NEDELJNI HOROSKOP OD 11. DO 17. MARTA: Blizanci balansiraju između posla i ljubavi, dok Ribe očekuju novi počeci

Evo šta otkriva nedeljni horoskop za period od 11. do 17. marta 2024. godine!

Raw Pixel

Nedeljni horoskop od 11. do 17. marta 2024. godine!

Ovan

Mlad Mesec podstiče vas da istražujete svoju duhovnu stranu i razmišljate o tome kako vas snovi i podsvest mogu voditi napred. Merkur u vašem znaku daje energiju na polju komunikacije, ali ne zaboravite da ublažite preosetljivost koju dolazi sa ulaskom Venere u znak Ribe. Ključno je pristupiti situacijama sa samopouzdanjem i hrabrošću.

Bik

Mlad Mesec vas podstiče da se povežete sa zajednicom i podelite vizije za budućnost. Kako Venera ulazi u Ribe, fokusirajte se prijateljstva i bliske odnose - razumevanje je ključno. Ako imate neizrečene želje ili brige, sada je vreme da ih podelite sa svojim partnerom kako biste izgradili još dublje poverenje. Merkur u Ovnu vas podstiče da razmislite o svom unutrašnjem svetu - iskoristite ovo vreme za introspekciju i duhovni rast.

Blizanci

Profesionalne težnje i vaša uloga u javnosti biće snažno podstaknuta zahvaljujući mladom Mesecu. Merkur u Ovnu naglašava vašu duhovitost i podstiče smelu komunikaciju, dok Venera u Ribama omekšava vaš pristup, podstičući vas da sa empatijom i saosećanjem vodite svoju karijeru i odnose sa javnošću. Postavljanje granica i prioriteta omogućiće vam da održite harmoniju između vašeg posla i ličnog života.

Rak

Ova nedelja je odlična za pronalaženje motivacije da proširite svoje vidike, bilo putem putovanja, učenja ili duhovnog istraživanja. Mlad Mesec u Ribama podstiče vas da tražite mudrost i razumevanje. Venera koja ulazi u Ribe pojačava vašu empatiju u interakciji sa drugima, a Merkur u Ovnu vas podstiče da govorite svoju istinu. Provođenje vremena sa porodicom i prijateljima pružiće vam emocionalnu podršku i osećaj povezanosti. Ovo je idealno vreme da ojačate veze i podelite ljubav sa onima koji vam najviše znače.

Lav

Mlad Mesec osvetljava vaše polje transformacije, pozivajući na dubok lični rast i introspekciju. Ulazak Venere u Ribe naglašava važnost emotivnih veza i isceljenja u odnosima. Merkur u Ovnu podstiče vašu radoznalost i otvara diskusije o zajedničkim resursima i intimnosti. Ne zaboravite da su ljubav i podrška ključni za vašu sreću.

Devica

Ova nedelja ističe vašu marljivost i organizacione sposobnosti. Fokusirajte se na postizanje poslovnih ciljeva i budite temeljni u svim zadacima koje preduzimate. Takođe, odnosi i veze su u fokusu ove nedelje. Mlad Mesec pruža priliku da se ispolje nove namere za partnerstvo i saradnju. Sa ulaskom Venere u Ribe, empatija i povezanost se produbljuju u vašim odnosima, dok Merkur u Ovnu podstiče iskrenu i direktnu komunikaciju sa drugima.

Shutterstock 

Vaga

Ova nedelja se fokusira na vaše zdravlje i dnevne rutine. Mlad Mesec u Ribama poziva vas da uključite holističke i duhovne prakse u svakodnevni život. Ulazak Venere u Ribe unosi harmoniju u vaše radno okruženje, a Merkur u Ovnu vas motiviše da se organizujete i sa novom energijom uhvatite u koštac sa zahtevnim zadacima. Ako imate projekte ili ideje koje ste dugo čuvali, sada je vreme da ih iznesete na videlo.

Škorpija

Kreativnost i romantika su naglašeni pod Mlladim Mesecom. Vaša kreativnost i samopouzdanje će doći do izražaja. Neka vaše želje budu u centru pažnje, ali pazite da drugi održavaju ravnotežu između izražavanja sebe i pažnje prema drugima. Prihvatite umetničke projekte i dozvolite svom srcu da vas vodi u ljubavnim pitanjima. Venera u Ribama pojačava vaš romantični senzibilitet, a Merkur u Ovnu izaziva živahne i zanimljive razgovore u vašem društvenom krugu.

Strelac

Mlad Mesec vas podstiče da se fokusirate na dom i porodicu, donoseći osećaj obnavljanja i rasta u vaš lični život. Venera u Ribama traži od vas da negujete svoje voljene sa saosećanjem, dok Merkur u Ovnu rasplamsava vašu ambiciju i fokusira se na pitanja karijere. Fokusirajte se na postizanje dugoročnih ciljeva. Ovo je vreme za planiranje i disciplinovan rad.

Jarac

U danima koji su pred nama komunikacija je ključna. Mlad Mesec vas poziva da izrazite svoje ideje i povežete se sa braćom ili bliskim prijateljima. Ulazak Venere u Ribe poboljšava vašu intuiciju u razgovorima, a Merkur u Ovnu vas podstiče da brzo naučite i upijate informacije. Budite otvoreni za saradnju sa kolegama i budite spremni da podelite svoje ideje. Timski rad može doneti izvanredne rezultate.

Vodolija

Finansijsko planiranje i samopoštovanje su u fokusu. Mlad Mesec vas podstiče da postavite namere vezane za obilje i materijalnu sigurnost. Uz posvećen rad i strateški pristup, ova nedelja može doneti konkretne koristi vašem profesionalnom napretku. Venera u Ribama omekšava vaš pristup novčanim temama, sa naglaskom na ulaganja, dok Merkur u Ovnu inspiriše nove ideje za povećanje prihoda.

Riba

Ovonedeljni Mlad Mesec u vašem znaku označava novi lični početak. Prigrlite ovu priliku za samoobnavljanje i postavite namere koje zaista odjekuju u vašoj duši. Ulazak Venere u vaš znak pojačava vaš šarm i privlačnost, dok Merkur u Ovnu podstiče vašu komunikaciju, da hrabro govorite šta mislite. Ako imate poslovne projekte ili ideje, sada je vreme da ih istaknete. Izrazite svoju originalnost i budite hrabri u deljenju svojih vizija sa drugima.

Izvor: ELLE/N.K./Storybook.hr