u tajnom sektoru vaše karte i možda ćete saznati informacije koje niste trebali da znate. Ili ste u mogućnosti da preispitate sopstvene tajne, pronalazeći načine da očistite breme iz prošlosti. Mars, planeta akcije, nežno se povezuje sa Merkurom, podržavajući vas u sprovođenju humanitarnih napora. 

Lav

Pomračenje Sunca mladog Meseca u vatrenom znaku Ovna u vašoj karti dešava se u polju avantura, istraživanja i ličnog rasta. Možda nećete moći da vidite kuda idete, ali ćete ići velikom brzinom. Sunce se seli u vašu kuću karijere i javne reputacije, bacajući svetlo na to kako da otkrijtete svoju moć i umeća. Sunce se sukobljava sa planetom moći Pluton, što može pokrenuti promene u tome kako razumete dinamiku moći u odnosima. Možda otkrijete skrivene strane drugih ljudi. Retrogradni Merkur počinje u vašoj karijeri na karti, zbog čega ćete možda ponovo procenjivati kako se izražavate u javnosti. Možda uređujete ili preformulišete svoj naslov, ali ništa previše trajno.

Devica

Pomračenje Sunca mladog Meseca dešava se u vašoj kući zajedničkih resursa, te može da se desi da konačno podelite odgovornost u odnosima ili finansijama sa bliskom osobom. Sunce ulazi u vašu kuću putovanja i visokog obrazovanja, te možete početi da istražujete svoje horizonte i učite više o svetu uopšte. Vaš planetarni vladar Merkur počinje retrogradni put, zbog čega ćete preispitivati svoje planove putovanja. Mars se nežno povezuje sa Merkurom, podržavajući vas u vođenju jasnog dijaloga sa važnim ljudima o svojim ciljevima.

Vaga

Pomračenje mladog Meseca dešava se u vašoj kući partnerstava, što znači da su na pomolu nove ljubavi, dejtovi i poznanstva. Samo zato što je neko bio vaša srodna duša ne znači da će to ostati zauvek - možda vas čeka nova lekcija. Sunce se seli u vašu kuću zajedničkih resursa, bacajući svetlo na to kako da verujete drugima oko podele odgovornosti. Počinje retrogradni Merkur, koji vas može naterati da preispitate načine trošenja novca, ko vam šta duguje ili kome šta dugujete. Konačno je vreme da to rešite. Akciona planeta Mars se nežno povezuje sa Merkurom, podržavajući vas u sprovođenju svih ideja o zajedničkim naporima i timskom ulaganju.

Škorpija

Pomračenje mladog Meseca u vašem sektoru životnog stila označava početak novih navika. Pojaviće se neki novi poslovi, odluke i rutine, ali ne zaboravite da je zdravlje prioritet. Sunce se seli u vašu kuću partnerstava, bacajući svetlo na to kako da se stabilizujete u lojalnim vezama. Sunce se sukobljava sa moćnom planetom Plutonom, što može pokrenuti promene u načinu na koji razumete intimnost, poverenje i zajedničke perspektive. Počinje retrogradni Merkur (takođe u vašoj kući odnosa), što vas može naterati da naučite bolje da komunicirate sa svojim partnerom. Vaš planetarni vladar Mars se nežno povezuje sa Merkurom, podržavajući energične i inspirativne razgovore sa drugima.

Strelac

Pomračenje mladog Meseca u vatrenom Ovna stvara prostor u vašem životu za samoizražavanje, strast i kreativnost. Ovaj mesec može ponovo da vam zapali iskru. Možda se opet osetite kao entuzijastično dete zbog neke ideje. Sunce se seli u vaš plan rada i načina života, bacajući svetlo na to kako da napravite bolju rutinu. Strelac je poznat kao znak za zabavu, ali vi ste takođe poznati po marljivosti, jer pogađate metu kao pravi - strelac. Počinje retrogradni Merkur, koji vas vraća starim poslovima i projektima koje ste možda odložili. Vreme je da se bolje organizujete i postavite svoju listu prioriteta.

Jarac

Pomračenje mladog Meseca u vašoj kući odmora i završetaka pokreće nove početke u vašem domu i porodičnom životu. Sunce ulazi u sektor zadovoljstva, podstičući vas da se približite stvarima koje jednostavno izgledaju ispravno. Vreme je da iskoristite sav trud koji ste već uložili. Retrogradni Merkur počinje u kući kreativnosti i druženja, pa ćete preispitati šta to radite iz zabave, a šta vam je stvarno važno. Ovo bi takođe moglo da vrati stare prijatelje i ljubavnike. Akciona planeta Mars se nežno povezuje sa Merkurom, podstičući vas u sprovođenju vaših ideja o ljubavi, prijateljstvu i braku.

Vodolija

Pomračenje mladog Meseca u vašoj kući komunikacije stvara prostor za pokretanje novih dogovora. Ima prostora da se pitate, ali  ida postavljate važna pitanja o svojim odgovornostima. Sunce se pomera u vašu kuću odmora i završetaka, donoseći vam bolji uvid u to kako da napravite pauzu i vratite se sebi. Sunce se sukobljava sa planetom Plutonom, što može pokrenuti promene u vašem domu i porodičnom životu. Retrogradni Merkur počinje, a vi razmišljate o mestima na kojima se osećate najkreativnije i srećnije.

Ribe

Pomračenje mladog Meseca u vašoj kući ličnih resursa čini da se osećate srećno sa onim što imate. Ovo je vreme da budete zahvalni i verujte da ima više nego dovoljno za razloga za to. Sunce se pomera u kuću komunikacije i putovanja, što vam može pomoći da steknete jasniji unutrašnji monolog. Jasnoća misli i sposobnost da izrazite svoje ideje dolaze u narednim nedeljama, čak iako nas retrogradni Merkur malo zbuni. Retrogradni Merkur može biti period nesporazuma, ali bez malih grešaka ne bi bilo ispravke.