Ovan

Vreme je da izađete na scenu, jer jednostavno ne vidite sebe kako sedite u publici tokom ove nedelje. Imate stvari koje treba da kažete. Mnogi ljudi moraju da ih čuju. Gorite od energije. Energija Marsa za vas „nije velika” jer ste uvek bili u mogućnosti da je fino podesite ka njenom pozitivnom aspektu. Dopustićete da vaše prirodne liderske veštine vladaju tokom ove nedelje.

Bik

Ove nedelje ste u pokretu, a to bi moglo da znači da ćete doslovno da putujuete ali može da znači i penjanje po lestvici karijere. Ne dozvoljavate da vam išta stane na put tokom nedelje, jer konačno znate tačno gde želite da stignete. Glavni osećaj nedelje je pozitivan – motivisani ste. Imate svoju viziju i idete ka tome. Imate izdržljivost i kreativnost da vas podrže u tome.

Blizanci

Možda zato što vam je rođendanska sezona, ili se možda samo osećate dobro što je sva ta energija Marsa naizgled 'na vašoj strani', ali ćete se osećati odlično tokom ove nedelje. Možete da se osvrnete na svoja nedavna dostignuća sa ponosom i saznanjem da ste to VI uradili i niko drugi. Blizanci, ovo je sjajan osećaj jer se često osećate izostavljenim. Ipak, ove nedelje ne možete biti izostavljeni jer je ovo vaš trenutak da zablistate.

Rak

Ove nedelje posmatrate i promišljate o svojim uspesima. Prepoznajete šta je potrebno i težite tome. Uzgajali ste baštu uspeha, a samo vi možete da procenite od čega se taj uspeh sastoji. Sve što znate je da se osećate dobro u životu ove nedelje. Ništa vam ne preti, a ako pokuša, smejte se pretnji u lice. Ne shvatate stvari tako ozbiljno tokom ove nedelje, a to je na neki način i vaš odmor.

Lav

Odlučićete da odbacite sve i počnete ispočetka. Ovo može biti kreativni projekat ili potpuna promena životnog stila. Sve što znate je da je u periodu od 22. do 28. maja 2023. godine pravo vreme, a vreme je SADA. Morate eliminisati ono što vam više ne služi, i hoćete. Bićete nemilosrdni i nećete prestati dok sve u vašem životu ne bude sve potpuno novo i sveže. Iskoristićete svu tu energiju Marsa da se obnovite i to će vam poći za rukom.

Devica

Čini vam se da vam sve visi o koncu ove nedelje. Kao što znate, morate da odlučite o nečemu i još uvek ste pomalo zbunjeni oko toga. Energija Blizanaca preuzima ovu nedelju za vas, čineći da se osećate još neodlučnije nego inače, što mnogo govori. Na sreću, moći ćete da iskoristite neke od moći Marsa i uradićete ono što morate.

Vaga

Ova nedelja vas dovodi licem u lice sa nekim sa kim ste želeli da razgovarate, a pronašli ste million razloga da to ne učinite, do sada. Nikada niste uživali u konfrontaciji, ali Mars vas oči u oči sa nekim, možda voljenom osobom, sa kim treba da razgovarate. Zbog toga se osećate nervozno, ali znate da vaš uobičajeno preučtiv stil sada neće dati rezultate. Morate reći šta vam je na umu jer vas univerzum postavlja na pravo mesto u pravo vreme da to učinite.

Škorpija

Ono što treba da prevaziđete ove nedelje je vaš osećaj sumnje u sebe. Počeli ste da koristite ovo kao izgovor, kao da je sumnja način na koji se sada identifikujete. Od 22. do 28. maja 2023. godine, shvatićete da ozbiljno gubite vreme, i ne samo to, da potcenjujete sebe. Od kada ste postali tako nesrećni? Vreme je da iskoristite tu staru moć Škorpije i krenete u pokret.

Strelac

Prilike vam lete u susret tokom ove nedelje i možda ćete se toliko napeti zbog svoje sreće da biste je mogli upropastiti ako previše razmišljate o tome. Vi ste sada zaduženi za svoju sudbinu, što može biti pomalo zastrašujuće. Niste navikli na takvu sreću, pa učinite sebi uslugu i ne preterujte. Iako se diskrecija i dalje savetuje, nemojte biti tako diskretni da propustite sve što vam se nudi.

Jarac

Ne samo da ćete osetiti intenzitet Marsovih tranzita ove nedelje, već ćete takođe dozvoliti da mnogo toga dođe do vas na pogrešne načine. Ono što započinje kao vaša želja za svežim početkom ili novim životom može se završiti tako što ćete sve odbaciti jer se nije dogodilo dovoljno brzo. Morate paziti na svoj tempo ove nedelje. Da, dobro je želeti promenu, ali odmerite pažljivo stvari pre nego što presečete.

Vodolija

Kreativna energija ispunjava vašu nedelju, ali završetak projekta je sasvim druga priča. Rado ćete se uključiti, ali ste previše rasejani da biste bilo šta dovršili. Tokom ove nedelje osećaćete se kao da možete da radite šta god hoćete i da nećete pokleknuti pred pritiscima kojih će biti ali vaša greška je u tome što mislite da možete ostavite poslove nedovršene – a ne možete!. Ove nedelje izbegavate odgovornost a odbijate da to i priznate.

Ribe

Ove nedelje ignorišete sve i radite šta želite. Na sreću, ono što želite da uradite je jednostavno i treba vam samo malo mira. Osećate se veoma kreativno ove nedelje, a sve što vam je zaista potrebno je malo ličnog prostora i sloboda da radite svoj posao svojim ležernim tempom. Ovo nije previše za tražiti - sezona Blizanaca vas u ovome podržava a Marsov intenzitet vam osgurava da dobijete ono što želite.

Izvor: https://sensa.mondo.rs/