Astrolozi predviđaju da će septembar 2024. godine biti neobično romantičan za pet horoskopskih znakova koji bi mogli neočekivano sresti svoju ljubav. Sve je povezano s Venerom koja će biti u konjunkciji s čvorom prošlosti u Vagi i doneti karmičke susrete.

Evo kojih 5 znakova očekuje ljubavna promena.

Ovan

Ovnovi mogu očekivati velike promene u ličnom životu jer će pomračenja doneti nove početke i prilike za započinjanje novih veza. Ovo je sjajno vreme da otpustite prošlost i otvorite se novim stvarima. Sigurno je da će septembar 2024. godine biti vreme kada ćete pronaći svoju srodnu dušu.

Bik

Očekujte spektakl iznenađenja, pa čak i šokantne događaje koji će se pojaviti u vašem ličnom životu. To bi mogao biti susret s neobičnom osobom koja će izazvati snažne emocije i interes koji će vas uvesti u novi svet ljubavi u kojem nikada niste bili. Važno je biti otvoren za nove mogućnosti i ne ograničavati se na uobičajen način. Bićete pomalo zbunjeni, ali će vam biti prijatno.

Blizanci

Tokom cele 2024. godine nalazite se pod povoljnim uticajem Jupitera koji ulazi u vaš znak, otvara vrata novim poznanstvima i širi vam vidike. U septembru možete očekivati nove zanimljive ljude koji će vam pomoći u rastu i razvoju. Važno je ne nositi ružičaste naočare i verovati u iluzije, jer kvadrat Saturn-Neptun može uneti malu pometnju u vaš život. Međutim, pod uticajem Saturna moći ćete se vratiti u realnost i jasno proceniti situaciju.

pexels-cottonbro-studio-3692609 (1).jpg
Pexels/Cottonbro Studio 

Vaga

Septembar će za vas biti vreme značajnih promena u ličnom životu. Pomračenja Sunca i Meseca u vašem znaku mogu doneti nove početke ili neočekivane završetke u dugoročnim vezama. Možda će se neko za koga ste mislili da je samo prijatelj ili kolega odjednom pokazati u novom svetlu i postati romantičan. Jupiterov trigon prema vašem znaku obećava podršku i prilike koje mogu uneti novu pozitivnu energiju i ljubav u vaš život.

Strelac

Za vas je cela 2024. godina bila uspešna, kako na ljubavnom planu, tako i u vezama. Opozicija Jupitera vašem znaku donosi pozitivnu energiju i prilike za nove ljubavne veze, možda čak i na nekom putovanju. Septembar je odlično vreme za početak nove veze ili produbljivanje postojeće.

 Izvor: Storybook / ELLE / Tara Đukić