Nedeljni horoskop od 11. do 17. septembra 2023. godine!

OVAN

Početkom nedelje doživećete manja razočarenja, ali ćete i uspeti da pronađete pravo rešenje u pravo vreme. Odaberite promišljene reči i postići ćete više nego što ste se nadali i očekivali. Pokušajte da se opustite u subotu i nedelju. Iskren razgovor će doneti neke promene u vezi koja već neko vreme nije onakva kakvu želite.

BIK

Vaše porodične veze su posebno važne ove nedelje. Posvetite vreme bliskim osobama i rešite eventualne nesuglasice. Na poslovnom planu, budite strpljivi i temeljni u donošenju odluka.

BLIZANCI

Vaša pažnja usmerena je na lični rast i razvoj. Učite nove veštine ili se posvetite hobijima koji vas ispunjavaju. Bilo bi dobro da uskladite poslovne obaveze sa vremenom za opuštanje kako biste izbegli stres.

RAK

Vaša kreativnost će procvetati ove nedelje. Razmislite o novim načinima izražavanja svojih talenata. U međuljudskim odnosima, budite pažljivi prema partnerima i prijateljima, jer će im vaša podrška značiti. Biće važno šta vam govori vaš unutrašnji glas.

LAV

Ova nedelja donosi vam priliku za avanturu i istraživanje. Razmislite o putovanju ili aktivnostima na otvorenom kako biste resetovali vaš um. U petak, kada Merkur uđe u direktnu fazu kretanja, biće važno da počnete da štedite ako ne želite finansijske probleme u budućnosti. 

DEVICA

Desiće se nešto što niste očekivali na polju međuljudskih odnosa. Pokušajte ovaj put da reagujete drugačije, jer ćete biti pod budnim okom nekog vama važnog. Nastavite polako i pažljivo, jer možda nećete biti dovoljno sabrani da sve zajedno podnesete, a i emocije vas mogu malo zbuniti. 

yannick-apollon-rYXkqDZxfaw-unsplash.jpg
Unsplash/Yannick Apollon 

VAGA

Biće neobičnih vibracija u radnom okruženju, zato se držite svojih principa i sačekajte dok ponovo ne budete na istoj talasnoj dužini. Ove nedelje posvetite pažnju vašim odnosima. Poradite na ravnoteži između davanja i primanja u prijateljstvima i romantičnim vezama. Na zdravstvenom planu, obratite pažnju na značaj fizičke aktivnosti i relaksacije.

ŠKORPIJA

Vaša intuicija će biti snažna ove nedelje. Slušajte vaš unutrašnji glas i povucite se na trenutak kako biste razmišljali o svojim ciljevima. Težite mirnim razgovorima i jednostavnim kompromisima. U nedelju posvetite više vremena sebi i radite ono što potajno želite, jer ćete biti umorni. Poslovne mogućnosti mogu se pojaviti neočekivano.

STRELAC

Ove nedelje fokusirajte se na timski rad. Saradnja s kolegama ili prijateljima doneće vam uspeh. Neka vaše komunikacijske veštine dođu do izražaja kako biste izbegli nesporazume. Bićete odlučni, što će vam pomoći da se probijete i na polju finansija. 

JARAC

Vaša ambicija će doći do izražaja ove nedelje. Postavite sebi jasne ciljeve i korake kako biste ih ostvarili. Budite otvoreni za savete starijih i iskusnijih osoba, jer vam mogu pružiti korisne smernice. U subotu i nedelju možete biti sanjivi, emocionalno osetljivi i podložni velikim promenama raspoloženja i neodlučnosti zbog meseca u Vagi.

VODOLIJA

Stabilnost koju donosi energija Sunca u znaku Device vratiće vam izgubljenu nadu u budućnost. Saznaćete gde ste pogrešili, a lepe vesti očekuju vas i na ljubavnom polju. Biće važno da o svemu iskreno razgovarate i fokusirate se na vaše bliske odnose. Ljubavna sreća će se još više širiti u nedelju.

RIBA

Emocije će vas voditi ove nedelje. Osluškujte svoje snove i unutrašnje osećaje kako biste dobili dublji uvid u svoje želje. Neka vas neopterećenost prošlošću oslobodi za bolje iskorišćavanje sadašnjeg trenutka. Planove ćete realizovati, što će biti veliki izazov, ali manje obraćajte pažnju na mišljenja drugih i radije slušajte intuiciju.