Ovan

Doživeli ste sve: uspone, padove i sve između. Sada valjda shvatate da se ništa loše ne dešava. Svako iskustvo je vođeno božanski i s razlogom. Umesto fokusiranja na ono što nije u redu, usmerite se na transformisanje svoje boli u snagu. Prepoznajte lekcije koje treba da integrišete kako biste napredovali i oslobodili svoj najviši potencijal. Univerzum čeka da procvetate i vratite se sebi.

Bik

Lečenje porodičnih odnosa i veza s precima trenutno je važna tema za vas. Zato, posvetite se svom bolu i pretvorite ga u snagu. Posetite ljude i mesta koja vas podsećaju na vaš pravi potencijal i sve što nosite u svojoj duši. Ako imate volju da okupite ekipu, planirajte okupljanje ili odmor odmah! Oni koji stave svoje kreativno putovanje na prvo mesto očekuju mnoga iznenađenja! Korisni savet: vizualizujte sebe kao magnet za čarobna dešavanja kako biste svedočili tome i u realnosti.

Blizanci

Sezona Jarčeva vas čini prilično povučenima. Želite da provodite vreme sami. Sada je dobar trenutak da se fokusirate na meditaciju i svesnost. Zavirite u sebe i razmislite o prošloj godini. Upozorenje: postoji razlika između samoće i izolacije. Budite blagi prema onima koji su vam bliski i ne isključujte ih iz svoje svakodnevice.

Rak

Ovih dana osećate napetost - između onoga ko zaista jeste i onoga što bi trebalo da budete. Rakovi, učinite sebi uslugu i prihvatite. Prihvatite ono što vam vaš unutrašnji glas govori u ovom trenutku. Oslobodite se unutrašnjeg otpora. Zaslužujete da sijate. Zaslužujete da probudite svoj unutrašnji plamen i sledite svoje božanske puteve. Vizualizujte sebe kako upijate sve što želite da posedujete.

Lav

Nema ničega u spoljnom svetu što ograničava vaš rast, Lavovi. Jedini protivnici kojih treba da se plašiš sada su tvoji unutrašnji demoni. Glasovi u tvom umu koji ti govore da nisi dovoljno dobra; da ne zaslužuješ napredak. Mlad mesec kasnije ove nedelje, koji se usput naziva i Vukov Mesečev Ciklus, aktivira portal tvoje lične moći i daje ti hrabrost da promeniš svoju stvarnost i perspektivu. Pitanje za lični dnevnik: koje unutrašnje uverenje treba da otpustiš kako bi se pojavila najbolja verzija tebe?

Devica

Navikavajte se na to da stvari idu u vašu korist! Navikavajte se na vizualizaciju najboljeg mogućeg ishoda! Navikavajte se na svedočenje čuda i gledanje kako se tvoji snovi ostvaruju na najneočekivaniji način. Device, sile su s vama ovog meseca i rade prekovremeno kako bi vam pomogle da zajedno stvorite svoju najbolju stvarnost. Kao takva, primetićete da je i vaša duhovna/intuitivna strana takođe aktivirana. Da primate božanske informacije s jasnoćom dok produbljujete vezu sa svojom intuicijom. Ne zaboravite da vodite lični dnevnik kako biste zabeležili sva svoja otkrića i učenja.

library-of-congress-3GBRms3NI_I-unsplash.jpg
Unsplash/Library of Congress 

Vaga

Početak 2024. donosi sa sobom romansu, Vage. Onu o kojoj se piše samo u knjigama. Zato, pripremite se da budete zaljubljene na najčarobniji način. Ako ste razmišljali o bekstvu s voljenom osobom, sada je vreme da se prepustite datoj fantaziji. Upozorenje: prošlost može da ti zakuca na vrata neočekivano. Pazite na stare strahove koji vam govore da niste dovoljno dobri ili da ne zaslužujete da budete voljeni ovakvi kakvi jeste. Prihvatite sebe u potpunosti, i svoje prednosti i mane, i posmatrajte kako se vaša stvarnost menja zajedno s vama.

Škorpija

Zavirite u sebe, Škorpije. Pređite u prostor svesti i prepoznajte kako vaša potreba za spoljnom validacijom preuzima kontrolu nad vama. Zapamtite, ovo je vaše putovanje i samo vi znate šta podržava tvoje najviše i najveće dobro. Zato, učinite sebi uslugu i oslobodite se težine tuđih očekivanja. Ovo poglavlje vašeg života je o rastavljanju kao svetom ritualu kako biste zagrlili svoj pravi potencijal. Evo pravog pitanja: kakve ciljeve postavljate za sebe u ovom lunarnom ciklusu?

Strelac

Na šta klimate glavom, Strelčevi? Čemu neprestano posvećujete svoju pažnju? Zapamtite, svaka misao, reč i namera je puna energije, koja zauzvrat oblikuje vašu stvarnost. Zato, učinite sebi uslugu: govorite afirmativno i pozitivno. Govorite kao da se već događa ono što želite. Kao dnevni ritual, zamislite svoje reči kao čaroliju koja priziva čuda u vaš život.

Jarac

Ovog meseca osećaćete goruću želju za rastom, isceljenjem, transformacijom i odbacivanjem starog oklopa. Prepoznajte šta više ne služi vašem najvišem dobru, bilo da je reč o mestu, osobi, situaciji ili unutrašnjem uverenju o sebi. Mladi Mesec u vašem znaku kasnije ove nedelje, koji se takođe naziva Vukov Mesečev Ciklus, budi vašu moć i potencijal kako biste mogli stvoriti život koji zaista želite. To nas dovodi do pravog pitanja: da li ste spremni da napišete novu priču o sebi?

Vodolija

"Univerzum krije čudnovate dragulje duboko u svima nama. Potraga za otkrivanjem tih dragulja - to je kreativan život - to je ono što razdvaja običan od čarobnog." Zlatne reči Elizabet Gilbert pozivaju te da razmisliš tokom nadolazećeg Mladog Meseca. Kao sveti ritual da ispoštujete ovu lunaciju, uputite se na metaforičku putanju unutar sebe i aktivirajte svoje unutrašnje moći. Niste došli na ovaj sve da prigušite svoje svetlo, Vodolije. Došli ste da živite prošireni život i doživite radost, zadovoljstvo i slobodu u svakom obliku.

Ribe

Da li je trava stvarno zelenija s druge strane ili tvoje tvoja perspektiva boji vašu stvarnost? Ovih dana vam karte žele reći da ste  baš tamo gde treba da budete jer je to božanski određeno. Zato, posvetite trenutak da izrazite zahvalnost kako za uspone tako i za padove, blagoslove i izazove. Istovremeno, posmatrajte potrebu za ubrzanjem procesa evolucije i/ili korišćenjem brzih rešenja kako biste stigli do željene destinacije. Ipak, neka ti putovi uvek budu pažljivi i etički, kako biste svedočili dugoročnim rezultatima.