Nedeljni horoskop od 28. avgusta do 3. septembra!

OVAN

Bićete srećni što započinjete nedelju hrabro iznoseći svoje mišljenje. Bez griže savesti, sa energijom Marsa u znaku Vage, usmerićete se na prijatne avanture koje vam donose zadovoljstvo. Nećete se ni na trenutak zamarati zahtevima i mišljenjem drugih. Biće vam jasno da vas nervoza i stres ne vode u pravom smeru. 

BIK

Zadržite svoj ponos uprkos retrogradnom Merkuru, čak i kada vas mišljenje drugih navede da sumnjate u svoje odluke. Dokle god budete dovoljno uporni, unutrašnja snaga će premašiti prividne granice, pa se nećete ničega plašiti. Biće važno da u potpunosti verujete sebi. Krajem nedelje, samci Bikovi će dozvoliti da im neko priđe.

BLIZANCI

Retrogradna Venera će uticati na sve što je u vezi sa emocijama: jasno pokažite ono što želite što pre. Pazite kako reagujete kada se nešto zakomplikuje, jer cela stvar može prerasti u još veći nesporazum. Biće potrebno više razumevanja da biste poboljšali vezu za kojom žudite. Osetićete neizvesnost koja može promeniti odluke.

RAK

Iako obično ne volite da donosite odluke na prečac, smetaće vam što se neke stvari odvijaju presporo u nedelji koja je pred vama. Budite oprezni u četvrtak, kada će se u znaku Riba pojaviti Pun Mesec, kako ne biste dospeli u nezavidnu situaciju. Ne upuštajte se u duge analize.

LAV

Sa energijom Sunca u znaku Device rado ćete se držati zacrtanog cilja, što će vas motivisati za napredak. Stiže još nekoliko potvrda i dokaza da ste doneli pravu odluku. Situacija koja vas je donedavno mučila će se smiriti. Osvrnite se oko sebe u subotu, imaćete mnogo društvenih prilika, samo ih morate iskoristiti. Požurite kako ne biste ništa propustili.

DEVICA

Emocionalno zadovoljstvo doneće vam osećaj poverenja, zahvaljujući energiji Marsa u Vagi. Ovog puta nećete izbegavati ono što se dešava unutar vas. Pokušaćete da pronađete konsenzus i dozvolite da stvari teku u pravom smeru. Sporiji tempo u četvrtak, kada se pojavi Pun Mesec, donosi vam dinamična rešenja i unutrašnji mir.

VAGA

Primedba koja vas najpre uznemirava, još više će vas podstaći da istrajete u određenoj stvari. Zbog retrogradnog Merkura, biće važno da rešite ono za čim zaostajete. Pazite kome verujete, jer bi neko mogao da izigra vaše poverenje. U četvrtak, kada se na ljubavnom polju pojavi Pun Mesec u Ribama, dogodiće se blaga neslaganja.

ŠKORPIJA

Povezivanje sa prijateljima doneće mnogo toplih osećanja i trenutke intenzivnog zbližavanja. Razmislite dva puta pre nego što nekome kažete istinu, jer bi Mars u Vagi mogao da stvori prividnu distancu. Emocije će vas savladati u četvrtak kada se pojavi Pun mesec. Vikend vam donosi lepe komplimente koje rado prihvatate.

STRELAC

Borite se i uz energiju Sunca u znaku Device usmerite svoju energiju u konkretna rešenja koja su već neko vreme na vidiku. Još uvek imate nekoliko opcija pre nego što donesete odluku i preduzmete važan korak. Biće teže slagati se sa onima koji su vam bliski, ali vremenom, i ovaj problem će se razrešiti. 

JARAC

Nemojte biti previše tvrdoglavi, jer vas retrogradni Merkur može dovesti na pogrešan put. Dajte prioritet kvalitetu nad kvantitetom  i radije se zadovoljite malim stvarima. Hrabro se suočite sa ljudima i zauzmite se za svoje principe u četvrtak. Ako zaista verujete u ono što radite, na dobrom ste putu ka sreći.

VODOLIJA

Retrogradni Merkur i Venera mogu stvoriti neobičnu situaciju, gde ćete se pokazati kao naivna osoba. Na poslovnom planu, žalićete se na mnoge stvari, ali poslušajte savet kolege koji vam želi samo dobro. U nedelju pronađite unutrašnji mir. Biće važno da ostanete fokusirani na vaše emocije.

RIBE

U nedelju ćete ući neodlučno: oslušnite sebe, možda vam neki osećaj govori da nečemu treba da pristupite drugačije. Budite oprezni u četvrtak, kada se Pun Mesec pojavi i u vaš život vrati osobu koja se u prošlosti već pokazala izuzetno posesivnom. Suočite se sa tim sada, kasnije će biti mnogo teže. U nedelju će početi da vam se dešavaju lepše stvari.