Mart 2024. je mesec buđenja prirode, a naš unutrašnji svet takođe odražava ovu prirodnu transformaciju, posebno u polju ljubavi.

Kako se zvezde kreću na nebu, tako se menja energija koja utiče na odnose. Mesec mart donosi svežinu i novu nadu, kao i izazove i prilike u polju ljubavi. U nastavku saznajte šta čeka vaš horoskopski znak!

Ovan 

U martu, Ovnovi su privučeni stabilnošću i praktičnošću u ljubavnim pitanjima. Potraga za partnerom koji se slaže sa vašim vrednostima i dugoročnim aspiracijama postaje prioritet. Postojeće veze mogu se ojačati kroz povećanu odanost i međusobnu podršku. Bitno je da se bavite introspekcijom i otvorenom komunikacijom vaših ličnih potreba tokom ovog perioda.

Bik 

U martu, Bikovi će verovatno doživeti osećaj stabilnosti i mira. Ovog meseca može postojati želja za ostvarivanjem dugoročnih partnerstava zasnovanih na poverenju i zajedničkim vrednostima. Samci, postoji mogućnost da će vas privući osoba koja zrači pouzdanošću i staloženošću. Postojeće veze imaju potencijal za jačanje jer odanost i međusobna podrška postaju sve opipljiviji kvaliteti u vašim odnosima.

Blizanci 

Blizanci su spremni za putovanje ispunjeno intenzitetom i strašću. Očekujte duboke emocionalne veze i transformišuće susrete u ljubavi. Samce će privući pouzdana i stabilna koja se pojavljuje u njihovom životu. U međuvremenu, postojeće veze mogu proći kroz značajne promene, podstičući još dublje veze i rast. 

Rak

Tokom marta 2024, Rakovi mogu doživeti povećanu osetljivost. Ovaj period može inspirisati želju za dubljim duhovnim ili emotivnim vezama u ljubavnom životu. Samci se mogu osećati privučenim osobama koje pokazuju saosećanje i razumevanje. Za one u postojećim vezama, može postojati veća potreba za empatijom i emotivnom podrškom kako bi se veza dalje negovala.

Lav 

U martu, Lavovi mogu doživeti nagli porast romantične energije. Za one koji su samci, postoji dobra šansa da sretnu nekoga posebnog. Postojeće veze mogu se produbiti u strasti i intenzitetu. Međutim, važno je održati ravnotežu u svom životu.

Devica 

U martu, Device mogu doživeti infuziju uzbuđenja i nepredvidljivosti u svojim ljubavnim životima. Postoji šansa da budu zaintrigirane nekonvencionalnim partnerima ili iskustvima. Samci se mogu osećati privučeni visokointelektualnim osobama, dok postojeće veze mogu procvetati samo ako odlučite da otpustite stege kojih se dugo držite.

profimedia-0661195130.jpg
Massimo Dutti via Bestimage / Bestimage / Profimedia 

Vaga

Osobe rođene pod znakom Vage mogu očekivati period stabilnosti i sigurnosti u svojim ljubavnim životima. Ovaj mesec nudi povoljne uslove za jačanje emocionalnih veza i razvijanje poverenja. Samci mogu osećati privlačnost prema osobama koje zrače pouzdanošću i pouzdanošću. Za one u postojećim vezama, postoji potencijal za obnovljen osećaj povezanosti.

Škorpija 

U martu, Škorpije se predaju istraživanju i avanturama u ljubavi. Želja za novim iskustvima može dovesti do uzbuđujućih susreta i intenzivnih veza. Međutim, važno je oprezno postupati i izbegavati impulsivne odluke koje mogu uticati na dugoročne obaveze.

Strelac 

Mart donosi harmoniju i ravnotežu u ljubavni život Strelaca. Tokom ovog perioda, prioritet je da postupate onako kako osećate, a ne kako se od vas očekuje. Samce mogu ponovo privući osobe iz prošlosti. Ipak, setite se da ste verovatno imali dobar razlog za raskid tih veza. 

Jarac 

U martu, Jarčevi su podstaknuti da zarone duboko u svoje emocije, podstičući samorefleksiju. Postojeće (neobavezne) veze mogu postati dublje, dok slobodni pojedinci takođe radije tragaju za značajnom i ozbiljnom vezom. Efikasna komunikacija igra ključnu ulogu u pronalaženju ljubavne sreće ovog meseca.

Vodolija 

Vodolije konačno prihvataju da slobodno izraze sebe, zračeći samopouzdanjem i privlačnošću. Slobodni pojedinci mogu podeliti svoja osećanja prema osobi iz neposredne blizine koju već duže vreme posmatraju. U uspostavljenim vezama, prosperitet nastaje kroz podsticanje zajedničkih interesa, što neminovno vodi ka boljem odnosu.

Ribe

U martu, Ribe mogu osećati čežnju za nezavisnošću i slobodom u svojim romantičnim životima. Postoji težnja da se istraže nove teritorije i prošire horizonti. Slobodni pojedinci mogu osećati privlačnost prema osobama koje su otelotvorenje otvorenog uma. Za one koji već imaju veze, otvorena komunikacija i prihvatanje kompromisa mogu biti ključni tokom ovog perioda.

Izvor: ELLE/ N.K.