Ovan

Još od kraja marta suočavate se sa nekim nedostacima u kući, manjim sukobima sa članovima porodice ili tehnološkim problemima. Ali Venera ulazi u vaš sektor doma i pomaže vam da sve dovedete u red, da se bolje organizujete i uživate u harmoniji kod kuće.

Bik

Venera, planeta koja je povezana sa vašim znakom, ulazi u Raka i vaš sektor komunikacije, što će doneti više lepote i zadovoljstva u vaš život. Iskoristite ovu priliku da podelite svoje emocije sa svojim najmilijima. Vi ste osoba koja ima estetsko "oko", mogući su neki umetnički doživljaji.

Blizanci

Venera ulazi u Raka i vaš novčani sektor, što donosi dobre vesti za vašu finansijsku situaciju. Od kraja marta morali ste da se nosite sa mnogim neočekivanim troškovima. Sada je vreme da organizujete svoje finansije i oslobodite se nekih briga oko novca. Iskoristite višak da organizujete izlete sa prijateljima ili porodicom ili za kratka putovanja koja vam donose radost.

Rak

Mesecima ste osećali potrebu da imate bar malu pobedu i konačno ćete je imati ove nedelje, nakon što Venera uđe u vaš znak. Već nekoliko meseci se suočavate sa visokim stresom, ali sa Venerom u vašem znaku možete da se fokusirate na sopstvene radosti i potrebe. Osećate se bolje u svojoj koži i imate priliku da se fokusirate na svoje blagostanje.

Lav

Dobićete neke neočekivane obaveze 9. maja, kada Sunce formira aspekt sa Uranom, planetom naglih promena. Iako biste inače iskoristili ovaj trenutak da pokažete snagu, bolje je ostati iza kulisa tokom ovog perioda. Koncentrišite se na aktivnosti iza zavese i dajte sebi vremena za odmor.

Devica

Kako se navikavate na nove odgovornosti u svom životu, osećate da je teško naći prijatelje koji vas mogu razumeti. Ali sve se menja nakon što Venera uđe u vaš sektor prijateljstva i donosi vam brojne mogućnosti da upoznate nove ljude u narednim nedeljama. Oni nisu samo prijatelji, već ljudi sa kojima ćete poželeti da putujete i od kojih imate šta da naučite.

Vaga

Venera, planeta koja vlada vašim znakom, ulazi u Raka i vaš sektor karijere. To vam daje priliku da otklonite neke profesionalne frustracije, koje su se pojavile od kraja marta. Borili ste se da se potvrdite i steknete poštovanje važnih ljudi, ali ovaj tranzit vam pomaže da ostavite dobar utisak. Vreme je da ažurirate svoje informacije na društvenim mrežama, da se afirmišete i izađete ispred.

Škorpija

Pomračenje Sunca u vašem znaku prošle nedelje donelo vam je neka velika emocionalna oslobađanja. Sada je vreme za odmor i opuštanje. Neke zanimljive mogućnosti se pojavljuju nakon što Venera uđe u vaš sektor putovanja i obrazovanja. Ali nije vreme da pravite velike planove ili donosite važne odluke, jer je Merkur još uvek retrogradan.

Strelac

Prošlonedeljno pomračenje dalo vam je osećaj iscrpljenosti i učinilo da se osećate kao da nemate kontrolu. To je razlog zašto ovu nedelju počinjete u melanholičnom raspoloženju. Venera ulazi u vaš sektor zajedničkih resursa i konačno ćete dobiti pomoć koja vam je potrebna. Poslednjih nekoliko meseci bili su ispunjeni teškim razgovorima i stresnim pregovorima, ali sada imate priliku da požnjete plodove.

Jarac

Venera ulazi u znaku Raka i vaš sektor odnosa, što unosi harmoniju u vaše najbliže odnose. Bilo da uspostavljate bolju rutinu sa svojim životnim partnerom, potpisujete dobar ugovor sa klijentom ili konačno provodite kvalitetno vreme sa svojim najboljim prijateljem, osećate se kao da ste na pravom putu. To je nedelja koja će vam doneti mnogo lepih trenutaka i koje morate u potpunosti iskoristiti.

Vodolija

Veoma ste zauzeti od kraja marta, a čak i ako imate još mnogo posla, ove nedelje uživate u periodu odmora. Venera ulazi u vaš sektor dnevne rutine i podstiče vas da više uživate u malim životnim zadovoljstvima.

Ribe

Čak i ako vam je prošlonedeljno pomračenje donelo neka otkrića, ne dozvolite da doćivite žaljenje zbog izgubljenog. Venera ulazi u Raka i vaš sektor sentimentalnog života, što vam donosi više šansi u ljubavnom smislu. U narednim nedeljama upoznaćete veoma zanimljivu osobu u koju se možete zaljubiti na prvi pogled!

Izvor: https://sensa.mondo.rs/