Nedeljni horoskop od 4. do 10. marta 2024. godine!

Ovan

Doživljavate finansijske promene kada se Venera u Vodoliji susretne sa Uranom u Biku 3. marta. Iznenadna poslovna prilika može se pojaviti u vašem inboxu ili ćete jednostavno osećati spremnost da uložite svoje resurse u san koji imate već neko vreme. U svakom slučaju, razmišljate van okvira kada je u pitanju upravljanje svojim vremenom, energijom ili novcem.

Bićete u skladu sa univerzumom i svojim unutrašnjim glasom 8. marta, kada se Merkur i Neptun, oboje u Ribama, sretnu na istoj tački na nebu. Pazite na sudar ega ili ličnih uverenja.

Bik

Bikovi će ove nedelje svetu pokazati novu stranu sebe. Kada Venera, vaš vladar, naiđe na Urana u Biku 3. marta, otvoriće se put slobode i autonomije. Moguće su velike promene na karijernom planu - tolike da ćete biti spremni da date otkaz i napustite posao.

Preplavljeni ste zahvalnošću prema ljudima u svom životu. Odvijaju se kreativni i inspirativni razgovori, a najuzbudljiviji proboj dešava se 9. marta kada se sunce u Ribama susreće sa Uranom u Biku. Neko koga niste očekivali može se pojaviti i podržati vas kada vam je to najpotrebnije. 

Blizanci

Pod poslednjim kvadratom Meseca u Strelcu 3. marta, dolazi do promena u vašim bliskim odnosima. Ovo je dan za kompromis i pomirenje sa činjenicom da ne možete promeniti druge.

Vaša kreativna genijalnost je u punom sjaju kada se Merkur i Neptun sretnu u Ribama 8. marta. Na poslu ćete briljirati jer ćete podeliti svoje ideje, kojima će drugi biti impresionirani. Srećne vesti stižu 9. marta kada Merkur, planeta komunikacije, ulazi u Ovna. Tokom narednih nekoliko nedelja, osećate želju za više povezivanja s prijateljima i ulagaćete vreme i energiju u nove projekte.

Rak

Doživljavate veliki pomak u vašim svakodnevnim odgovornostima, pod poslednjim kvadratom Meseca u Strelcu 3. marta. Obratite pažnju na društvene odnose 9. marta: skriveni motivi i zavidni posmatrači mogu biti otkriveni. Ovo takođe nije najbolji dan za donošenje važnih finansijskih odluka - neočekivani troškovi ili računi mogu se pojaviti.

Počevši od 9. marta, kada Merkur, planeta komunikacije, ulazi u Ovna, pa i narednih nekoliko nedelja, mogući su razgovori o povećanju ili unapređenju. Možda ste spremni da napustite kancelarijski posao i pretvorite svoj omiljeni hobi u posao.

Lav

Mogli biste se suočiti sa prijatnim promenama u svojim odnosima. Bićete spremni da stvari podignete na viši nivo sa partnerom ili da izađete iz lošeg odnosa. Neočekivane osobe takođe mogu kontaktirati radi saradnje.

8. marta, kada se Merkur i Neptun sretnu u Ribama, osetićete novu energiju koja je povoljna za emotivne razgovore. Znajte da će vam intuicija biti vaša prednost.

Pazite na dramu u vašim odnosima 9. marta: ljudi oko vas mogu biti reaktivni i napeti. Mudro birajte vaše bitke.

Devica

Stvari neće ići prema planu, Device, kada se Venera u Vodoliji sretne sa Uranom u Biku 3. marta. Neki nepredviđeni zadaci mogu zahtevati vašu dodatnu pažnju. Samopouzdanje će biti na vrhuncu do srede. U petak, kada dođe do konjunkcije između Meseca i Marsa, nemojte se iznenaditi ako se pojave finansijske obaveze na koje ste zaboravili. Ne izbegavajte ih. 

Budite oprezni u nedelju ako se slučajno u sukobu mišljenja.

OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA OČEKUJE DRAMA U DECEMBRU: Saznajte da li ste među onima koji su prelomnim životnim trenucima
Marine Serre via Bestimage / Bestimage / Profimedia 

Vaga

Romantika je u vazduhu kada se Merkur i Neptun povežu u Ribama 8. marta. Vi ili neko sa kim se viđate ćete biti spremi da otkrijete svoja prava osećanja ili istražite mogućnosti vaše budućnosti zajedno. Ovo je takođe divan dan da se fokusirate na svoje kreativne želje i posvetite se onome što bi učinilo vaše unutrašnje dete ponosnim. Naredne nedelje ostavite malo slobodnog vremena za vas - konačno ste osmislili kako da optimizujete vaš gusti raspored.

Škorpija

Uprkos nežnoj energiji Sunca i Merkura u Ribama, moraćete se baviti važnim potezima. Ne žurite s brzim i rizičnim rešenjima, jer bi loše proračunat korak mogao izazvati napetu situaciju. Krajem nedelje bićete raspoloženi za opuštanje i druženje sa kolegama. Na ljubavnom planu, u nedelju će se pružiti lepa prilika za sve single Škorpije.

Strelac

Odluka koja nije laka, neka zbog uticaja Sunca u Ribama, što usporava spontane korake, malo sačeka. Budite oprezni u vezi finansijskih stvari, jer će uskoro biti potrebno rešiti nešto iz prošlosti. U nedelju će biti izuzetno prijatno, kada će vas vibracije Mladog Meseca probuditi, a moći ćete i da zadovoljno posmatrate kako se ljubavne stvari odvijaju gotovo onako kako ste nedavno želeli.

Jarac

Pre nego što nekome od kolega date zeleno svetlo, pokušajte da proverite sve činjenice. Kada napravite pravi korak, čestitaćete sebi i nagraditi se nekom prijatnom sitnicom. U nedelju, sa dolaskom Mladog Meseca, dolazi topla energija koja podržava iskreno delovanje. Umećete da izbegnete komplikacije u odnosima i na ljubavnom planu.

Vodolija

Važno je da se što pre na spontan način oslobodite neprijatnih misli koje vam kradu energiju. Ako želite privući pažnju, malo sačekajte, jer vam nedostaje važna karika. Najbolje je pustiti da događaji idu svojim tokom. Krajem nedelje ćete otpustiti sve brige i vibracije koje su vas duboko u podsvesti opterećivale. Samci će ići na izlet, dok će Vodolije pronaći sigurnu luku u voljenoj osobi.

Ribe

Najviše će vas obradovati iznenađenja na ličnom planu tokom predstojeće nedelje. Sve što je iskreno će vam doneti dobro raspoloženje. Idite bez zadrške tamo gde vas pozivaju, jer će se sve razviti u prijatno druženje koje ćete pamtiti. Čak ni vikend vas neće zaustavljati ili opterećivati, znate se opustiti i uz energiju Mladog Meseca.

Izvor: ELLE/N.K.