Nedeljni horoskop od 31.jula do 6. avgusta 2023. godine!

U nastavku teksta pročitajte šta vašem znaku predviđa nedeljni horoskop od 31.jula do 6. avgusta 2023. godine.

OVAN

Zbog energije Sunca u znaku Lava, sve što je donedavno bilo komplikovano odjednom će postati veoma lepo. Potrudićete se da se mnogo razgovara, posebno o tome gde bi mogle da se sklope nove veze. Pred kraj nedelje bićete mnogo više zainteresovani za nešto za šta to nije bio slučaj u prethodnom periodu, pa ćete istraživati i otkrivati nepoznate stvari. 

BIK

Zbog retrogradne Venere, događaje sa voljenima i na poslu doživljavaćete veoma emotivno. Iako ćete biti snažno povezani sa svojim podsvesnim umom, ne zadržavajte se predugo na određenim stvarima, jer možete izgubiti prednost. Rešenje potražite krajem nedelje, kada će se kod kuće sve preokrenuti, što će biti povoljno za sve uključene. 

BLIZANCI

Uz pomoć energije Merkura u znaku Device insistiraćete na svojoj odluci koju neko neće razumeti na pravi način. Umesto svađe, radije ćete se intenzivno posvetiti ličnim stvarima koje su važne i čekaju konačno rešenje. U petak je mesec u Ribama te nećete dozvoliti neuspeh na ljubavnom polju. Ovog puta neće biti potrebe za analizom, samo se prepustite.

RAK

Ništa se neće dogoditi slučajno, zato napravite dobar plan koji će vas dovesti do rezultata. U subotu, kada će Mesec biti u znaku Ovna, budite spremni na neočekivani susret, koji će se, uprkos rezervisanosti, razvijati u spontanom pravcu. U svom kućnom okruženju, pokušajte da budete strpljiviji, posebno kada stvari postanu teške.

LAV

Energija Sunca u vašem znaku učiniće da želite da se osećate što slobodnije. U petak ćete biti disciplinovaniji, pa će vam biti lakše da se raspitate o svemu što je trenutno važno. Donećete ispravnu odluku, pa smelo nastavite sa finansijskim planovima koje ste sami sebi zacrtali. Samci, sve će se odvijati presporo za vaš ukus.

DEVICA

Uz energiju retrogradne Venere, ponekad ćete biti veoma neodlučni, pa sačekajte sa velikim odlukama na ljubavnom polju. Što pre razrešite nejasnoće koje su već duže vreme prisutne u vezi posla i novca. U petak, kada je mesec u Ribama, zatvorićete se u svoj svet, u kome ćete imati posla sa nekim iz prošlosti, i shvatiti da, nažalost, još uvek niste ravnodušni. Nedelja vam donosi spontane odluke i prijatnu energiju.

VAGA

Samci, uživaćete u pronalaženju novih poznanstava. Iako će određena stvar koju ćete naučiti sredinom nedelje biti bolna, posle razgovora osetićete da je napravljen novi iskorak i mogućnost da unesete promene za kojima žudite. U nedelju, kada je mesec u Ovnu, sve će se odvijati bez pravog razumevanja drugih, što će doneti manju napetost.

ŠKORPIJA

U nedelju ćete ući veoma ozbiljno i organizovano, sa samopouzdanjem na prvom mestu, što će vam omogućiti da ostvarite bolje rezultate. Ako vam nešto sa kolegama smeta, nemojte ćutati. Pred kraj nedelje, kada će Mesec biti u znaku Riba, dogodiće se iznenadna otkrića, a bićete zadovoljni i što se stvari spajaju na emotivnom polju. U nedelju nećete imati većih problema jer ćete biti sigurni da vam je potreban odmor nakon napornog perioda.

STRELAC

Početkom nedelje sreća će biti na vašoj strani, zaboravićete na teške brige i otići tamo gde će se mnogo toga dešavati. Pokušaćete da na nekoga ostavite dobar utisak, a uspećete ako sve sprovedete u delo. Neće vam smetati ni činjenica da neke kolege i prijatelji imaju drugačije preferencije od vas. U nedelju, kada je mesec u Ovnu, najviše ćete učiniti za sebe ako se upustite u nepoznato.

JARAC

Previše slatkih reči i obećanja će vam smetati i poželećete da vaš ljubavni život izgleda drugačije. Samci Jarčevi, možete sresti neobične poznanike, ili će se odnekud neočekivano pojaviti prijatelj, koji uvek ima spremnu zanimljivu anegdotu. U nedelju, kada će Mesec biti u Ovnu, bićete negativno iznenađeni, jer će se porodična pitanja razvijati upravo suprotno od vaših očekivanja.

VODOLIJA

Retrogradna Venera će uticati na vas kako u ličnoj tako i u ljubavnoj sferi. Pošto ste po prirodi samouvereni, nemojte na sve reagovati uvredom. U oblasti posla i novca, nadoknadićete sve što ste propustili sredinom nedelje, a rado ćete i pomoći nekome. Jaka želja za promenom mogla bi da vam zakomplikuje situaciju u nedelju, kada želite nešto više.

RIBA

Zbog manje nespretnosti ili greške bićete nešto izloženiji na poslu. Ispravno je pokazati više hrabrosti i odlučnosti umesto da se krijemo. Kolege će vas razumeti i pružiti vam podršku koja će poboljšati vaše blagostanje. Pazite da se ne uzbudite previše u petak, kada će se dešavati lepe stvari u emotivnoj sferi, jer biste mogli da zaboravite nešto što je nedavno traženo od vas.