Nedeljni horoskop od 2. do 8. septembra 2024!

Ovan

Držite se jednostavnosti, Ovnovi! Mlad Mesec u Devici u ponedeljak vas podstiče da preuredite vaše rutine i postavite realne zdravstvene ciljeve. Mars ulazi u Raka u sredu, što vam skreće pažnju na dom i porodicu, podstičući vas da brinete o emotivnoj sigurnosti. Kada Sunce u nedelju bude u opoziciji sa Saturnom, postaje ključno da uskladite posao i lično blagostanje, pa neka selfcare bude vaš prioritet dok ispunjavate poslovne obaveze.

Bik

Vi ste kreativna sila, Bikovi! Mlad Mesec u Devici u ponedeljak vas poziva da unesete više kreativnosti i radosti u svakodnevni život, prihvatajući sve što voli Venera, poput ljubavi, lepote, novca i užitka. Mars u sredu ulazi u Raka, naglašavajući komunikaciju i učenje—ostanite radoznali prema suptilnim znacima i govoru tela. Opozicija Sunca i Saturna u nedelju može stvoriti napetost između stajanja uz zajednicu i oslanjanja na sebe, podstičući vas da pronađete ravnotežu između oba.

Blizanci

Nema mesta kao što je dom, Blizanci! Mlad Mesec u Devici u ponedeljak vam pruža novi početak u porodičnom životu, savršen za unapređenje vašeg svetog prostora. Mars ulazi u Raka u sredu, preusmeravajući vašu pažnju na emotivnu povezanost sa finansijama i podstičući vas da preispitate kako vrednujete novac. Nedeljna opozicija Sunca i Saturna izaziva vas da balansirate između karijernih ambicija i blagostanja, podsećajući vas da se odmarate i preoblikujete svoje najviše profesionalne ciljeve.

Rak

Koristite svoje reči mudro, Rakovi! Mlad Mesec u Devici u ponedeljak vas podstiče da usavršite komunikacijske veštine i uključite se u smislen dijalog. Mars u sredu ulazi u vaš znak, donoseći energetski reset koji vas osnažuje da pratite lične ciljeve. Opozicija Sunca i Saturna u nedelju vas podstiče da sagledate širu sliku, kako biste bili sigurni da vam ništa ne promiče.

Lav

Neka kiša obilja padne na vas, Lavovi! Mlad Mesec u Devici u ponedeljak naglašava poslovni život, što ovo čini idealnim vremenom za postavljanje novih finansijskih ciljeva ili stabilizaciju resursa. Mars u sredu ulazi u Raka, podstičući vas da se povučete i napunite energiju kroz introspekciju. Nedeljna opozicija Sunca i Saturna podstiče vas da preispitate prioritete i pronađete održivu ravnotežu između finansijske stabilnosti i ličnog ispunjenja.

Devica

Srećan rođendan, Device! Mlad Mesec u vašem znaku u ponedeljak je savršeno vreme za postavljanje ličnih ciljeva i pokretanje novih projekata koji su u skladu sa vašim najvišim vrednostima. Mars u sredu ulazi u Raka, podižući energiju u vašem društvenom životu i podstičući povezivanje sa prijateljima i stvarima koje vas strastveno zanimaju. Opozicija Sunca i Saturna u nedelju ističe tenzije između samoizražavanja i spoljašnjih očekivanja, podstičući vas da pronađete ravnotežu između „ja“ i „mi“.

design-1721225732910-2.jpg
Raw Pixel 

Vaga

Uzmite pauzu, Vage. Mlad Mesec u Devici u ponedeljak vas poziva da se fokusirate na duhovni rast i odmor, prioritizujući ih pre vaše rođendanske sezone. Mars u sredu ulazi u Raka, preusmeravajući fokus na vašu karijeru, vodeći vas ka profesionalnoj slobodi i uspehu. Opozicija Sunca i Saturna u nedelju može stvoriti disbalans između vašeg javnog života i privatnih potreba, podstičući vas da postavite granice i zaštitite svoje blagostanje.

Škorpija

Prijateljstvo je ključ, Škorpije. Mlad Mesec u Devici u ponedeljak vas podstiče da postavite odlučne namere u vezi sa vašim društvenim krugom, usklađujući se sa ljudima koji podržavaju vaše aspiracije. Mars u sredu ulazi u Raka, povećavajući vašu želju za avanturom i učenjem (ovo je takođe odlično vreme za putovanja). Opozicija Sunca i Saturna u nedelju izaziva vas da balansirate snove sa svakodnevnim zahtevima, tražeći od vas da integrisete ambicije u svoju rutinu.

Strelac

Čestitke unapred, Strelčevi! Mlad Mesec u Devici u ponedeljak je idealan za postavljanje ciljeva u karijeri i ulaganje truda da ih postignete. Mars u sredu ulazi u Raka, preusmeravajući vaš fokus na produbljivanje emotivnih veza i izgradnju poverenja u intimnim odnosima. Opozicija Sunca i Saturna u nedelju testira vašu ravnotežu između posla i privatnog života.

Jarac

Srećan put, Jarčevi! Mlad Mesec u Devici u ponedeljak vas poziva da proširite horizonte kroz putovanja, obrazovanje ili istraživanje svih vrsta. Mars u sredu ulazi u Raka, donoseći fokus na odnose koji pomažu u prevazilaženju izazova i jačanju snaga. Opozicija Sunca i Saturna u nedelju vas poziva da druge posmatrate sa pozitivnijim, optimističnijim pogledom, izbegavajući pretpostavke koje mogu ometati veze.

Vodolija

Idite dublje, Vodolije. Mlad Mesec u Devici u ponedeljak je moćno vreme za odluku u vezi sa intimnošću i ličnom transformacijom. Sa Marsom koji u sredu ulazi u Raka, vaše svakodnevne rutine zahtevaju više pažnje, posebno kada je u pitanju zdravlje i blagostanje. Opozicija Sunca i Saturna u nedelju ističe tenziju između lične transformacije i praktičnih odgovornosti, podstičući vas da napravite trajne promene kroz male, dosledne akcije.

Ribe

Suprotnosti se privlače, Ribe. Mlad Mesec u Devici u ponedeljak se fokusira na odnose, podstičući vas da kreirate partnerstva koja inspirišu rast kroz poštovanje razlika. Mars u sredu ulazi u Raka, povećavajući vašu kreativnu energiju, što ovo čini odličnim periodom za umetničke projekte i jačanje samopouzdanja. Opozicija Sunca i Saturna u nedelju izaziva vas da balansirate svoje potrebe sa potrebama drugih, podstičući vas da stvorite zdrave granice za zaštitu i povezivanje.