Nedeljni horoskop od 21. do 27. avgusta 2023!

Ovan

Postupajući smireno, dostići ćete nivo koji ste dugo želeli na ljubavnom polju, iako će energije u određenim trenucima biti nejasne. Ove nedelje fokusirajte se na saradnju i na timski rad. Budite otvoreni za ideje drugih i zajedno možete napraviti značajan napredak. Možete sve da rešite, iako će se od vas mnogo tražiti.

Bik

Vaša stabilnost će biti testirana ove nedelje, ali ne brinite - imate unutrašnju snagu da se suočite sa izazovima. Obratite pažnju na finansijske odluke i budite spremni da se prilagodite promenama. Sa prelaskom Sunca u znak Device u sredu, dolazi važna prekretnica koja će promeniti tok događaja. Nemojte preterano analizirati situacije iza sebe, jer ćete tako ostati zaglavljeni u nerešivim obrascima

Blizanci

Vaša radoznalost će vas voditi ove nedelje. Istražite nove teme i komunicirajte sa različitim ljudima da biste proširili svoje vidike. Nemojte žuriti sa važnim odlukama - razmotrite sve opcije. Pametno odmereni postupci pružiće vam stabilnost na putu u karijeri i mogućnost za veća primanja. Za vikend, slobodni Blizanci mogu očekivati nova poznanstva.

Rak

Ove nedelje će biti naglasak na vašim odnosima. Posvetite se svojim voljenima i uverite se da su linije komunikacije otvorene. Iskren razgovor i empatija će pomoći. Ne zanemarujte svoje potrebe dok brinete o drugima. Zbog nagomilanog posla bićete malo nervozni, ali samo na kratko.

Lav

Mnogo će vas uznemiriti ako se neko previše meša u vaše privatne stvari. Imate dovoljno snage da se vratite u fazu stabilnosti. Bilo da je u pitanju posao ili hobi, vaša strast će vas voditi do uspeha. Samopouzdanje je ključno.

Devica

Pošto je prethodni period bio pun radnih aktivnosti, konačno sledi odmor. Vaša marljivost će biti prepoznata, čak i ako nije odmah vidljiva. U nedelju ćete naučiti nešto što vam se neće najviše dopasti. Delovaćete uznemireno, ali ne zadržavajte se na lošim energijama, budite svesni da svaki problem ima rešenje.

Vaga

Budite otvoreni za nova iskustva i pokušajte da ne donosite prebrzo zaključke pre nego što istražite situaciju. Prihvatite činjenice kakve jesu i ne tražite komplikacije tamo gde ih nema. Sa retrogradnim Merkurom neke stvari mogu da izmaknu kontroli, uskoro ćete imati još jednu šansu, pa je iskoristite. Kompromis koji napravite sa jednim od svojih kolega biće od dugoročnog značaja. 

Škorpija

Potražite nove načine da istražite svet oko sebe, bilo da je u pitanju odmor za vikend ili učenje nove veštine. Ostanite otvoreni za različite perspektive. U ljubavi se fokusirajte na samo jedan problem i odustanite od komunikacije koja će uskoro preći na bolji nivo. U nedelju budite spremni na mali kompromis u krugu porodice, koji će doneti povoljno rešenje.

Strelac

Nedelja je povoljna za postavljanje dugoročnih planova. Pokušajte da se otvorite prema drugima i podelite svoje ideje - možda ćete dobiti korisne povratne informacije. Bićete fokusirani na poslovni razvoj i, uprkos retrogradnom Merkuru, moći ćete da ostvarite određene ciljeve. U oblasti emocija biće manje zabune, jer ćete biti sigurni da određena osoba ne govori ono što zaista oseća.

Jarac

Slušajte svoj unutrašnji glas i povucite se ako smatrate da vam treba vremena za razmišljanje. Budite pažljivi prema emocionalnim potrebama sebe i drugih. Pred vama su dani koji mogu da poprave mnoge situacije, pa se spontano prepustite svemu što vam se nudi. Bićete puni energije i maštovitih ideja

Vodolija

Postavite sebi realne ciljeve i budite spremni da naporno radite da biste ih postigli. Nemojte se plašiti da zatražite pomoć ili savet od iskusnijih kolega. Odredite kada ćete biti dostupni drugima i nemojte se stalno prilagođavati svima. Gledajte u budućnost, oslobodite se svih negativnih osećanja i brzo ćete shvatiti kako se sve polako razvija na bolje.

Ribe

U sredu, kada Merkur počne da se kreće retrogradno, određene stvari mogu postati komplikovane, ali ipak vodite računa o sebi i ne oklevajte kada treba da se zauzmete za sebe. Budite hrabri i istražite nove načine rešavanja problema. Vaša originalnost će biti prepoznata i mogu vam se otvoriti neočekivane prilike.