Aprilski Puni Ružičasti Mesec ulazi u misterioznu, transformirajuću, intenzivnu Škorpiju 23. aprila - dajući podsticaj planovima, te potencijalno jakim emocijama - sve to dok proleće ulazi u punu snagu. Pun Mesec u Škorpiji donosi energiju uz parolu skoči pre nego kažeš hop, pozivajući nas da se oslobodimo inhibicija, pronađemo fokus i dopustimo više strasti. Dakle, ako ste spremni na sve gorenavedeno kao i da počnete ispočetka ili da nekome kažete kako se zaista osećate, sada bi mogao biti savršeni trenutak da sve to učinite bez obzira na posledice.

Pun Mesec u aprilu naziva se "ružičasti Mesec" - što već zvuči magično, zar ne? Nastavite da čitate kako biste otkrili koje područje vašeg života ovaj Pun Mesec namerava da osvetli i gde biste mogli pronaći fokus koji vam je potreban da biste stvari promenili.

Šta je Ružičasti Mesec?

Bilo bi neverovatno da je Pun Mesec u aprilu zaista ružičast, ali nije. Međutim, dobio je ime po ružičastom divljem cveću koje bi se pojavilo u Severnoj Americi u ovo doba godine. Ali to ne znači da mu nedostaje magija. Kako proleće ubrzava, pun Mesec u Škorpiji pruža savršenu priliku da skinete svoju staru kožu i zakoračite u novu. Šta god želite da radite i ko god želite da budete, pozivnica je spremna i čeka na vas.

U kom je znaku ovogodišnji Ružičasti Mesec?

Ovaj Pun Mesec pada u intenzivnom vodenom znaku Škorpije, koji je povezan sa osmom kućom u astrologiji. Ovo je kuća transformacije, tajni, intimnosti, strasti, neočekivanih dobitaka, što ovaj Pun Mesec čini idealnim da se oslobodite tereta tuđih očekivanja i postanete bliži sebi.

design-1711363177999-1.jpg
Raw Pixel 

Kako da iskoristite energiju Punog Meseca?

Puni Meseci su magični portali za ispoljavanje i oslobađanje, a tzv. Pink Moon nije izuzetak. Jednostavni rituali koje možete isprobati uključuju:

Vođenje dnevnika koristeći mantru „U svom idealnom životu, probudim se i...“
Zapišite sve što želite da oslobodite i sagorite papir.

Šta aprilski ružičasti Mesec u Škorpiji znači za vaš horoskopski znak?

Svaki znak će drugačije doživeti ovaj Pun Mesec, u zavisnosti od astrološke kuće koja mu je osvetljena. Saznajte koje teme bi se mogle pojaviti za vaš znak (uvek pročitajte i predviđanja za vaš podznak) i šta vam je potrebno da otpustite dok ružičasti Mesec sjaji.

Ovan

Moguće je uranjanje u opsesiju, zaljubljivanje, želju za menjanjem života, otkrivanjem svoje moći, istraživanje seksualnosti. Sve vrste transformacija, prihvatanje podrške i/ili finansijske pomoći su mogući.

Otpustite: stare verzije vas i svega što vas sputava.

image-from-rawpixel-id-11828105-jpeg.jpg
Rawpixel Ltd. 

Bik

Dostići ćete nove nivoe u ljubavi i na poslu. Moguće je upoznavanje nekog novog, provođenje vremena sa nekim bliskim - jednostavno pronalaženje mentora/agenta/partnera.

Otpustite: ideju da sve ovo morate da uradite sami.

Blizanci

Blizanci će staviti zdravlje i blagostanje na prvo mesto. Očekuju ih promene dnevnih rutina, usredsređivanje na ciljeve, više rada i bolja organizacija.

Otpustite: stare ideje o tome ko ste i kako bi vaš život trebalo da izgleda.

Rak

Bavite se kreativnim ili strastvenim projektima, pratite svoje snove, radite ono što vas čini srećnima, zabavljajte se, planirajte zabave, stvarajte život od kojeg ne želite da pobegnete, izlazite, flertujete, odlučujte.

Oslobodite se: sumnje u sebe, lažnih prijatelja, svega što vas nervira.

Lav

Odaberite novi stil života, usudite se na selidbu, promenite porodičnu dinamiku, provodite više vremena sa ljudima koji vas ispunjavaju pozitivnom energijom, pomozite rođaki u nevolji, renovirajte, stvorite osećaj doma.

Otpustite: strah, sumnju, mišljenje drugih ljudi o vašem životu ili izborima.

image-from-rawpixel-id-13632966-jpeg.jpg
2024 Rawpixel Ltd. 

Vaga

Pričajte svoju priču na način na koji želite, tražite pomoć, izlazite, pišite, govorite, sledite nove ideje, istražujte svoje lokalno okruženje.

Otpustite: odugovlačenje, zabrinutost zbog mišljenja drugih, laži.

Škorpija

Birajte sebe, oslobodite se sumnji, postanite osoba kakve želite da budete, uložite u sebe, pronađite stil, radite na ličnim ciljevima, promenite pristup.

Otpustite: Svaki osećaj da ne zaslužujete da budete srećni.

Strelac

Odvojite vreme za sebe, pronađite mir, prihvatite kraj. Povežite se sa svojom duhovnom stranom, stavite svoje blagostanje na prvo mesto, odlučite da se promenite.

Otpustime: Stres, osećaj preopterećenosti.

Jarac

Osećate se srećno, manifestujete čuda, umrežavate se, osećate zajedništvo, okružujete se dobrim ljudima, osećate se inspirativno, zalažete se za nešto u šta verujete.

Otpustite: zastarele metode i predvidljivo razmišljanje.

Vodolija

Fokusirate se na karijeru i uspeh, povezujete se sa ljudima koji vam mogu pomoći, oslobađate se sumnji u sebe, otkrivate svoje talente, saznajete da to možete, krećete napred, slavite sjajnu ideju.

Otpustite: gubljenje vremena i ljubomorne prijatelje.

Riba

Pravite planove za putovanja, tražite avanturu, osećate se inspirisano, menjate perspektive, istražujete interesovanja, otkrivate više o tome šta vas čini srećnim, čitate, pišete, živite život na drugačiji način.

Otpustite: perfekcionizam. Ovaj put ozbiljno.

Izvor: ELLE/N.K.