Pun Mesec u znaku Vodolije očekuje nas 1. avgusta. Pošto lunarni ciklus traje 29,5 dana, to znači da ćemo u avgustu imati još jedan pun mesec - 30. avgusta (plavi mesec u znaku Riba). Oba puna meseca će biti Super Meseci, što znači da će biti bliže Zemlji i mi ćemo jače osetiti njihove efekte.

Dva puna Super Meseca u istom mesecu ukazuju na snažnu želju da se oslobodimo, pustimo i ostavimo sve što više ne rezonuje sa našim bićem, piše foreverconscious.com. U septembru 2023. osećaćemo se oslobođeni zbog toga i stvaraćemo prostor (fizički i emocionalno) za nešto bolje.

Pun Mesec u Vodoliji 1. avgusta je savršena ulazna tačka za ovo putovanje. Sadrži slatku, isceljujuću vibraciju, koja nas vodi da se nežno i s ljubavlju pripremimo da se oslobodimo svega što je teško. Verovatno ćemo osetiti snažne isceljujuće vibracije, posebno kada je u pitanju naše srce. Ova energija koja isceljuje srce će se dalje intenzivirati kako je Venera, planeta ljubavi, duboko retrogradna. Možemo osetiti kako bolne emocije, slomljena srca, tuga i razočaranja izbijaju na površinu. Možda se osećamo posebno osetljivo, i iako može biti intenzivno, posebno pre punog meseca, osetićemo veliko olakšanje kada prođe.

Mesečni horoskop za februar 2023
patrick-schneider-yw1y-alKGrg-unsplash 


Vodolija je prozračan, racionalan znak, što znači da će energija biti koncentrisana oko naših glava. Možda nam je teško izaći iz glave. Iako može biti izazovno, neophodno je zastati i saslušati šta misli imaju da nam kažu.

Zapisivanje stvari ili razgovor sa prijateljem može doneti olakšanje. Energija Vodolije može nam pomoći da stvari sagledamo intelektualno, logično, ali i iz stanja neutralnosti kako bismo doneli najbolju odluku za budućnost. Naravno, proces nije uvek tako uredan, ali znajte da imate isceljujuću energiju na svojoj strani. I znajte da će ovaj Pun Mesec podržati vaše putovanje, posebno ako postoji nešto što morate da napustite u svom životu. Snažno vreme za čišćenje i resetovanje vašeg sistema!

Koristite njegovu energiju da očistite, detoksikujete i izbacite negativne misli iz svog bića.

Izvor: sensa.mondo.rs